2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli olsun, desene iki erkek annesi olacaksin :nazar:
Sagolun kizlar Surrender Surrender betts betts birickm birickm . Allah isteyen herkese nasip etsin. Hamilelik ten cok dogunca nasil olacak dusunuyorum. Bence hamilelik rahatlik karninda duruyor. Acikti gazi kabizligi derdi yok. Doğunca asil telaş. Zaten cocuk varsa hamıle oldugunu unutuyorsun.

Sagolun kizlar Surrender Surrender betts betts birickm birickm . Allah isteyen herkese nasip etsin. Hamilelik ten cok dogunca nasil olacak dusunuyorum. Bence hamilelik rahatlik karninda duruyor. Acikti gazi kabizligi derdi yok. Doğunca asil telaş. Zaten cocuk varsa hamıle oldugunu unutuyorsun.
Miss sağlıkla al kucağına inşallah ☺☺

M Mismommy canimm gozunuz aydin,merak sona erdi:) sag salim kucagina almayi nasip etsinAllah,hayirli,saglikli bir evladin olur insallah. Dedigingibi hemkardes hem arkadas olacaklar...benim de gozumde hamilelik ve dogum buyuyor,9ay asiri sabirsizdim yine o sabirsizligi cekecek olmak :KK43:(( ha su an hamile kalip yarin kucagima verseler gik demembakarim:) hem dogum ve sancilar,hem de o surec iste.. neyse bakalim,en hayirli zamanda bize de nasip olur ins :)

hamılelıkten nefret ettım.
sevenlere cok sasırıyorum

Ay dogsun artik ay dogsun artik diye diye omrum curudu benim :)
Bi de her gelenagriyi sanci sanmalar,baskalarinin sancisiyla benim de sancimgeliyormus gibi hissetmeler.erkendogan bebisler oldu diye ben de erken doguracam galiba diyerek 25.haftadan itibaren telasa kapilmalar...baktim da simdi, bitmiyor bee :işsiz:

M Mismommy canimm gozunuz aydin,merak sona erdi:) sag salim kucagina almayi nasip etsinAllah,hayirli,saglikli bir evladin olur insallah. Dedigingibi hemkardes hem arkadas olacaklar...benim de gozumde hamilelik ve dogum buyuyor,9ay asiri sabirsizdim yine o sabirsizligi cekecek olmak :KK43:(( ha su an hamile kalip yarin kucagima verseler gik demembakarim:) hem dogum ve sancilar,hem de o surec iste.. neyse bakalim,en hayirli zamanda bize de nasip olur ins :)
Sagol canım amin. Cıstık oglumla ılgılenmekten 16 hafta oldum nasıl oldu hıc anlamadım. Bu gebelıkte mıde bulantım ıstahsızlıgım cok oldu . Cocuk varken anlamıyorsun. Egıl kalk . Kaldır ındır . Hıc ılkı gıbı dınlenme olmuyo. Allah yardım edıyo. Kontrol ne zaman gelıyor anlamıyorum. Tıroıddende ıkıde bır kontrole gıttım ılk haftalar. Sezeryan placak benım. Dogum bıraz zorlar yoksahamıle oldugunu unutuyorsun. Alışverıstede tecrubelıyız artık. Ilkı gıbı sor sorustur aylarca dusunmıycez.

evet canim

sagolun kizlar. Erkek oglum icin daha iyi olacak diye dusunuyordum. Saglikli olsun oncelikli. Adi guney olmayacak. Daha belli degil. Su perisi86 Su perisi86 insallah sende hemen kavusursin ikinci bebegine. Allah tedavisiz saglikli nasip eder. Cok dusunme Oyle hemen oluyor
Cok guzel ya allah saglikla kucagina almayi nasip etsin boyle görünce ozenmiyo degilim :D

Kızlaaar kızlar. İyice bitik durumdayım. Sinirlerim çok yıprandı artık. Gece 12 den önce asla uyumuyo ve zorla uyutuyorum zaten. Yaşını geçtikten sonra iyice çığrından çıktı asla başedemiyorum. Evde heryer her yerde gardrobumuzu bile boşaltıyo ne hayırdan anlıyo ne kızmadan hiçbir şekilde zaptedemiyorum. Gerçi aylardır dağınıklığa alıştık artık toplamıyorum bile çünkü 15 dk içinde tekrar dağıtıyo heryeri. Kapıları kesinlikle kapatamıyorum kafasını vura vura ağlıyo bağırıyo sürekli. Heryer açık her yer dağınık diğer yaramazlıklarını saymıyorum bile. Bitmek tükenmek bilmez bir enerjisi var 2 dk oturmaz mı bi çocuk. Zorla oturtsan eli ayağı durmaz hep bi kıpır kıpır kurtlu. Tamam hepsine ok. Ama şu uyku problemi bana sinir krizi geçirtiyo artık. Uykusuzluktan ölüyo yine de uyumicam diye kendini parçalıyo. Tamam uyumasın diyorum sürekli mızmız bağırıyo ağlıyo uykusu olduğu için. Denemediğim yöntem kalmadı. Yok yok yok. Çok çok inatçı ve uykuya ölesiye direniyo. Sanki uyuyunca birşeyleri kaçıracak bunu uyutup parti yapcaz sanki. Bu gece 1 saat ayağımda salladım gözlerini ovuşturuyo esniyo sürekli ama uykuya dalamıyo hep böyleyiz. Kalkıp kaçıyo sonra. Ama bir sinirlendim bu gece babası da salonda uyukluyo kanepede oğlan bas bas bağırıyo bem delirdim artık bir bağırdım mahalle duymuştur sesimi yeter artık yeter dedim kumandayı fırlattım kırdım. Sonra kalktı beyefendi bağırma diyo bana napıcan dedim bağırıyorum hadi çarptım kapıyı çıktım asla ama asla sesinizi duymak istemiyorum dedim. Sonra uyutmuş babası. Sabahta tv açılmıyo diye sinirlencem gidip kumanda almaya halim vaktim mecalim yok. Oğlum çok korktu yawrum yüzü gözümün önünden gitmiyo gözlerinde yaşlar.. O kadar üzgünüm ki anlatamam vicdanım sızlıyo. Hep frenledim kendimi sakinleştirdim sinirlendikçe sarıldım oğluma. Ama hep böyleyiz işte ve sonunda patladım. Kimbilir psikolojisine ne büyük zararlar verdim. Ve gerçekten oğlumla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. Güzellikle konuşuyorum anlatıyorum sürekli birşeyler anlatma çabasındayım ama asla ve asla bildiğinden şaşmaz unutturamazsın dikkatini dağıtamazsın hiçbir şekilde ikna olmaz... Yine de o kadar içim sızlıyo ki ona bu kadar bağırdığım için.
Hepimiz ayni durumdayız valla ben bagiriyorm sinirlerim iyice yiprandi sinir krizleri gecirtiyo bana dedigin gbi bi dk durmuyo ben kapilari kapatyrm ama istedigi kadar kafasini vursun ellemiyorum odaya gecip otryrm sonra aglaya aglaya yanima geliyo yemek yedirmek iskencr gibi yemeyinxe artk tabagi kasigi firlatip atyrm bazen oyle bi sinirleniyorm ki agzini zorla acip tepiyorm artk allah sabir guc kuvvet versin hepimize ayni seninki gbi dagitip sesini cikarmasa dagitsin hem dagitiyo hem de mizmiz bide kucagina al diyo yemek yapyrm tencereyi istyo cay koyuyorm caydanligi istyo baska veryrm kabul etmiyo illa o olcak en sonunda hepsini aliyorm elinden aglayip duruyo umursamiyorm

Kizlar, ikinciden korkanlar, 3.daha da rahat oluyor :)))
Korkmayın annelik zor olsa da, muhteşem güzel.
Büyük kızım 28 martta ikinci kez abla olacağını öğrendi. O kadar mutlu oldu ki anlatamam.
Zaten 3. Bebeğe karar verdiren yavrumun 3 kardeş olma istegiydi. Kuzuma doğum günü hediyesi olarak geliyor benim 3.meleğim :nazar:

Haklisin M Mismommy ,bir sekilde daha hizli geciyor bu bana da mantikli geliyor. Ilkinde tum gun skici bise yapmadan geciyor:( hayirlisiyla ins tamamlarsiniz tum hamileler

Gule gile tasinin gule gule oturun. Allah yardimcin olsun seninde. Kis vakti cocukla zor tasinmak
aynen zor. kayınvalıde sevgılı kızının cocuguna bakıyor. kızının kv ve esı bakabılır
ama kv kızına bısı dıyemıyor. sinir olmadım desem yalan olur. pazartesı tasıncaz. kv pazartesı kalacak salı gıdecek.
ben de annemı cagırdım ama salı gunu ıcın gel dedım. kımseye de soylemedım. :KK70:
hayırlısı olsun. ama eşimde suc. sonucta onunda annesı
2-3 gün kalmak zorundasın dıyebılır. lafa gelınce '' kzıımdan ayırmadım'' derler. bi iki laf soktum işte. aklıma geldıkce laf sokuyorum kv . hak edıyor cunku .
o onun cocuguna bakıyor, yaşlandıgında da annesıne baksın dedim. sinirlendim artık. ailem uzakta
kv bıle o tarz bişi dedim. haksız bulmuyorum kendımı

aynen zor. kayınvalıde sevgılı kızının cocuguna bakıyor. kızının kv ve esı bakabılır
ama kv kızına bısı dıyemıyor. sinir olmadım desem yalan olur. pazartesı tasıncaz. kv pazartesı kalacak salı gıdecek.
ben de annemı cagırdım ama salı gunu ıcın gel dedım. kımseye de soylemedım. :KK70:
hayırlısı olsun. ama eşimde suc. sonucta onunda annesı
2-3 gün kalmak zorundasın dıyebılır. lafa gelınce '' kzıımdan ayırmadım'' derler. bi iki laf soktum işte. aklıma geldıkce laf sokuyorum kv . hak edıyor cunku .
o onun cocuguna bakıyor, yaşlandıgında da annesıne baksın dedim. sinirlendim artık. ailem uzakta
kv bıle o tarz bişi dedim. haksız bulmuyorum kendımı
Canım gule Güle otur evinde
KV hepsi boyleler demekki sanki erkek çocukları evlatlık
Kızlarının herseyine koşarak giderler iş erkek çocuklarına gelince hastayım derler
Bizimkide geçenlerde ikinciyide yap dedi

Kizida Yanındaydı dedim sağolun kizimda çok ilgilendiniz çok aç kaldım bu evin içinde dedim
Ikinci de benimle daha fazla ilgilenirsiniz eminim dedim kem Kum etti bişey diyemedi
Sur aynen katılıyorum sana kiminle ilgileniyorlarsa ilerdede onlar baksın onlara

Back
X