- 20 Haziran 2012
- 5.006
- 4.315
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ellerine sağlık gayet hazır modellerden güzel olmuş emek var sonuçta Rabbim kullanmanıda nasip eylesin :)Kapı süsümüz bitti kızlar bakın bakalım nasıl olmuş? Açıkçası profesyonel değilim elimden anca bu kadarı geldi
Cok derin değil. 50 cm filan mis beşik. Komsumuzun oglu 8aylik ama yatiyor hala. 6ay da olsa iyidir. Haziranda tasinacagiz zaten.yeni eve yeni yatak belkide oda alırız dedimBen çok begendim çok tatlı olmuş
Bende öyleyim canım netten kıyafet almıyorum. Civil hem uygun hemde penyeleri güzel tavsiye ederim
Geçmiş olsun.. İlk defa duyuyorum canım inş. problem olmaz. Canını sıkma. Detaylıya gir bakalım doktor iyice baksın.
canım sen bilirsin ama o beşikler 8 aya kadar nasıl kullanılıyormuş. Derinmi? Bebişler 5-6 aydan sonra çok hareketleniyorlar oturabiliyorlar bir yeri tutarsa kendini oturur pozisyona getirebilirler. çok derin degilse problem olmasın.
Bende kullanamıyorum midem bulanıyor yutarkenkızlar merhaba uzun süredir yazamadım hiç ben vitaöin ilaçlarını kullanamıyorum demir hapı da dahil aklıma gelınce bıle midem bulanıyor sizlerin kullanımları nasıl içebiliyormusunuz
Çok teşekkür ederim canımCanım ellerine sağlık gayet hazır modellerden güzel olmuş emek var sonuçta Rabbim kullanmanıda nasip eylesin :)
Çok teşekkür ederim canımCanım ellerine sağlık gayet hazır modellerden güzel olmuş emek var sonuçta Rabbim kullanmanıda nasip eylesin :)
Canım ben bugün recep has a gidiyorum inşallah memnun kalırım. Az tuzlu ama İyi yorumlar duydum hakkinda. Şişli'de muayenanesi varmış.Detaylı ultrason icin Perinatalog onerisi olan varmı arkadaşlar? Beylükdüzü Medicana Intern. gidiyorum Perinatolog yok, dısarı yonlendirdi Dr'um. Beylükdüzü Kolan hastanesi Altan bey varmıs, giden varmı yada başka tavsiye Dr varmı?
tesekkurler.
Ben gecen yil sezeryan ile miyom ameliyati oldum. Dogumdan bile daha zor senin ameliyatin dediler. Zaten dikis mikis yuzunden pijama giyemedigim gibi bir de atesim vardi 3 4 gun o yuzden en ince askilisindan gecelik giydim. Bence mutlaka yaniniza hem ince hem kalin gecelik alinNiye gecelik giydirmiyorlar ilk defa duydum bütün arkadaşlarım gecelik giydi hatta kanama oluyor diye özellikle pijama giymediler çok mantıksız geldi giydirmeme olayı
Bende kullanamıyorum midem bulanıyor yutarken
Canım bebeğin erkekmi erkek bebeklerde böyle çıkıyormuş die duymuştum ama normale dönüyormuşkizlar merhaba bebegimin hobreklerinde genisleme oldugunu soyledi dr. cok canm skldi 20.haftadayim ve 21. hafta ayrintili ultrosona gircm bu durumla karsilasan oldmu aranizda
Tmm canım sen 8 ay deyince bende o kadar yatıracaksın sandım. Her bebek farklıdır. Benim oğlum 5 aylıkken oturuyordu daha sonra çok fazla kendini kaldırmaya başladı. Ben büyüyen beşikli yatak odası yapmıştım. Çook memnun kaldım. Tutunup kalkana kadar askılı kenar kısmını asagıda tutuyordum kalkmaya başlayınca yükselttim. O yüzden dedim sana. Keretalar yeterki tutacak bir yer bulsunlar :) Ama tabi o kadar hareketli olmayan bebeklerde vardır.Cok derin değil. 50 cm filan mis beşik. Komsumuzun oglu 8aylik ama yatiyor hala. 6ay da olsa iyidir. Haziranda tasinacagiz zaten.yeni eve yeni yatak belkide oda alırız dedim
Canım detaylıyı naptın nerde yaptırdnTmm canım sen 8 ay deyince bende o kadar yatıracaksın sandım. Her bebek farklıdır. Benim oğlum 5 aylıkken oturuyordu daha sonra çok fazla kendini kaldırmaya başladı. Ben büyüyen beşikli yatak odası yapmıştım. Çook memnun kaldım. Tutunup kalkana kadar askılı kenar kısmını asagıda tutuyordum kalkmaya başlayınca yükselttim. O yüzden dedim sana. Keretalar yeterki tutacak bir yer bulsunlar :) Ama tabi o kadar hareketli olmayan bebeklerde vardır.
inş kolaylıkla taşınırsın.
Canim bahçelievlede Meltem Hastenesine gidicem muaynesine gidiyorum memnunum detayli için de randevu aldim bir bak istersen ücretide uygun geldi bana dr muaynesi ile birlikte 160 tl ben bu hafta kontrole gittim 40 tl verdim pazartesiyede randevu aldim 120tl vericemDetaylı ultrason icin Perinatalog onerisi olan varmı arkadaşlar? Beylükdüzü Medicana Intern. gidiyorum Perinatolog yok, dısarı yonlendirdi Dr'um. Beylükdüzü Kolan hastanesi Altan bey varmıs, giden varmı yada başka tavsiye Dr varmı?
tesekkurler.
Ümraniye afiyet hastanesinde yaptırdım. Fiyat olarak en uygun orasını buldum canım. 195 TLdoktorda çok iyiydi. Eger istersen cd ve foto istemiyorum dersen daha uygunuda varmış. Gayet güzel inceledi. Tek tek organların haftaya göre uyumunu anlattı. Ben memnun kaldım.Canım detaylıyı naptın nerde yaptırdn
Detaylı ultrason icin Perinatalog onerisi olan varmı arkadaşlar? Beylükdüzü Medicana Intern. gidiyorum Perinatolog yok, dısarı yonlendirdi Dr'um. Beylükdüzü Kolan hastanesi Altan bey varmıs, giden varmı yada başka tavsiye Dr varmı?
tesekkurler.
Anladım canm ben atlasa gidiyorum normalde orda sadece rapor veriyor die medicanada yaptırdım bende sen doğumu afiyettemi yapacaksınÜmraniye afiyet hastanesinde yaptırdım. Fiyat olarak en uygun orasını buldum canım. 195 TLdoktorda çok iyiydi. Eger istersen cd ve foto istemiyorum dersen daha uygunuda varmış. Gayet güzel inceledi. Tek tek organların haftaya göre uyumunu anlattı. Ben memnun kaldım.
Ben gecen yil sezeryan ile miyom ameliyati oldum. Dogumdan bile daha zor senin ameliyatin dediler. Zaten dikis mikis yuzunden pijama giyemedigim gibi bir de atesim vardi 3 4 gun o yuzden en ince askilisindan gecelik giydim. Bence mutlaka yaniniza hem ince hem kalin gecelik alin