2016 Şubat Anneleri

Rica ederim canim. Benim hic bulantim falanda olmadi. Istahimda acilmadi. Aynen devam ediyorum :KK70:

Hic bir kisitlamam olmadi yani. Ben bile hamile oldugumu unutuyorum bazen.
Sen dogurunca hatirlican o zaman :KK70:
Yok ben ilk aylari cok zor gecirdim ayaga kalkamiyodum o dereceydim mide bulantisi tavan yapmisdi hastanelik bile oldmustum. Simdi cok sukur istahim hamilelikten onceki kimi yani artmasa da normal :KK5:

Ben 4. Aydan beridir hamile camasiri kullanıyorum çok rahat ettiriyor karnimi. 4 tanesini 25 liraya almistim. Akintim cok diye biraz fazla aldim camasiri. Cunku gunde 3 defa camasir degistiriyorum. Kegel egzersizi de yapiyorum arada ama ise yarar mi bilmiyorum :)

Sen dogurunca hatirlican o zaman :KK70:
Yok ben ilk aylari cok zor gecirdim ayaga kalkamiyodum o dereceydim mide bulantisi tavan yapmisdi hastanelik bile oldmustum. Simdi cok sukur istahim hamilelikten onceki kimi yani artmasa da normal :KK5:

Duzelmis en azindan iyi bari :) uykusuzlugada hic dayanamam. Minik pasa hatirlatcak kendini bol bol dogum sonrasi orasi belli :D

Saglikla alalimda kucaklarimiza. Gece uyumayizda bisey olmaz ;)

36. Haftada nst başlıyor. Ayrıca çatı muayenesinde doğum kanalına bakılıyor. Ve bundan sonraki her gittiğinde nst de çatı muayenesi oluyoor. Çünkü ne kadar açıklık olduğu çok önemli canım..

Canım 36. Da doğuracagını kim söylüyor. Her bebegin geliş zamanı farklıdır. 36 da da gelir 42 de de gelir :KK66: :KK66: kimse bilemez

Sadece parmak.. en başta 1 ve 2 Parmak sokarak kanalın genişliği hakkında bilgi veriyor canım.

Özeli tavsiye ederim ama mutlaka yeni doğan yoğun bakımı olsun. eğer bebekde problem olursa yeni doğan yoğun bakımı olan başka hastaneye gönderebiliyorlar.

bende hep öyle hissediyorum Detaylı ultrasonda doktor bana gostererek anlattı. Solda hissettiğimizde dümdüz yatıyormuş. Kafası sagda ayakları soldaydı benimki. Asagıda hissedersen oturur pozisyona geçiyor dedi. :)
Bizimkler ikiz oldugu icin miyadi 36ymis canim ikizlerin. İnsallah daha uzun kalirlar tabiki ama doktorum surprizlere hazir olun dedi

Ben 3 gundur hastayim :KK43: halsizlik, bogaz agrisi, bas agrisi ve oksurukle ugrasiyorum.

Canimda hic birsey yemek istemiyor. Ben normalde de ilac kullanmam ama agir geciriyorum bu sefer.

Bal ve zencefil yiyorum bir sabah bir de aksam 1 tatli kasigi, limon yiyorum falan ama bana misin demedi :KK43:
Ben de bunun için kbbye gittim ilaç veremediği için istirahat verdi. Bir litre suya bir yemek kaşığı tuzlu su haırlayıp. burnunu genzine kadar cekip yıka dedi. Boğazını da gargara yap dedi. Boğar için biraz da karbonat katılabilirmiş.
Geçmiş olsun.

Kiz ve erkek anneleri bi arasdirma pesindeyim :KK70: anladigim kadariyla kiz bebeege hamile anneler cok az kilo aliyor hatta benim gibi hic almiyorlar erkek cocuga hamile annelerdese kilo alma durumu var galiba bi de siskinlik yuzlerinde falan oluyor siz ne dusuniyorsunuz?
oğlumdada çok kilo (23) almıştım..Bu kız ,bundada suan 5.5 -6 kilo almış durumdayım.bencede bünye meselesi

İki göğsümden de su gibi bulanık bişey akıyo kızlar normal bişey bu korktum bian göğsümden akıp gitti :KK17: Dokununca gene akıyor :KK47: Neolaki ya

Kiz ve erkek anneleri bi arasdirma pesindeyim :KK70: anladigim kadariyla kiz bebeege hamile anneler cok az kilo aliyor hatta benim gibi hic almiyorlar erkek cocuga hamile annelerdese kilo alma durumu var galiba bi de siskinlik yuzlerinde falan oluyor siz ne dusuniyorsunuz?
bizim bebiş oğlan ama ben sadece 1 kilo aldım oda daha yeni oldu. oda 600gr - 1 kilo arasında değişiyor gerçi. yemek yemeğe bağlı olarak. hatta ilk aylar 1 kilo vermiştim. ama karnım çıktı :)

İki göğsümden de su gibi bulanık bişey akıyo kızlar normal bişey bu korktum bian göğsümden akıp gitti :KK17: Dokununca gene akıyor :KK47: Neolaki ya
muhtemelen sut bezleri kendini hazırlıyordur. Hormonal bişey oldugunu düşünüyorum. Doktoruna sorarsın ilk kontrolünde. Panik yapma.

muhtemelen sut bezleri kendini hazırlıyordur. Hormonal bişey oldugunu düşünüyorum. Doktoruna sorarsın ilk kontrolünde. Panik yapma.
Doğumdan sonra süt gelmez mi canm ben öyle biliyordum yani Hepsi doğum sonrası oluyor diye

Ben 4. Aydan beridir hamile camasiri kullanıyorum çok rahat ettiriyor karnimi. 4 tanesini 25 liraya almistim. Akintim cok diye biraz fazla aldim camasiri. Cunku gunde 3 defa camasir degistiriyorum. Kegel egzersizi de yapiyorum arada ama ise yarar mi bilmiyorum :)
iyi almışsın canım. ben sadece iç çamaşırı değilde külotlu çorapta istiyorum. 2 tane şipşirin gebe elbisesi aldım. 1 ay sonra çizmeyle falan çok şık oluyor. şimdide babetle giyiyorum çok güzel oldu. ama lacivert bulamadım bir türlü. sen internetten mi aldın ? butikten falan mı ?

konu sahibesi de değişmiş? Yoksa kullanıcı adı değişikliği mi?

bizim bebiş oğlan ama ben sadece 1 kilo aldım oda daha yeni oldu. oda 600gr - 1 kilo arasında değişiyor gerçi. yemek yemeğe bağlı olarak. hatta ilk aylar 1 kilo vermiştim. ama karnım çıktı :)
Ben de aynen ilk aylarda 3kilo verdim su an normala donmus durumdayim)
oğlumdada çok kilo (23) almıştım..Bu kız ,bundada suan 5.5 -6 kilo almış durumdayım.bencede bünye meselesi
Evet oyleymis sadece hamile arkadaslarimdan yola cikarak boyle bi sey dusunmustum:KK58:

Kızlar ben Her gün takvime bakıyorum. O içimde kıpır kıpır ettikçe bir an önce kucağıma alıp öpmek koklamak istiyorum. Geriye bakınca zaman çabuk geçiyo ama ileriye bakıncada geçmiyo ki. Hayırlısıyla bi kavuşsaydık yavrularımıza. Evde yapayalnız oturmaktan iyice doğumu bekler oldum :KK51: o kadar ki kavuşma isteğim doğum korkumun önüne geçti :KK54:

iyi almışsın canım. ben sadece iç çamaşırı değilde külotlu çorapta istiyorum. 2 tane şipşirin gebe elbisesi aldım. 1 ay sonra çizmeyle falan çok şık oluyor. şimdide babetle giyiyorum çok güzel oldu. ama lacivert bulamadım bir türlü. sen internetten mi aldın ? butikten falan mı ?
Normal bi camasir magazasiydi canim :)

Ben kafami yuksekte tutaym dedim ugrastm olmadi reflu yastigida bilmiorm.pek sanmiorm ise yariycagni benim gibi ilik sut bi su bardagi 3 yudumda ic ancak oyle uyuyabiliorm :KK43:
oyle yapacagım galiba canım bılgıler icin tesekkur ederim

kızlar bu çatı olayı nedir ya... biz çıkmayalım şişko şişko çatıya... ben korkarım :) :KK43:
Korkmana gerek yok canım ayrıca kilo ile de alakası yok :KK66: gerekli bir muayene özellikle normal doğum iÇin..
Bizimkler ikiz oldugu icin miyadi 36ymis canim ikizlerin. İnsallah daha uzun kalirlar tabiki ama doktorum surprizlere hazir olun dedi
hımm anladım canım hayırlısıyla gelsinlerde :KK66:

Back
X