2016 Şubat Anneleri

Benimkide hep sağda bazen gobegim yamuluo saga toplanio hep bu yuzden sag tarafm kasigim agrio :)
benımde aynene oyle oluyor canım dıyorum benım karnım yamukmu duruyor agrısı cok kotu ama aglatacak dereceye getırmişti benı sag bacagım bile uyuşmuştu nerdeyse.bişey daha sorcam doktorun kım istanbulda mısın

kızlar doktor tavsiyesi ve dogum ücretleriniz nedir bılgılendırırmısınız benı ayreten normali destekleyen doktor tavsıyenız varmı

Detayli ultrason sonuclarinda : sag hafif diastolik centik pozitif izlendi.." gibi bisey yaziyor.. cekimi yapam doktor onemli birsey yok dedi ama kafam karisti dogrusu

Kiz ve erkek anneleri bi arasdirma pesindeyim :KK70: anladigim kadariyla kiz bebeege hamile anneler cok az kilo aliyor hatta benim gibi hic almiyorlar erkek cocuga hamile annelerdese kilo alma durumu var galiba bi de siskinlik yuzlerinde falan oluyor siz ne dusuniyorsunuz?
Ben tam ters diye biliyorum durumu canım:) benim oğlum olacak allahın izniyle sadece göbek biraz şişti

Kiz ve erkek anneleri bi arasdirma pesindeyim :KK70: anladigim kadariyla kiz bebeege hamile anneler cok az kilo aliyor hatta benim gibi hic almiyorlar erkek cocuga hamile annelerdese kilo alma durumu var galiba bi de siskinlik yuzlerinde falan oluyor siz ne dusuniyorsunuz?
Kız olacak benim bebis inşallah 4 kilo aldım canım
İki göğsümden de su gibi bulanık bişey akıyo kızlar normal bişey bu korktum bian göğsümden akıp gitti :KK17: Dokununca gene akıyor :KK47: Neolaki ya
Süt canım gebelikte süte hazırlık yapıyor vücudun prolaktin hormonu artıyor ve senin biraz erken başlamış ama sıkıntıli bir durum değil merak etme

Fazla calisma ucretlerinde 5 yillik zamanasimi vardir canim. Bu sebeple geriye donuk 5 yillik fazla calisma ucretini alabilirsin.
Guzellll :))) iyi bari, fazla fazla calisiyim fazladan mi aliyim ne yapiyim :P

Kizlar sizdede ara ara alt karin kisminda bir anda tas gibi sertlesme oluyor mu.bir dk filan sürüyor. kasılma olabilir mi diye endiselendim

selam arkadaslar... bugun cok giremedim yogun bir gundu...

canım hamiş iç çamaşırına başlamadım daha. şimdilik düşünmüyorum daha. nefes egzersi ya da kegel egzersizne inanmıyorum o nedenle yapmayı düşünmüyorum. Bebişe Kuran dinletmek için daha dün sesli kuran indirdim bugün yarın başlayacağım. namazımı oturarak kılıyorum gebeliğimin başından beri düşük tehlikem vardı. bir kere ayakta denedim zorlandım. doğumun kolaylığından çok sağlıklı sıhatli bir evlada sahip olmak için her geçe meryem ve yasin okuyorum. açıkcası doğumdan hiç korkmuyorum hatta ben sezeryandan korkuyorum :KK66:
Maşallah her gece düzenli okuyomusunuz uff ben hiç okuyamıyorum :( zmn da cabuk geciyor surda doguma ne kaldı

Kizlar aranizda kabizlik ceken var mi yaaa benim haril haril calisan bagirsaklarima ne oldu :( Afedersiniz tuvalete gitmek iskence.Benle ayni durumda olan var mi,uyguladiginiz bir yontem ?

Kizlar aranizda kabizlik ceken var mi yaaa benim haril haril calisan bagirsaklarima ne oldu :KK43: Afedersiniz tuvalete gitmek iskence.Benle ayni durumda olan var mi,uyguladiginiz bir yontem ?
Canım her gün sabah aç karnına 3 adet kuru kayısı, 2 adet kuru incir ye, gece yatmadan önce 1 yk saf zeytinyağı iç, bol su iç, muzu abartma, yürüyüş yap, ekmek yeme, geçmiş olsun

kızlar daha çok erken ama gördümde aklıma geldi. yeni doğan sünnetine nasıl bakıyorsunuz ? bizim hastanenin reklamlarında gördümde bi sorayım dedim. bazıları doğunca yaptırıyor. sizce nasıl olur ? iyi bişi mi ?

Back
X