6 aylik olunca cin gibi oluyorlar hic merak etme ben 9 aylikken ayirmistim ama evim dubleks oldugundan kaynaklaniyor asagida gunduz sesini duymam diye o sene asagida yatmistik ama ikizlere kamerali telsiz alip yukarda yatircam cunku gunduz kizim uyutmaz onlariMaalesef oturma odamda yer yok,orası için küçük beşik alacağım gündüzleri yanımızda dursun diye,o zaman 1 yıl sonra falan bozarım oturma odasını ama 6 aylık bebeği ayırmak doğru mu ki,nasıl kalacak tek başına küçücük bebek.
Benim hepsi kiz o yuzden cok acelem yok kizimin her seyi fazla fazla var yepyeni duruyor sadece battaniyesiz hastane takimi ile kadife tulum alicam kizim eylulde dogmustu dogdugunda hava cok sicak olmasina ragmen cok usumustu aglamisti koynuma aldim ancak oyle uyumustuGenetik canım. Malesef ki tedavisi yok. Ömür boyu benimle. Diğer adı ailevi akdeniz ateşi.
Hazırlıklar ne alemde. Bizde ilk çocuk erkek. Bunlar kız olunca alışveriş şart oldu. Başladınız mı sizde? Ben bu ay halledeyim diyorum ama kararsızım.
Benim hepsi kiz o yuzden cok acelem yok kizimin her seyi fazla fazla var yepyeni duruyor sadece battaniyesiz hastane takimi ile kadife tulum alicam kizim eylulde dogmustu dogdugunda hava cok sicak olmasina ragmen cok usumustu aglamisti koynuma aldim ancak oyle uyumustuikizler kis bebegi olacak penye battaniye falan yetmez. Battaniye yatak gibi seylere ek birertane daha alicaz onumuzdeki ay baslariz. Asil derdimiz kizimin yatagina el koyacagimizdan ona buyuk bi yatak ve sifonyer hali vb alicam dogdugunda herseyini almamistik
Ben de burdaki yorumlardan ve arkadaşlarımın yorumlarından dolayı sol tarafa ve yan yatmak için çabalıyorum :) ama doktorum nasıl istersen öyle yat çocuğa bi şey olmaz dedi çok sasirdim. Ya bi de her gece sırt ağrısı ile uyanıyorum ne yapabilirimOda çok güzel ve kullanışlı bence bende bu tarz düşünüyorum kısmet olursa ınegöl e gidip kendim seçmek istiyorum
Bende yatamiyorum hiç sola geçen youtube da bir doktor dinledim günde 2 saat yatmak yeterli dedi bende gündüz sol yanıma dönük televizyon izliyorum gecede ara ara yatmaya çalışıyorum ama kendimi zorlamıyorum sonuçta eskiden sol yan yatın diye birşey mi vardı :) birçok gebe su anda bile bilmiyor bence ve sağlıklı doguruyorlar
Ben de kendi istedigi odayi alayim diye dusundugumden oda yapmamistim sevdigi istedigi odada yatsin diye. Ben de ikizler dogmadan yatagini alip besigini saklamayi dusunuyorum belki sahiplanmeyi birakirBen de iki beşik yerine tek beşik alip oğluma baza alayim diyorum. Ama benim oğlum inatçı keçi beşiğimi vermem diyor çok seviyor yatağını. Eeee 2 beşik alsam 3 besikle napacam daha sonra tekrar yatak şart olacak oğluma. En iyisi onu götürüp kendime istediği yatağı almam olacak sanırım :)
Yataginda mi bi sorun var acaba? Ben bi sure misafir odamda yatmistim ordaki yatak da iyi ama kendi yatagim cok daha iyi. Digerinde daha karnim cikmadan agrilarim baslamisti kendi yatagimda hala agrim olmuyor cok sukurBen de burdaki yorumlardan ve arkadaşlarımın yorumlarından dolayı sol tarafa ve yan yatmak için çabalıyorum :) ama doktorum nasıl istersen öyle yat çocuğa bi şey olmaz dedi çok sasirdim. Ya bi de her gece sırt ağrısı ile uyanıyorum ne yapabilirim
Hamilelik hormonları canım ne yaparsan yap seni ele geçiriyorKızlar psikolojiniz nasıl? Ya ben her şey sütlimankem bir sinirleniyorum böyle bir şey olamaz duvarları falan tekmeleyesim geliyor. Az önce elimden çivi düştü öyle gereksizce abartılı sinirlendim ki bulamayınca kocaöın aklı başından gitti odayı terk etti bu sefer de kendime kızdım ağladım adam geldi siyo ki çivi kayboldu ağlanır mı? Ben ne yapıcam bu ani sinirle hiç bilmiyorum kendimi sevmiyorum böyle olunca
Çok güzel bende ilk oğluma bu tarz bi oda almıştım. Kızınmı olacak oğlunmu? Oğlan için gayet yeterli.. kız için de yeter diye düşünüyorum. En kötü ihtimalle bazı elbiseleri kendi gardrobuna asarsın..Arkadaslar ben bu tarz bır oda alıcam. Okula baslayana kadar kullanır dıyorum, butce olarak da 3bın-3500 arası ayırdım.Sızce 5 yasındakı cocuk ıcın kucukmu bu gardolap. Bebek buyudukce olmayan kıyafetlerını hurclara doldurup ıhtıyacı olanlara verecegımden dolapta sadece uzerıne olan kıyafetler olur dıye dusunup yeterlı olur dedım ama sızın fıkrınız nedır
Canım büyük dolap yerine küçük bir dolap yeterli olur sana.. ilerde ayırman gerekecek. O zaman münasip bişey bulursun. Ayrıca ayırsanda endişelenme bebişi çok rahat duyuyorsun. Bazende ondan önce uyanıyorsun İki dk sonra aglıyor uyanıyor. Bence Allah uyandırıyor .Tamam o zaman yarın iyice araştırıp randevu alayım umarım geç kalmamışımdır.
Ben oda yapamayacağım çünkü fazladan odam yok ama yatak odası büyük oraya karyolayla 2 veya 3 kapılı gardırop alsam olur mu acaba abes kaçar mı,beyaz almayı düşünüyorum birkaç yıl sonra taşınırsak başka renkler ekleyip oda yapabilirim diye düşünüyorum.
canım illa sola yatman gerekmiyor. Zaten hep aynı tarafa yatamazsında.. eger olurda bebek rahatsız olursa sana hissetiriyor izin vermiyor zaten. Kendini çok kasma. Ben her türlü yattım saga yattım tekmelerse sola döndüm arada sırt üstü bazen yarım yüzüstü.. çocuğum sapasaglam doğdu.. bundada öyle yapıyorum. Bazen sola yatarken tekmeliyor saga dönüyorum. Ama büyükçe bir yastığı bacak arana koymanı tavsiye ederim. Acayip rahat uyuyorsun. bacak arana koyup sanki bacak bacak üstüne atar gibi yap . Eminim rahat bir pozisyon yakalarsınBen de burdaki yorumlardan ve arkadaşlarımın yorumlarından dolayı sol tarafa ve yan yatmak için çabalıyorum :) ama doktorum nasıl istersen öyle yat çocuğa bi şey olmaz dedi çok sasirdim. Ya bi de her gece sırt ağrısı ile uyanıyorum ne yapabilirim
Ayy canım kıyamam çok geçmiş olsun haklısın kendimizi kötü hissedince neresi olursa olsun hemen dinlenmemiz lazımgunaydin kizlar :) size dun basima geleni anlatayim sizde kendinize dikkat edin . esim nobetciydi sikintidan patladim evde markete gideyim en azindan vakit gecsin dedim demez olaydim . markette kasada bayilmisimilk defa basima geldi baya korktum . yoruldugumu hissettim oturcak biyerde yoktu hadi kasayi halledeyim otururum die tuttum kendimi ama malesf oyle olmadi benden tavsiye yoruldugunuzu hissettiginizde lutfen 2 dk otuturum ve su icin .inslhh hic biriniz bu yasadiigimi hic biriniz yasamazsiniz. ( DOKTORUMU ARADIM hemen agrin vaar mi diye sordu ve kanamam olup olmadigini kontrol etmemi istedi cok sukur ikiside yoktu )
tesekkur ederim, kesinlikle canm aci bi sekilde test ettim kimse yasamasin cunku o anda ilk dusundugun bebegime bisey mi oldu dusuncesiAyy canım kıyamam çok geçmiş olsun haklısın kendimizi kötü hissedince neresi olursa olsun hemen dinlenmemiz lazım
Telsiz konusunda araştırma yaptın mi canım benim evimde dubleks hangi markayı düşünüyorsun6 aylik olunca cin gibi oluyorlar hic merak etme ben 9 aylikken ayirmistim ama evim dubleks oldugundan kaynaklaniyor asagida gunduz sesini duymam diye o sene asagida yatmistik ama ikizlere kamerali telsiz alip yukarda yatircam cunku gunduz kizim uyutmaz onlari
canm benm sakin uzulme sende hissetceksin en kisa zamanda ve hissettiginde hic durmucak yerinde sonra iki dakika sakin dursada uyuyabilsem uykuya dalabilsem diceksin ama ayni zamandada aslinda hic durmamasini hep hissetmek isticekin :)Cok kıskanıyorum ben ne zaman hıssedıcem tekme felan. Ben sadece kasıgımda bısey hıssedıyorum bazen ama tekme gıbı degıl ve cok nadır. Kılolu oldugum ıcın olabılırmı. 20. haftamın ıcındeyım bırde
Benim evim de dubleks ben araştırdım weewell digital bebek telsizi alıcam cnm 250 tl civarı ama gene araştırırım hangi modeli iyiyse onu alırımTelsiz konusunda araştırma yaptın mi canım benim evimde dubleks hangi markayı düşünüyorsun
Cok kıskanıyorum ben ne zaman hıssedıcem tekme felan. Ben sadece kasıgımda bısey hıssedıyorum bazen ama tekme gıbı degıl ve cok nadır. Kılolu oldugum ıcın olabılırmı. 20. haftamın ıcındeyım bırde
Ben de iki kez bayildim bu hamileligimde. Hayatimda ilk oldu. Allahtan evdeydim ve ev kalabalikti. Cok gecmis olsun canimgunaydin kizlar :) size dun basima geleni anlatayim sizde kendinize dikkat edin . esim nobetciydi sikintidan patladim evde markete gideyim en azindan vakit gecsin dedim demez olaydim . markette kasada bayilmisimilk defa basima geldi baya korktum . yoruldugumu hissettim oturcak biyerde yoktu hadi kasayi halledeyim otururum die tuttum kendimi ama malesf oyle olmadi benden tavsiye yoruldugunuzu hissettiginizde lutfen 2 dk otuturum ve su icin .inslhh hic biriniz bu yasadiigimi hic biriniz yasamazsiniz. ( DOKTORUMU ARADIM hemen agrin vaar mi diye sordu ve kanamam olup olmadigini kontrol etmemi istedi cok sukur ikiside yoktu )
Henuz arastirmadim canim zaten vakit de yok esim arastiriyor o tur seyleri ilk ay asagida yatcam bebislerle ve annemle o yuzden acele etmedim daha. Mutlaka indirim denk gelir ama mutlaka kamerali olanlardan alcam benim aglamazdi uyandiginda belki ikizler de aglamaz goreyim icim rahat etsinTelsiz konusunda araştırma yaptın mi canım benim evimde dubleks hangi markayı düşünüyorsun
tesekkur ederim cnm ,sen biraz sansliymissin evde olmus sanada geccmis olsun . ama sagolsun markettekilrde beni evimde gibi rahat hisettirdilerBen de iki kez bayildim bu hamileligimde. Hayatimda ilk oldu. Allahtan evdeydim ve ev kalabalikti. Cok gecmis olsun canim
Günaydın canım.çok geçmiş olsun.eve kendin mi döndün? Aman dikkat et...gunaydin kizlar :) size dun basima geleni anlatayim sizde kendinize dikkat edin . esim nobetciydi sikintidan patladim evde markete gideyim en azindan vakit gecsin dedim demez olaydim . markette kasada bayilmisimilk defa basima geldi baya korktum . yoruldugumu hissettim oturcak biyerde yoktu hadi kasayi halledeyim otururum die tuttum kendimi ama malesf oyle olmadi benden tavsiye yoruldugunuzu hissettiginizde lutfen 2 dk otuturum ve su icin .inslhh hic biriniz bu yasadiigimi hic biriniz yasamazsiniz. ( DOKTORUMU ARADIM hemen agrin vaar mi diye sordu ve kanamam olup olmadigini kontrol etmemi istedi cok sukur ikiside yoktu )
Allah korumus cnm yaa..cok korkarim bende bu disarda bayilmalardan..bende kulagima kupe yapicam bunugunaydin kizlar :) size dun basima geleni anlatayim sizde kendinize dikkat edin . esim nobetciydi sikintidan patladim evde markete gideyim en azindan vakit gecsin dedim demez olaydim . markette kasada bayilmisimilk defa basima geldi baya korktum . yoruldugumu hissettim oturcak biyerde yoktu hadi kasayi halledeyim otururum die tuttum kendimi ama malesf oyle olmadi benden tavsiye yoruldugunuzu hissettiginizde lutfen 2 dk otuturum ve su icin .inslhh hic biriniz bu yasadiigimi hic biriniz yasamazsiniz. ( DOKTORUMU ARADIM hemen agrin vaar mi diye sordu ve kanamam olup olmadigini kontrol etmemi istedi cok sukur ikiside yoktu )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?