2016 Şubat Anneleri

Canım bendede olmuştu çamaşırım ıslaktı Ama akıntı degildi. Doktora gittiğimde suyum normalmi çamaşırımda ıslaklık vardı dedim. Doktor su normal akıntıdır o yada idrardır bazen kaçırırsınız anlamazsınız dedi. Problem yoktur inş. sendede...
Ogluma alt degistirme minderi yaptim
eklerine saglık güzel olmuş canım

Selam hamişlerr =)

Bende 20+1 haftalık hamileyim. Oğlum olacak Allah kısmet ederse...

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla kolaylıkla bebeklerimizi dünyaya getirelim...

Dünyanın en güzell duygusu anne olmakmış.. Rabbim herkese nasip etsin inşallah..

Benim doktorum 17 haftalıkken gittiğimde 1 ay içerisinde renkli doppler yaptırmamı istedi. kendi hastanem çok pahalı olduğundan baska bi hastanede yaptıracağım. yalnız doktora sormayı unuttum bunu kaçıncı haftamda yaptırmam gerekiyor??? Siz yaptırdınız mı?

canım bu göğüspompasını biçok kşiden duydum alan ama niye kullanılıyor bu? hemen lazım olan birşey mi.
İlk başta çocuk göğsü tutamazsa veya sütün gelmezse çocuğa mama vermek yerine bunu kullanmak çok işe yarıyormuş. Göğüs ucunun çıkmasını ve sütün gelmesini kolaylaştırdığı için hastane çantamda bulunsun istedim. İlerleyen süreçte de dışarı çıkarken sağmaya yarar diye düşünüyorum.

Merhabalar geçmiş kaldım bilmiyirum grup baya ilerlemiş ama bende aranıza katılmak istiyorum .olur derseniz bilgileri vereyim bende .ikinci bebeğim. Martin ilk haftası normal doğum gibi ama Dr subatın son haftası alacağını söyledi sezaryan olacağım.

Canim ben de sez.oldum sadece ilk bi iki gun sadece kalkma aninda biraz sancim oldu kalktiktan sonra gerisi cok rahatti ilk dk.dan itibarek bebegimi kucagima aldim altini degistirdim her isini yaptim iki gun icinde o sanci da gecti bebek bakimi zor mu bilmiyorum cunku bebegin yureginde o kadar yer kapliyor ki her seyiyle sen ilgilenmek istiyorsun ben kucagimdan indirmek istemiyordum annemler kucaga alistircaksin diye kiziyordu zaten en fazla bi kac ay kucakta duruyorlar onlarin bi gulusu anne deyisi yetiyor butun yorgunlugu unutturuyor

6senedir cocugu nedensiz yere olmayan bi ark.im bile sagolsun cok sevindi acikcasi anlam veremedim ark.inin yaptigina ici fesatmis demek ki

Yaaa kizlar su erken cikma isini ben mudurumle gorustum.. simdide gelmis yok muasebe cok yogun ulasamiyorum vs tivirlarinda :/ sinir oldum ya.. Ne yapicagimi bilmiyorum ama sanirim bunlar yan ciziyor. 170'i aradim gecmise dair fazla saatleri odemeleri gerek dedi.. bilmiyorum ne kadar dogruluk payi var kafam karisti simdi

Evet tabii hayirlisi da canim ikizlerde cogu zaman ultrasonda yanilma payinoluyor sen ayrintiliya girdinmi? Orda kesin gorunmustur
Ayrintilida da baska dr yine aynisini dedi acikcasi ikisini de tatmak isterdim ama kizimin da mutlaka kiz kardesi olsun istedim hayirla saglikla gelsinler ins. Ve ilk 6ay hemen gecsin istiyorum 3 cocukla ikisini sadece emzirerek beslemek cok zor olacak

Canım inşallah bir şey yoktur. Sağlıkla alırsın kucagina

ütü örtüsünden mi yaptın tatlım.eğer öyle değilse ben bu hayal gücümle kendime bir fikir vermiş oldum. ütü masası örtüsünden yapabilirim

evet kalın ipsiz bi ütü örtüm vardı, yeni aldım ama kullanamadığım , içine yün koyup kenarlarını diktim
3-4 ay kullanırız, kış bebişlerine bence denemelisin

Canim haftalari uyumluysa demek ki yetiyor besin. Ikizlerde gelisim zaten digerlerine gore yavaslamaya baslayacak 30.hf.dan sonra insallah bi sorun cikmaz bol bol dua et hayirla saglikla dogarlar insallah

Canim ben de benzer seyler yasamistim tansiyonum cok dusmustu oyle bi sey olabilir mi olctunuz mu

sdss inşallah yanılmıştır her şey gönlünce güzel olur bebişlerün sağlıklı olur canım. Ya kızlar cts sabah tartıldım 57.5 bu sabah tartıldım 60 kg geldim evet bu iki günde biraz fazla yedim falan tamam da 2.5 kilo da almamışımdır değil mi

KimSe görmedi beni sanırım :) gruba bende katilmak istiyorum .18+3 günlük hamleyim ama şubatta olacak doğum. Sezaryan olacağım için.

Reactions: wsw
Arkadaslar cok yogun ishal oldum. 3 gundur boyleyim. İctigimnilaclar : demir, vitamin, magnezyum ve balik yagi. Acaba bu ilaclardan biri mi ishale sebep oldu.
Bunda henuz baslamadim ama ilk hamileligimde kalsiyum dokunmustu bana bence her ilaci 1-2 gun keserek dene ortaya cikar

Bende de ara ara oluyordu cuma gunu dr.a bebegin suyunu sordum sorun yok dedi buyuk ihtimal mantardir ama gittiginde devam ederse dr.a sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…