- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
10 parça cnmCANIM kaç parça hayırlı olsun
Öncelikle hayırlı olsun cnm güle güle kullanın, 13 parça uyku seti nasıl oluyo ben ilk kez duyuyorum resim atsan cnm sana zahmetKizlaar oğluşuma karaca home 13 parça uyku seti ve ufaklik marka 20li hastane cikisi bide örgü battaniye aldm cok mutluymm. Saglikla gelsin hepimizinki insaallah.
Öncelikle hayırlı olsun cnm güle güle kullanın, 13 parça uyku seti nasıl oluyo ben ilk kez duyuyorum resim atsan cnm sana zahmet
Öncelikle hayırlı olsun cnm güle güle kullanın, 13 parça uyku seti nasıl oluyo ben ilk kez duyuyorum resim atsan cnm sana zahmet
Hmm anladım cnm bayağı kapsamlıymış demek böyle setler var:) henüz bunları araştırmadım hiç bilmiyordum Allah ödeme kolaylığı versin güzel günlerde kullanİste bu canim ben 270 e aldim 8 taksit :)cok guzel bir set
Aynen benimki de erkek ve dedigin gibi cesit cok yok malesefBenim bebis erkek olacak. Çok farklı çeşit yok ama şirin bişey olsun istiyorum. Mickey mausenin takımları zihinleri var onlardan olabilir. Kuz bebekler için çok çeşit var ilki de erkek benim.
Cok tatliymis canim. Guzel gunlerde giysin bebis ins :)Eline sağlık canım, el emeğinin değeri bir başka:)
Tatlım ben bebitof aldım ve %100 antialerjenik ve pamuk, önemli olan zaten pamuk olması, 40 liraya da var ancak polyester karışımı, bebitof piyasanın orta sınıf bi markası ben 65e aldım ama gerçekten hastane çıkışları çok küçük oluyor ve dünya para verip aziz bebe, idil baby falan fişman almaya gerek yok, en uzun süre battaniyesini kullancaz zaten, hem de ortak renk al bence, oğlumuz olursa gene kullanırız çünkü eskimez, ben pembe değil yeşil aldım mesela
Saqol canim :) baya kullanisli birsey zaten birtek karacanin var turkiyede canm yurt disi bi.markanin cok daha guzeli var ama oda türkiyeye gelmiyor. 8 parca set 170 lira ozdilekte falan bu daha mantkli geldi.Hmm anladım cnm bayağı kapsamlıymış demek böyle setler var:) henüz bunları araştırmadım hiç bilmiyordum Allah ödeme kolaylığı versin güzel günlerde kullan
Bebitof ve jujube marka aldım pamuklu yumuşacık ve çok tatlı modelleri vardı.Annisler hastane cikisini hangi marka aldiniz? Birkac magaza gezdim fakat netten almayi planliyorum bildiginiz onereceginiz markalar hangileri?
Hastane cikislarini cok renkli onermiyorlar olabildigince boyasiz olsun diyorlar bi ark. Fb store.dan almis hastane cikisini hemsireler cok boyali diye giydirmemis size de oyle hemsire denk gelebilir denk gelmese en sagliklisi oBenim bebis erkek olacak. Çok farklı çeşit yok ama şirin bişey olsun istiyorum. Mickey mausenin takımları zihinleri var onlardan olabilir. Kuz bebekler için çok çeşit var ilki de erkek benim.
Canım inşallah bir şey yoktur. Sağlıkla alırsın kucagina
Canım inşallah bir şey yoktur. Sağlıkla alırsın kucagina
Canim haftalari uyumluysa demek ki yetiyor besin. Ikizlerde gelisim zaten digerlerine gore yavaslamaya baslayacak 30.hf.dan sonra insallah bi sorun cikmaz bol bol dua et hayirla saglikla dogarlar insallah
Cok guzelmıs gule gule kullanınEline sağlık canım, el emeğinin değeri bir başka:)
Tatlım ben bebitof aldım ve %100 antialerjenik ve pamuk, önemli olan zaten pamuk olması, 40 liraya da var ancak polyester karışımı, bebitof piyasanın orta sınıf bi markası ben 65e aldım ama gerçekten hastane çıkışları çok küçük oluyor ve dünya para verip aziz bebe, idil baby falan fişman almaya gerek yok, en uzun süre battaniyesini kullancaz zaten, hem de ortak renk al bence, oğlumuz olursa gene kullanırız çünkü eskimez, ben pembe değil yeşil aldım mesela
ins cnm ... carsamba belli olcak bakalim... bence cnm oyle 2 gunde o kadar almamisindir...sdss inşallah yanılmıştır her şey gönlünce güzel olur bebişlerün sağlıklı olur canım. Ya kızlar cts sabah tartıldım 57.5 bu sabah tartıldım 60 kg geldim evet bu iki günde biraz fazla yedim falan tamam da 2.5 kilo da almamışımdır değil mi
Cnm netten mi aldınKizlaar oğluşuma karaca home 13 parça uyku seti ve ufaklik marka 20li hastane cikisi bide örgü battaniye aldm cok mutluymm. Saglikla gelsin hepimizinki insaallah.
Sutun olmazsa sut getirmek icin kullaniliyor bebegin cene kaslari kuvvetli olmadigi icin sutu getiremeyebiliyor sutun varsa da yine az emdigi icin sut kanallarin tikanip atesin 40a cikabiliyor yani %90 ihtiyacin olacak
Cok tatliymis canim. Guzel gunlerde giysin bebis ins :)
Cok guzelmıs gule gule kullanın
Ben de netten yenıdogan ıcınm eldıven, sapka, ıkı uzun ayaklı tulum ve bır kısa kollu tulumla battanıye aldım , hastane cıkısı setlerınde de benzer seyler varmıs. Hastane cıkısı setını sonucta evde de kullıcaz o yuzden sızın de dedıgınız gıbı cok ucuza kacmadan pamuklu almak lazım. Ben netten almam sanırım , netten aldıklarım seyler felan degıl ama setı gıdıp gorerek almak ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?