2016 Şubat Anneleri

Hoşgeldin canım 23. Haftaya kadar yaptırabiliyorsun . En iyisi 21. Haftayı doldurduktan sonra..
Bunlarda benim netten yenidogan(0-3) ay icin aldiklarim. Hastane cikisi degil. Baby corber marka ve pamuklu. Hepsi 180tl
çok tatlılar bebişin saglıkla giysin canım..

Gecmis olsun ben iki gune bir yasiyorum ayni seyi bazen gunde bir kac defa tekrarladigi oluyor. Bugun kontrolum vardi hastanede oldu hatta. Bi taraftan gozlerim doluyor olucem diye bi taraftan sacmalama diyorum kendi kendime. Doktor bilmemne atak olabilir dedi. Kan sekerinin ani dusmesi ile ilgili ya da bebeklerin buyumesi ile birlikte kalbe giden atar damarlara yapilan baski ile ilgili falan dedi ama tum tahlillerim ciktiktan sonra karar verilecek. Tansiyon degilse eger tekrarlarsa git mutlaka doktora

canım ben de kabız olmuştum ve kan gelmişti makattan onun için gitmiştim. eğer Ankaradaysan dr tavsiye edebilirim fetal eko ve ayrıntılı da, sorman yeter.

Cnm netten mi aldın
Yok canim netten buldum burda magazadan aldm nette 300 ben 270 e aldim. 20li hastane cikisida 130 lira gobek koruyucusu ve 3 takim zbin seti var. Ayni markalari nettende bulup alabilirsiniz tabi.

Kizlar ben kuzumun giyimlerin yabanci siteden getirtmeyi dusunuyorum cok guzel seyler var uygun fuyata

İyi geceler hamisler ben baya grib olmusum boğazın yanıyor çok bir şey yemeye korkuyorum midem alev alıyor sanki sizede oluyor mu.

ben de saık sık yaşıyorum onu canım tansiyonum aşırı düşüyo bazen o zamnalarda oluyo özellikle sabahları işe gideken metro çok kalabalık olur ve ben ayakta arada kalırsam... yaşamazsn ınsaAllah tekrar

Kızlar şeker yüklemesi yaptirdiniz mi?
2 kasımdaki randevumda yaptırıcam 3aylık şeker taramam sınırın biraz üzerinde çıkmıştı doktorum ben yaptırmandan yanaym dedi sen ne düşünüyorsun yaptıracak mısın canım?

Kızlar bazen vajinamda bir ağrı oluyo böyle zonklama gibi çok uzun sürmüyor gerçi ama olan yaşayan var mı bu durumu?

Hay
Yok canim netten buldum burda magazadan aldm nette 300 ben 270 e aldim. 20li hastane cikisida 130 lira gobek koruyucusu ve 3 takim zbin seti var. Ayni markalari nettende bulup alabilirsiniz tabi.
HayıHayırlı olsun cnm Güle giyinsin sağlıklı bir şekilde

Kızlar affedersiniz ama iki sorum olacak ben genital bölgeye hep ağda yaptırıyordum ancak son gidişimde resmen acıdan kıvrandım bağırdım orası çok hassas, doğumda felan napcaz, daha 4 ay var, nasıl temizlerim? Eşime çıtlattım karnım büyüyor sen jiletle yardım eder misin dedimo da ben valla yanlışlıkla keserim kanar felan dedi, aynayla da karın büyüyünce gene zor olur çok stres yaptım ya

Ayrıca eşinizle ilişkiye devam ediyor musunuz, dr henüz yasaklamadı ama benim canım yanıyor pek istemiyorum yoruluyorum oysa çok istekliydim

Valla sen bilirsin canm. Herşey bebeklerimiz için ama Benim bütçem müsait değildi eğer pahalı olsaydı yaptırmayacaktım Allah yardım etti
Ne dr u bakiyomus canim radyalog mu perinatolog mu biliyor musun? Ben acibademden randevu aldim ama 100 tl cok iyiymis bilemedim galiba sonunda hic yaptirmayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…