Hoşgeldin canım 23. Haftaya kadar yaptırabiliyorsun . En iyisi 21. Haftayı doldurduktan sonra..Selam hamişlerr =)
Bende 20+1 haftalık hamileyim. Oğlum olacak Allah kısmet ederse...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla kolaylıkla bebeklerimizi dünyaya getirelim...
Dünyanın en güzell duygusu anne olmakmış.. Rabbim herkese nasip etsin inşallah..
Benim doktorum 17 haftalıkken gittiğimde 1 ay içerisinde renkli doppler yaptırmamı istedi. kendi hastanem çok pahalı olduğundan baska bi hastanede yaptıracağım. yalnız doktora sormayı unuttum bunu kaçıncı haftamda yaptırmam gerekiyor??? Siz yaptırdınız mı?
çok tatlılar bebişin saglıkla giysin canım..Bunlarda benim netten yenidogan(0-3) ay icin aldiklarim. Hastane cikisi degil. Baby corber marka ve pamuklu. Hepsi 180tl
Gecmis olsun ben iki gune bir yasiyorum ayni seyi bazen gunde bir kac defa tekrarladigi oluyor. Bugun kontrolum vardi hastanede oldu hatta. Bi taraftan gozlerim doluyor olucem diye bi taraftan sacmalama diyorum kendi kendime. Doktor bilmemne atak olabilir dedi. Kan sekerinin ani dusmesi ile ilgili ya da bebeklerin buyumesi ile birlikte kalbe giden atar damarlara yapilan baski ile ilgili falan dedi ama tum tahlillerim ciktiktan sonra karar verilecek. Tansiyon degilse eger tekrarlarsa git mutlaka doktoraArkadaşlar bugün başıma bir olay geldi. Hiçbiriniz yaşamayın inşallah..sabah eşimin iş yerine geldim kahvaltı hazırladım masa basında bi ateş mide agrısı bas dönmesi basladı cok kısa sürdü kesildi sonra bi defa daha oldu herhalde daraldım diye düşündüm eşim lavaboya gitmişti. Merdiven boşluguna geçtim rahatlayayım diye oturdum yavaş yavaş ter bastı vücuduma içten daraldı içim kollarıma yüzüme. başım deli gibi karıncalandı uyuşur ya el ayak öyle gözlerim karardı göremedim siyahlıktan etrafı göz kapaklarıma agırlık cöktü kapattım gözümü kulaklarıma bişe oturdu sanki zor duymaya basladım eşimi gözlerimi zor açıp aradım doktora götür diye mırıldandıgımı hatırlıyorum elim ayagım boşaldı ölüyorum sandım tepkisiz kaldım cünkü geçsin artık, burada ölecekmiyim bebegime bişe oldu mu vs düşündüm o an sadece. eşim lavabodan çıkana kadar da yavas yavas kalktı etkisi ama net olarak duymam en son duzeldi sonra arabaya bindirdi beni biraz toparlandıgım için gitmedik doktora eşimin durumuda o an yoktu o geldi aklıma yukarda oda vardı uzandım oraya bebektende korktum bişe olmuşmudur diye aşagıda sıcaklık hissettim o an ama bişe yapamıyo insan allahtan bişe yok sanırım hareketlerini hissettim az önce cünkü neden böyle oldum ama anlayamadımyaşayanınız var mı? Uzun zamandır evdeydim uzanırdım yerdim içerdim dışarı cıkmam mı etkiledi acaba bilmiyorum tekrar basıma gelmesin korkuyorum
Kızlar şeker yüklemesi yaptirdiniz mi?
canım ben de kabız olmuştum ve kan gelmişti makattan onun için gitmiştim. eğer Ankaradaysan dr tavsiye edebilirim fetal eko ve ayrıntılı da, sorman yeter.saol cnm inş bebeklerimiz sağlıkla doğar... çok korkuyorum ve üzülüyorum... ben kendi göbek deliğim çok ağrıyor diye gittim... böyle bir sonuç çıktı.... kendi acımı unuttum... kesin değil ama yüksek ihtimalle dedi detaylı da belli olurmuş daha ayrıntısı... çarşamba zaten yaptırcam detaylıyı... normalde zaten ikizlerde 28. hafta sonrası önemli bakalım... Allah onlara birşey olmasına izin vermesin... herşey dilediğimiz gibi iyi olur inş...
Yok canim netten buldum burda magazadan aldm nette 300 ben 270 e aldim. 20li hastane cikisida 130 lira gobek koruyucusu ve 3 takim zbin seti var. Ayni markalari nettende bulup alabilirsiniz tabi.Cnm netten mi aldın
Hangi site canimKizlar ben kuzumun giyimlerin yabanci siteden getirtmeyi dusunuyorum cok guzel seyler var uygun fuyata
ben de saık sık yaşıyorum onu canım tansiyonum aşırı düşüyo bazen o zamnalarda oluyo özellikle sabahları işe gideken metro çok kalabalık olur ve ben ayakta arada kalırsam... yaşamazsn ınsaAllah tekrarCanım eşimin iş yerinde olduğum için ölçemedim. Ablamla konuştum tansiyonun düşmüş dedi senin gibi ne kötü birşeymiş, çıkardı benim genelde. düşmesi de ayrı betermiş kahvaltımı felanda yapmıştım neye dayanarak oluştu hiç aklım almıyor inşallah yaşamam bir daha sadece göz kararmıyor çünkü dünyadan koptum bir an kimbilir kaça düşmüştü
neden sezeryan?KimSe görmedi beni sanırım :) gruba bende katilmak istiyorum .18+3 günlük hamleyim ama şubatta olacak doğum. Sezaryan olacağım için.
Yaptırmadım ben henüz ama yaptirmazsak bir sorun olur mu kiKızlar şeker yüklemesi yaptirdiniz mi?
2 kasımdaki randevumda yaptırıcam 3aylık şeker taramam sınırın biraz üzerinde çıkmıştı doktorum ben yaptırmandan yanaym dedi sen ne düşünüyorsun yaptıracak mısın canım?Kızlar şeker yüklemesi yaptirdiniz mi?
HayıHayırlı olsun cnm Güle giyinsin sağlıklı bir şekildeYok canim netten buldum burda magazadan aldm nette 300 ben 270 e aldim. 20li hastane cikisida 130 lira gobek koruyucusu ve 3 takim zbin seti var. Ayni markalari nettende bulup alabilirsiniz tabi.
Bnde oluyor cnm bebek baskı yapıyorKızlar bazen vajinamda bir ağrı oluyo böyle zonklama gibi çok uzun sürmüyor gerçi ama olan yaşayan var mı bu durumu?
Aaa 100 tl çok iyiymiş ya napsam ki poffTIRMIK tatlm şimdi Özel Ada polikliniğiyle görüştüm 100Lira fiyat verdiler.. Muayene ücreti varmı artı bişey dedm yokmuş.. 22Haftalıkken gelmen lazım dedi
Yaaa ay korktum ne bileyim Allah korusun rahat olmaya çalışıyorum ama yine de azıcık şeylerde hemen irkiliyorumBnde oluyor cnm bebek baskı yapıyor
Valla sen bilirsin canm. Herşey bebeklerimiz için ama Benim bütçem müsait değildi eğer pahalı olsaydı yaptırmayacaktım Allah yardım ettiAaa 100 tl çok iyiymiş ya napsam ki poff
Ne dr u bakiyomus canim radyalog mu perinatolog mu biliyor musun? Ben acibademden randevu aldim ama 100 tl cok iyiymis bilemedim galiba sonunda hic yaptirmayacagimValla sen bilirsin canm. Herşey bebeklerimiz için ama Benim bütçem müsait değildi eğer pahalı olsaydı yaptırmayacaktım Allah yardım etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?