Ay bilemiyorum ki canım ya hangisi fark ediyor mu ? Bu cahillik beni öldürecekNe dr u bakiyomus canim radyalog mu perinatolog mu biliyor musun? Ben acibademden randevu aldim ama 100 tl cok iyiymis bilemedim galiba sonunda hic yaptirmayacagim
2 hafta sonra kontrolüm var doktorum aç gel tokluk şekerine bakıcaz dedi. Bugün de aile hekimliğinde kan tahlili verdim TSH hormonu takibi için, hemşire açlık şekerine de bakalım dedi. Sonucu doktoruma götürücem açlık ve tokluk şekerine göre karar verecek sanırımKızlar şeker yüklemesi yaptirdiniz mi?
Canım benimde tam tersi eskiden acısını daha çok hissederdim şimdi sanki uyuşturulmuş gibi hiç acımıyor desem yeridir daha geçen perşembe gittim benim arkadaşlarımın hepsi 8aylık olana kadar ağda yaptırdı eğer normal doğum olucaksa son ay ağdayı önermiyolar ani doğum başlangıcına neden olabiliyor diye bende bebişim dönerse başkada bi sorun olmazsa insallah normal istiyorum oyüzden devam edicem en son ocak başında yada aralığın son haftasnda giderim diye düşünüyorum ilişki bizde ilk 10haftalık olana kadar doktor önermiyorum dediği için olmadı ama şimdi bendede anlam veremediğim bi isteksizlik söz konusuKızlar affedersiniz ama iki sorum olacak ben genital bölgeye hep ağda yaptırıyordum ancak son gidişimde resmen acıdan kıvrandım bağırdım orası çok hassas, doğumda felan napcaz, daha 4 ay var, nasıl temizlerim?Eşime çıtlattım karnım büyüyor sen jiletle yardım eder misin dedim o da ben valla yanlışlıkla keserim kanar felan dedi, aynayla da karın büyüyünce gene zor olur çok stres yaptım ya
Ayrıca eşinizle ilişkiye devam ediyor musunuz, dr henüz yasaklamadı ama benim canım yanıyor pek istemiyorum yoruluyorumoysa çok istekliydim
hoşgeldin canım.KimSe görmedi beni sanırım :) gruba bende katilmak istiyorum .18+3 günlük hamleyim ama şubatta olacak doğum. Sezaryan olacağım için.
tavsiyen nedir canim...canım ben de kabız olmuştum ve kan gelmişti makattan onun için gitmiştim. eğer Ankaradaysan dr tavsiye edebilirim fetal eko ve ayrıntılı da, sorman yeter.
Canım ben de ağda yaptırıyorum.hamile kaldığımdan beri çok canım yanıyor hatta cildim hassaslaşmış.soyuldu,çok canım yandı.yine de gidip o 20 dk lık işkenceye katlanıyorum.çünkü doğumdan önce de gitmek istiyorum.Kızlar affedersiniz ama iki sorum olacak ben genital bölgeye hep ağda yaptırıyordum ancak son gidişimde resmen acıdan kıvrandım bağırdım orası çok hassas, doğumda felan napcaz, daha 4 ay var, nasıl temizlerim?Eşime çıtlattım karnım büyüyor sen jiletle yardım eder misin dedim o da ben valla yanlışlıkla keserim kanar felan dedi, aynayla da karın büyüyünce gene zor olur çok stres yaptım ya
Ayrıca eşinizle ilişkiye devam ediyor musunuz, dr henüz yasaklamadı ama benim canım yanıyor pek istemiyorum yoruluyorumoysa çok istekliydim
Teşekkür ederim canım inş ben de gitmeye devam ederim ve inş acımazCanım benimde tam tersi eskiden acısını daha çok hissederdim şimdi sanki uyuşturulmuş gibi hiç acımıyor desem yeridir daha geçen perşembe gittim benim arkadaşlarımın hepsi 8aylık olana kadar ağda yaptırdı eğer normal doğum olucaksa son ay ağdayı önermiyolar ani doğum başlangıcına neden olabiliyor diye bende bebişim dönerse başkada bi sorun olmazsa insallah normal istiyorum oyüzden devam edicem en son ocak başında yada aralığın son haftasnda giderim diye düşünüyorum ilişki bizde ilk 10haftalık olana kadar doktor önermiyorum dediği için olmadı ama şimdi bendede anlam veremediğim bi isteksizlik söz konusu
Canım ben de ağda yaptırıyorum.hamile kaldığımdan beri çok canım yanıyor hatta cildim hassaslaşmış.soyuldu,çok canım yandı.yine de gidip o 20 dk lık işkenceye katlanıyorum.çünkü doğumdan önce de gitmek istiyorum.
2sinden biri bakıyormuş ayrıntılıya canım.. Amaaaan 21in de benim ayrıntılı zati gelmezse de yaptirmayacagim günüm geçiyorAy bilemiyorum ki canım ya hangisi fark ediyor mu ? Bu cahillik beni öldürecek
Arkadaşlar bugün başıma bir olay geldi. Hiçbiriniz yaşamayın inşallah..sabah eşimin iş yerine geldim kahvaltı hazırladım masa basında bi ateş mide agrısı bas dönmesi basladı cok kısa sürdü kesildi sonra bi defa daha oldu herhalde daraldım diye düşündüm eşim lavaboya gitmişti. Merdiven boşluguna geçtim rahatlayayım diye oturdum yavaş yavaş ter bastı vücuduma içten daraldı içim kollarıma yüzüme. başım deli gibi karıncalandı uyuşur ya el ayak öyle gözlerim karardı göremedim siyahlıktan etrafı göz kapaklarıma agırlık cöktü kapattım gözümü kulaklarıma bişe oturdu sanki zor duymaya basladım eşimi gözlerimi zor açıp aradım doktora götür diye mırıldandıgımı hatırlıyorum elim ayagım boşaldı ölüyorum sandım tepkisiz kaldım cünkü geçsin artık, burada ölecekmiyim bebegime bişe oldu mu vs düşündüm o an sadece. eşim lavabodan çıkana kadar da yavas yavas kalktı etkisi ama net olarak duymam en son duzeldi sonra arabaya bindirdi beni biraz toparlandıgım için gitmedik doktora eşimin durumuda o an yoktu o geldi aklıma yukarda oda vardı uzandım oraya bebektende korktum bişe olmuşmudur diye aşagıda sıcaklık hissettim o an ama bişe yapamıyo insan allahtan bişe yok sanırım hareketlerini hissettim az önce cünkü neden böyle oldum ama anlayamadımyaşayanınız var mı? Uzun zamandır evdeydim uzanırdım yerdim içerdim dışarı cıkmam mı etkiledi acaba bilmiyorum tekrar basıma gelmesin korkuyorum
İlaç kullanıyor musun cnm bnm de kalp kapakları m kalın cnm
Cnm astım için ilaç kullanıyor musun. Kalp kapakları m kalın Bnmde astım zor illet miş
Bebeklerimizin adi ayni :) cok sevindim ya pek kimse koymuyor sahabe ismi :)Yaptırmadım ben henüz ama yaptirmazsak bir sorun olur mu ki
Ben randevu için aradım 1 hafta önce arasak yetermiş. Kasım ayında yaptıracagım inş. Tabi doktorumda yaptır derse
Yaptırmadım ben henüz ama yaptirmazsak bir sorun olur mu ki
2 kasımdaki randevumda yaptırıcam 3aylık şeker taramam sınırın biraz üzerinde çıkmıştı doktorum ben yaptırmandan yanaym dedi sen ne düşünüyorsun yaptıracak mısın canım?
2 hafta sonra kontrolüm var doktorum aç gel tokluk şekerine bakıcaz dedi. Bugün de aile hekimliğinde kan tahlili verdim TSH hormonu takibi için, hemşire açlık şekerine de bakalım dedi. Sonucu doktoruma götürücem açlık ve tokluk şekerine göre karar verecek sanırım
Canim bi akrabam gonderiyodu resimleri cok guzel seyler vardi. Acikcasi ben daha bisey almayi dusunmuyirum bi kac hafta gectikten sonra alcam ogrenince soylerim sana da siteyiHangi site canim
Geçmiş olsun canım.İyi geceler hamisler ben baya grib olmusum boğazın yanıyor çok bir şey yemeye korkuyorum midem alev alıyor sanki sizede oluyor mu.
ben son zamanlarımdada doğuma giderkende aynayı koyup jiletle alıyordum. Gayet kolay oluyorKızlar affedersiniz ama iki sorum olacak ben genital bölgeye hep ağda yaptırıyordum ancak son gidişimde resmen acıdan kıvrandım bağırdım orası çok hassas, doğumda felan napcaz, daha 4 ay var, nasıl temizlerim?Eşime çıtlattım karnım büyüyor sen jiletle yardım eder misin dedim o da ben valla yanlışlıkla keserim kanar felan dedi, aynayla da karın büyüyünce gene zor olur çok stres yaptım ya
ucret sordunmu canım. Bu test çok pahalı degil galiba??Benim Dr yaptir dedi canım. 5o gr ile.. 21 ekime randevu aldim
Canım doktorum bana dediki bebekler bazen bir damarın üzerine baskı yaparmış. Yatma pozisyonuna göre... özellikle sen sırt üstü yatarken yaparmış. O damar baskısından dolayı olurmuş. Bendede arada oluyor sanki o an biri bıçak sokmuş gibi sancıyor. Kısa süre sonra geçiyor.Kızlar dün gece kasigim da bi batma acıma oldu beni uykudan uyandırdı kalkmakta zorlandım ve yuruyemedim o anda çok acı çektim 2 dakika sürmedi geçti. Neden oldu korktum sizde de oluyor mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?