2016 Şubat Anneleri

Ne dr u bakiyomus canim radyalog mu perinatolog mu biliyor musun? Ben acibademden randevu aldim ama 100 tl cok iyiymis bilemedim galiba sonunda hic yaptirmayacagim
Ay bilemiyorum ki canım ya hangisi fark ediyor mu ? Bu cahillik beni öldürecek

Kızlar şeker yüklemesi yaptirdiniz mi?
2 hafta sonra kontrolüm var doktorum aç gel tokluk şekerine bakıcaz dedi. Bugün de aile hekimliğinde kan tahlili verdim TSH hormonu takibi için, hemşire açlık şekerine de bakalım dedi. Sonucu doktoruma götürücem açlık ve tokluk şekerine göre karar verecek sanırım

Canım benimde tam tersi eskiden acısını daha çok hissederdim şimdi sanki uyuşturulmuş gibi hiç acımıyor desem yeridir daha geçen perşembe gittim benim arkadaşlarımın hepsi 8aylık olana kadar ağda yaptırdı eğer normal doğum olucaksa son ay ağdayı önermiyolar ani doğum başlangıcına neden olabiliyor diye bende bebişim dönerse başkada bi sorun olmazsa insallah normal istiyorum oyüzden devam edicem en son ocak başında yada aralığın son haftasnda giderim diye düşünüyorum ilişki bizde ilk 10haftalık olana kadar doktor önermiyorum dediği için olmadı ama şimdi bendede anlam veremediğim bi isteksizlik söz konusu

Canım ben de ağda yaptırıyorum.hamile kaldığımdan beri çok canım yanıyor hatta cildim hassaslaşmış.soyuldu,çok canım yandı.yine de gidip o 20 dk lık işkenceye katlanıyorum.çünkü doğumdan önce de gitmek istiyorum.

Teşekkür ederim canım inş ben de gitmeye devam ederim ve inş acımaz isteksizlik hormonlardan glb

Madem öyle bn de sizden güç alıp gitcem kızlar teşekkür ederim

Ay bilemiyorum ki canım ya hangisi fark ediyor mu ? Bu cahillik beni öldürecek
2sinden biri bakıyormuş ayrıntılıya canım.. Amaaaan 21in de benim ayrıntılı zati gelmezse de yaptirmayacagim günüm geçiyor

Geçmiş olsun canım. Aynı durumu on gün önce yaşadım. Evde de tektim. Çok korktum bayılmak üzere oldum çünkü. Çok tuhaf birşey. Kendimi toplamaya çalışıp eşimi aradım. Dedim kötüyüm hemen gelir misin? Kapıdan bile anahtarı aldım düşer bayılırsam kapıyı açabilsin diye. Çünkü yanımda oğlum var korkardı böyle bir durumda. Elimi yüzümü yıkadıktan sonra biraz kendime geldim. Eşimi geri aradım gelme diye. Sanırım tansiyon birden düştü ya da birden çıktı diye düşündüm o an.

İlaç kullanıyor musun cnm bnm de kalp kapakları m kalın cnm

Hamile kaldigimdan beri kullanmadim. Ama tasiyorum. Kriz aninda kullannak icin. Cok dikkat ediyorum merdiven cikarken dinlenerek cikiyorum. Zaten kosamiyordum ama yururkende hizlanmamaya calisiyorum. Hamileligi atlatmaya calisiyorum acikcasi

Cnm astım için ilaç kullanıyor musun. Kalp kapakları m kalın Bnmde astım zor illet miş

2 fisfisim var canim yanimda tasidigim. Birde hapim. Ama cok sukur 5 aydir kulanmadim. Cok dikkat ediyorum stres, havasizlik ve adrenalin durumlarina ins doguma kadar idare edebilirim.

2 kasımdaki randevumda yaptırıcam 3aylık şeker taramam sınırın biraz üzerinde çıkmıştı doktorum ben yaptırmandan yanaym dedi sen ne düşünüyorsun yaptıracak mısın canım?

Ben yaptiricam canım..50 gr glikoz ile Şimdiden şekeri azaltmaya başladım. Çikolata bal reçel pekmez çok az yiyorum. Özellikle çikolata . ah tamamen birakabilsem

Evet.. Böyle de olabilir. Umarım normal aralıklarda çıkar. Bende usenmesem hastanede yaptirsam. Dr a söylesem mi acaba. Ama benim Dr.um yapalim demişti bana

Kızlar dün gece kasigim da bi batma acıma oldu beni uykudan uyandırdı kalkmakta zorlandım ve yuruyemedim o anda çok acı çektim 2 dakika sürmedi geçti. Neden oldu korktum sizde de oluyor mu ??

İyi geceler hamisler ben baya grib olmusum boğazın yanıyor çok bir şey yemeye korkuyorum midem alev alıyor sanki sizede oluyor mu.
Geçmiş olsun canım.
ben son zamanlarımdada doğuma giderkende aynayı koyup jiletle alıyordum. Gayet kolay oluyor ilişkide bende akşamları mide problemi çok oluyor akşam oldumu sanki sıkıntılarım artıyor. Eşim sagolsun çok anlayışlı.. zaten benimde canım hiiç istemiyor..
Benim Dr yaptir dedi canım. 5o gr ile.. 21 ekime randevu aldim
ucret sordunmu canım. Bu test çok pahalı degil galiba??

Kızlar dün gece kasigim da bi batma acıma oldu beni uykudan uyandırdı kalkmakta zorlandım ve yuruyemedim o anda çok acı çektim 2 dakika sürmedi geçti. Neden oldu korktum sizde de oluyor mu ??
Canım doktorum bana dediki bebekler bazen bir damarın üzerine baskı yaparmış. Yatma pozisyonuna göre... özellikle sen sırt üstü yatarken yaparmış. O damar baskısından dolayı olurmuş. Bendede arada oluyor sanki o an biri bıçak sokmuş gibi sancıyor. Kısa süre sonra geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…