Kizlar bugün kontrole gittim. Bir haftalık gerilik devam ediyor. Bebegin plesentasi hafif asagi bakiyor dedi doktor. Umarim bir sikinti olmaz. Seker yüklemesi de iki hafta sonra dedi gerilik olduğui için.
Gunaydin annisler az once kontrolden ciktim 20+3 ve 358 gr doktor iyi dedi ama az sanki. Sizce de oyle mi? Bi de bi sonraki kontrolde seker yuklemesi yapilacakmis aklim karma karisik. Yapilmali mi sizce?
Gunaydin annisler az once kontrolden ciktim 20+3 ve 358 gr doktor iyi dedi ama az sanki. Sizce de oyle mi? Bi de bi sonraki kontrolde seker yuklemesi yapilacakmis aklim karma karisik. Yapilmali mi sizce?
ilk doğumum sezaryan oldu bu ikinci bebegim aslında üç ama ilki 2011 yılında 5 aylıkken sonlandırılmisti.sonra Bi oğlum oldu buda allahın izniyle oğlan olacak.k.
Slm kızlar perşembe günü kontrolüm vardı ve dr. Rahim boyundaki mesafenin sınırda olduğunu bu haftada 2.5 ve 3 cm gibi olması gerektiğini söyledi bnmki 2.3 müş sınırda ce buda erken doğum riski var dwmktir dedi yatman lazımmış sürekli çık ciddi bi problem sürekli bumu ölçmem lazım dedi korkmaya başladım bnm ikizlerimde erken doğmuştu annesi gibi sabırsız bebişlerim var bnm inşallah bu vaktinde gelir korkuyorum bu sorunu yaşayan varmı aranızda
tetanoz aşısı da ayrı bir iş ben 2 ekim de oldum kolumda aşı yeri hala acıyor. Allaha şükür agrısı kalmadı ama yeri kendini unutturmuyor. İnş seninki öyle olmaz