2016 Şubat Anneleri

Kizlar bugün kontrole gittim. Bir haftalık gerilik devam ediyor. Bebegin plesentasi hafif asagi bakiyor dedi doktor. Umarim bir sikinti olmaz. Seker yüklemesi de iki hafta sonra dedi gerilik olduğui için.

Hoşgeldin canım 23. Haftaya kadar yaptırabiliyorsun . En iyisi 21. Haftayı doldurduktan sonra....

Hoşbuldum canım.. haklısın galiba en iyisi ben 21. haftamda gideyim..

Yarın da tetanoz aşısı olcam.. ilk doz bakalım nasıl olacak ...

Gunaydin annisler az once kontrolden ciktim 20+3 ve 358 gr doktor iyi dedi ama az sanki. Sizce de oyle mi? Bi de bi sonraki kontrolde seker yuklemesi yapilacakmis aklim karma karisik. Yapilmali mi sizce?

Gunaydin annisler az once kontrolden ciktim 20+3 ve 358 gr doktor iyi dedi ama az sanki. Sizce de oyle mi? Bi de bi sonraki kontrolde seker yuklemesi yapilacakmis aklim karma karisik. Yapilmali mi sizce?
20+1de 325 gr di benim normal dedi doktor

Yok cnm gayet güzel

Büyük şehirde yaşayanlar ayrıntılı ultrason fiyatlarınıza bakıyorum da bu konuda şanslısınız gerçekten. Ben bu hafta 800 TL ödeyerek muayene olacağım.

Kızlar bnm doktorum şeker yüklemesi nden bahsetmedi kan değerleri de istemiyor sizinkiler

ilk doğumum sezaryan oldu bu ikinci bebegim aslında üç ama ilki 2011 yılında 5 aylıkken sonlandırılmisti.sonra Bi oğlum oldu buda allahın izniyle oğlan olacak.k.

Kızlar bazen vajinamda bir ağrı oluyo böyle zonklama gibi çok uzun sürmüyor gerçi ama olan yaşayan var mı bu durumu?
bendede çok oluyor sürekli kasik agrisi bel agrisi ve alt tarafta baskı gibi

hoşgeldin canım.
mber: 644640"]hosbulduk canım.

Hiç duymadım canım geçmiş olsun ..
Hoşbuldum canım.. haklısın galiba en iyisi ben 21. haftamda gideyim..

Yarın da tetanoz aşısı olcam.. ilk doz bakalım nasıl olacak ...
tetanoz aşısı da ayrı bir iş ben 2 ekim de oldum kolumda aşı yeri hala acıyor. Allaha şükür agrısı kalmadı ama yeri kendini unutturmuyor. İnş seninki öyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…