2016 Şubat Anneleri

Sağolasın birisi dedemizden biriside maneviyatına güvendiğim sevdiğim bir örnek aldığım birinden..seninkide çok güzel

Hımm sırt çantası aldin demek. Güzel gözüküyor canım Güle güle kullan. Benim elim yandan uzun saplılara gidiyor bakalım napicam
Ben de kol camtasi gibi olanlardan aldim ama esimin spor sirt cantasini kullandim hep sirt cantasi cocuk gezdirirken cok rahat oluyor

Bosverin herkesi bi iki kez dogurunca dr zannediyor herkes kendini. Insanin moralini her turlu bozabiliyorlar. Hiiic kimseyi takmiyorum ben. Bebislerimin psikolojisi herkesten onemli
Sağol canım, bende bugün dr da oğluşumu görünce bütün sinirim geçti. Allah im nasıl güzel bir duygu sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah

Isim konusunda biz de cok beceriksiziz. Ilkinde 8.ayda karar verdik simdi ayni cinsiyet ustelik ikiz artik dogduktan sonra bir kahramanlik yapmalarini beklicez galiba
:))) ikize isim bulmak daha zor,yok birbirine uysun yok o yok bu,bide her kafadan ses,zor isler :)

Sağol canım, bende bugün dr da oğluşumu görünce bütün sinirim geçti. Allah im nasıl güzel bir duygu sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Aaaammmiiiiiiiiiiinnn insan anne olunca anliyor fedakarligi baskasini dusunmeyi. Bi ara yasadigim sehirde camur gibi akiyordu sular. Hazir suyla yikiyorduk meyvelerimizi falan. Kizima meyve hazirlarken su gecti aklimdan: ben olursem kizimin meyvelerini camur gibi suyla yikarlar ya kizim mikrop kaparsa. Kendi olumumu degil kizimin meyvesini dusunuyorum sonra kendi halime baya guldum

Ben de hastayım maalesef boğazım acıyor aynılarını yapıyorum ama ilerlemez inşallah

Kızlar yaaa bende birkaç gündür karnımda gaz sancısı gibi ağrılar var Afedersiniz wc de oturmaya çalışırken yada namaz kılarken secdeye egilirken bu sancı dahada artıyor birden, sonra ayağa kalkınca hafifliyor şuan da çok yoğun yaşıyorum ama bu normal mi bilmiyorum űşütmemek için elimden geleni yapıyorum evin icinde bile iki hırka giyip dolasiyorum buna rağmen bu gaz sancısı mi bilmiyorum varmı aramizda benim gibi durumda olan?
Üstelik halen bebisimin hareketlerini net olarak hissedemedim çok da merak ediyorum bazen elimi uzun süre karnımda gezdirip bekliyorum bi damar atar gibi oluyo okadar yinede ondan bile emin değilim

Ben herdefasinda kilomu sormayi unutuyorum cok kilo alicam yaa 52den 58 e ciktim sonunda gene 70i bulurum..ben seker yuklemesi istemiycem henuz konusmadik ama..benim birinci sezaryen oldugundan buda oyle olcak subatin ilk haftasi gibi ..doktor bey iyi yani sempatik suratsiz degil umarim ameliyathanedede birokadar sempatik olur ben baya korkuyorum..hem korkup hem spinal istiyorum bakalim ..bakarsin dogumdan sonra yanyana odalara denk geliriz tarihler cok yakin:))

Kb kendisinin isim takma konusunda israr etmezse benim kafamda bi kac isim var da bakalim napcaz

Oglumun adi Yigit Sefa ..yigit ismi cok guzel bence erkeklerde..sefayi kayinvalidem onerdi ovakit hacdaydi sefa tepesindeydi bizde beendik koyduk..yalniz su israrci kayinvalide ve kayinbabalari anlmk zor cocugu yapan doguran bakan sen isim onun istegi ..cok sacma ..oneri olur ama israra karsiyimm..

Bu arada kizimiz icin hic bi fikrimiz yok ..Elif Sare dusunmustum bi ara ama doguma dek kac kere degisir..

Sareyi ben de dusundum kizim icin bi de ceylin ismini seviyorum

Canim ben normal tuvalete oturamiyorum karnım. Çok acıyor hep klozet bide ayakkabı çorap giyerken egilemiyorum. Ama benim bebis çok hareketli

Canim ben normal tuvalete oturamiyorum karnım. Çok acıyor hep klozet bide ayakkabı çorap giyerken egilemiyorum. Ama benim bebis çok hareketli
Bende hep klozet kullanıyorum ama ona rağmen hem sancı oluyo hemde ayaklarım çok kısa sürede uyusuyor
bide bu halde tasincagim evin temizliği yaklaştıkça gözümde büyüyo işler
Bebisin hareketliyse ne mutlu sana
Ben dışardan hissedilmesinden vazgeçtim kendim bile hissedemiyorum ki daha

Kızlar bebeğinizi nerede hissediyorsunuz? Daha birkaç gün önceye kadar sağdaydı.şimdi kasıklarımın br tık altında hissediyorum.çok aşağıda keşke Dr U arasaydım bugün.yarın ararım dedim ama....detaylıyı ctesi yaptırdım.sonrasında da bişey yoktu.ne oldu da indi yaaa

Her hareketinde tuvalete gidesim geliyor.Allah korusun sanki çıkacak gibi yani o kadar aşağıda hissediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…