- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
Sağolasın birisi dedemizden biriside maneviyatına güvendiğim sevdiğim bir örnek aldığım birinden..seninkide çok güzelselam canım çok güzel bi isim maşallah adıyla yaşasınson zamanlardaki popüler isimlerden çok bu şekildeki isimleri daha çok beğeniyorum ben de elif düşünüyorum ya da elif duru olabilir tam karar veremedik bakalım
Ben de kol camtasi gibi olanlardan aldim ama esimin spor sirt cantasini kullandim hepHımm sırt çantası aldin demek. Güzel gözüküyor canım Güle güle kullan. Benim elim yandan uzun saplılara gidiyor bakalım napicam
Sağol canım, bende bugün dr da oğluşumu görünce bütün sinirim geçti. Allah im nasıl güzel bir duygu sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallahBosverin herkesi bi iki kez dogurunca dr zannediyor herkes kendini. Insanin moralini her turlu bozabiliyorlar. Hiiic kimseyi takmiyorum ben. Bebislerimin psikolojisi herkesten onemli
senin ikiz canım bide çok zorlama kendini.Dogru o durumlar da var. Zaten yoruldugumda alt bolgemde sancim oluyor yurumemi bile engelliyor bi de kendimi sikarsam iyice kasilir bi kez daha agdayla eldivenle alip jilete gecerim heralde
:))) ikize isim bulmak daha zor,yok birbirine uysun yok o yok bu,bide her kafadan ses,zor isler :)Isim konusunda biz de cok beceriksiziz. Ilkinde 8.ayda karar verdik simdi ayni cinsiyet ustelik ikiz artik dogduktan sonra bir kahramanlik yapmalarini beklicez galiba
İnsallah canımsağol canım inş. sizin de içinize sinen isimler olur
Aaaammmiiiiiiiiiiinnn insan anne olunca anliyor fedakarligi baskasini dusunmeyi. Bi ara yasadigim sehirde camur gibi akiyordu sular. Hazir suyla yikiyorduk meyvelerimizi falan. Kizima meyve hazirlarken su gecti aklimdan: ben olursem kizimin meyvelerini camur gibi suyla yikarlar ya kizim mikrop kaparsa. Kendi olumumu degil kizimin meyvesini dusunuyorumSağol canım, bende bugün dr da oğluşumu görünce bütün sinirim geçti. Allah im nasıl güzel bir duygu sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Sorma bazisi klasik isimlere dudak bukuyor kimisi degisik isimlere. Size ne cocuk benim cocugum diyesim geliyor denmiyor da hepsi buyuk benden:))) ikize isim bulmak daha zor,yok birbirine uysun yok o yok bu,bide her kafadan ses,zor isler :)
Ben de hastayım maalesef boğazım acıyor aynılarını yapıyorum ama ilerlemez inşallahKızlar iyi aksamlar, bende hastalaniyorum galiba/ basım ağrıyordu, boğazım acıyor, Burnum tikali (((((
Ihlamur yaptım.kendime . şimdi iciyorum. İçine zencefil, zerdeçal, limon, tarçın , elma.kabuğu koydum. Balla.karıştırdım..
İnsallah atlatirim
Ben herdefasinda kilomu sormayi unutuyorum cok kilo alicam yaa 52den 58 e ciktim sonunda gene 70i bulurum..ben seker yuklemesi istemiycem henuz konusmadik ama..benim birinci sezaryen oldugundan buda oyle olcak subatin ilk haftasi gibi ..doktor bey iyi yani sempatik suratsiz degil umarim ameliyathanedede birokadar sempatik olur ben baya korkuyorum..hem korkup hem spinal istiyorum bakalim ..bakarsin dogumdan sonra yanyana odalara denk geliriz tarihler cok yakin:))Anladım canım. Evet taylan bey her defasına çok inceliyor 20-25 dk sürüyor. Banada söyledi ben bi problem görmüyorum ama bakılsın demişti. Eveet baya sık çağırıyor beni ilk haftalar 2 haftaya bir çağırıyordu 3 e çıkınca iyi bari dedik :) şeker yüklemesi şu an içib istemiycem dedi tansiyon nırmal kilo alımı iyi dedi ailedede yok şimdilik kalsın ilerleyen haftalarda bakarız demişti. Ama olsun arkadaşım doktorumuz çok iyi şükür katlancaz artık bunlara :) inşallah hep böyle devam eder. Bi arkadaşım doğum yaptı kendi ısrarla sezaryan istedi ama taylan bey kabul etmemiş her şey yolunda diyip normal doğum yaptırdı. Bu durum beni çok mutlu etti :)
Sareyi ben de dusundum kizim icinOglumun adi Yigit Sefa ..yigit ismi cok guzel bence erkeklerde..sefayi kayinvalidem onerdi ovakit hacdaydi sefa tepesindeydi bizde beendik koyduk..yalniz su israrci kayinvalide ve kayinbabalari anlmk zor cocugu yapan doguran bakan sen isim onun istegi ..cok sacma ..oneri olur ama israra karsiyimm..
Bu arada kizimiz icin hic bi fikrimiz yok ..Elif Sare dusunmustum bi ara ama doguma dek kac kere degisir..
hangi hastanedesin cnm sen...
Ben de hastayım maalesef boğazım acıyor aynılarını yapıyorum ama ilerlemez inşallah
Kızlar yaaa bende birkaç gündür karnımda gaz sancısı gibi ağrılar var Afedersiniz wc de oturmaya çalışırken yada namaz kılarken secdeye egilirken bu sancı dahada artıyor birden, sonra ayağa kalkınca hafifliyor şuan da çok yoğun yaşıyorum ama bu normal mi bilmiyoruműşütmemek için elimden geleni yapıyorum evin icinde bile iki hırka giyip dolasiyorum buna rağmen bu gaz sancısı mi bilmiyorum varmı aramizda benim gibi durumda olan?
Üstelik halen bebisimin hareketlerini net olarak hissedemedim çok da merak ediyorumbazen elimi uzun süre karnımda gezdirip bekliyorum bi damar atar gibi oluyo okadar yinede ondan bile emin değilim
Bende hep klozet kullanıyorum ama ona rağmen hem sancı oluyo hemde ayaklarım çok kısa sürede uyusuyorCanim ben normal tuvalete oturamiyorum karnım. Çok acıyor hep klozet bide ayakkabı çorap giyerken egilemiyorum. Ama benim bebis çok hareketli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?