2016 Şubat Anneleri

Kızlar sizce Eymen ismi nasıl
Guzel canim sahabe ismi ve anlamida guzel bir isim. Tabiki niyetin peygamber sunneti sahabe ismi koymaktir diye dusunuorum. Ameller niyet üzerinedir. İnsaallah rabbim gönlüne göre versin :) iki isim koymayi dusunmuosun sanirim :)

Bizde bugün uğradık english home a bebek nevresim takımı pike filli battaniye alt açma minderi 3 lu mama önlügu 2 tane de uyku tulumu biri 0-6 diğeri 6-12 ay hepsine 160 tl verdik çok ekonomik oldu yalnız kıyafetleri kış bebeklerine göre ince geldi gözüme o yüzden almadık

ben demıstım o zaman da canım okuyamadım tuvalete kalkıorum sadece yalnızım bı de o yuzden okuyamıycamı soylemıstım heralde kaçırdın tatlım onu
22 icin birine vermeye çalışırım demistik en son.oyle hatirliyordum bn.vermedin mi

Normal ama benim daha başlamadı karın buyudukce yukarıya kayıyor ya sıkıştırıyor o yuzden normal bir durum rahat ol :)

Kızlar bnim vitamin ilacm bitti doktor kontrolüne gidene kadar yenisini almadm.demr ve folikasit kullanıyordm bir hafta oldu bırakalı.ve afedersnz kabızlık sıkıntmdan kurtuldm acaba tekrar başlamasam mı hiç .çok rahatm şu an

Demir ilacı kabızlık magnezyum da ishal yapıyor ben ikisini alınca idare ediyor :) folk aside gerek yok artık ama demir kansızlık için gerekli doğum sonrası toparlanma için diğer vitamin ve demir lohusalık sonuna kadar kullanılmalı sağlık ocağından ucretsiz temin edilebilir eczaneden alabilirsin yada dr u bekleme canım

Benim de ikizlerimden birinde kalbinde parlaklik cikti ama bu durum tek basina bi hastalik belirtisi degilmis ayrintilidaki dr boyle soyledi. Kendi dr.um da ayni seyi soyledi cogu bebekte cikiyor 32.haftaya kadar duzeliyor dedi

Deneyimli anneler,bir sorum olacak.kıtafetleri yenidoğan mı yoksa 0-3 ay mı alıyor sunuz? Çok giyemiyorlar sonuçta.
Kizimdan 5takim var ikiz olduklari icin 2hastane cikisi daha alcam battaniyesiz. Kizima en fazla 2ay giydirmistim 0-3aylari. Ama simdi ikizlerin kilosu dusuk olacagi icin birer tane daha alcam 1er de kadife tulum alcam kisa denk geldigi icin. Kizimin cok fazla giyemedigi 3-6ay bi suru tulumu var zaten kizim sadece emmeseydi diyet mama verecekti dr ama diyet sut uretemedi bunyem 3-6 ayliklari bile giyemedi cok fazla

Kizlar benim bebisler beni cok korkutuyor biri uyuyor digeri basliyor kudurmaya ve oyle bir hareket ki birden vuruyorlar yemin ederim kac kez avizeye baktim deprem mi oluyor diye bunlar da deli olacak galiba 3 deli kizla ne yapcam bilmiyorum kocam da akilli sayilmaz babaya cekmisler galiba evde asiri hareketli cocuklar hem iyi hem ugrastirici kizim daha 2 yasinda bi cok ark.imin 4-5 yaslarindaki oglundan fena Rabbim uzun omur versin hepsine ama korkmaya basladim

Benim kizda ayni.dun benim idrar torbasini oyuncak belledi.ayaklariyla nasil vuruyor hooop tuvalete kosuyorum

Ayyy isin zor, biri uyansa digerini uyandirir.. Ama ne guzel dimi kipir kipir saglikli bebeklerin var, hareket etmeseler cok endiselenirdin bence keyfini cikar

Canm ne güzel ya kıpır kıpırlar
Benim kızda aynı anlattığın gibi bazen okadar çok hareket ediyo ki inan korkuyorum bi sorun mu var diye hiç durmuyo yerinde
Ben çok sessz sakin biriym babası uçuyo tabi kızım bana çekmiş diye

Guzel canim sahabe ismi ve anlamida guzel bir isim. Tabiki niyetin peygamber sunneti sahabe ismi koymaktir diye dusunuorum. Ameller niyet üzerinedir. İnsaallah rabbim gönlüne göre versin :) iki isim koymayi dusunmuosun sanirim :)
İki isim düşünüyordum.canım ama eşim karşı. Canım güzel isim varsa aklında. Anlamı da güzel olan benimle paylaşırmısun

Günaydınnnnnn :) yine sabahın köründen beri ayaktayım.bir de geç yattım yani:) hamilelik süreci dinlenebileceğimiz son şans fakat uykusuzluk yaptı Amaaan oh bugün evdeyim önce şu işleri bitirip sonra internet başına kurulup hem uygun hem kaliteli ürünlere göz atacağım.
Kızlar yani 0-3 ay grubumu az alayım.yeni doğan grubu için de hastane çıkışları yeter öyle mi... Ya bu minnoşlar yenidoğan grubunu kaç gün giyebiliyorlar ? Insan napcanı şaşırıyor.masraf da çıksın istemiyorum çok fazla.

Canım demir ilacın İsmi ne bn maltofer fol kullanıyorum kabız olmuyor um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…