Ugra canm mutlaka cok guzel parcalar ve kaliteli . insaallah kalmistir.gerçekten mi ? bende pazar günü bi uğrayım en iyisi. gerçi kalmaz kesin ama bi deneyelim.
Guzel canim sahabe ismi ve anlamida guzel bir isim. Tabiki niyetin peygamber sunneti sahabe ismi koymaktir diye dusunuorum. Ameller niyet üzerinedir. İnsaallah rabbim gönlüne göre versin :) iki isim koymayi dusunmuosun sanirim :)Kızlar sizce Eymen ismi nasıl
22 icin birine vermeye çalışırım demistik en son.oyle hatirliyordum bn.vermedin miben demıstım o zaman da canım okuyamadım tuvalete kalkıorum sadece yalnızım bı de o yuzden okuyamıycamı soylemıstım heralde kaçırdın tatlım onu
Normal ama benim daha başlamadı karın buyudukce yukarıya kayıyor ya sıkıştırıyor o yuzden normal bir durum rahat ol :)arkadaşlar birkaç haftadır göğüs altımda, kaburgaların tam altında uyuşma hissi var. ayaktayken yok fakat oturduğumda ya da yattığımda özellikle sağ ya da sol tarafa yattığımda uyuşukluk artıyor. var mı bu durumu yaşayan normal mi acaba?
Aynı durumdayım canım:)bebeğinin hareketlerini hala hissedemeyen var mı acaba? Ben bir hafta falan önce hissettim sanki ama hiç hissedemiyorum şu an.
Normal canım ben ayakta hapsurunca gidiyor hepKızlar gribim öksürünce bazen çiş kaçırıyorum ayıptır söylemesi korkuyorum kötü bişey olmasın
Demir ilacı kabızlık magnezyum da ishal yapıyor ben ikisini alınca idare ediyor :) folk aside gerek yok artık ama demir kansızlık için gerekli doğum sonrası toparlanma için diğer vitamin ve demir lohusalık sonuna kadar kullanılmalı sağlık ocağından ucretsiz temin edilebilir eczaneden alabilirsin yada dr u bekleme canımKızlar bnim vitamin ilacm bitti doktor kontrolüne gidene kadar yenisini almadm.demr ve folikasit kullanıyordm bir hafta oldu bırakalı.ve afedersnz kabızlık sıkıntmdan kurtuldm acaba tekrar başlamasam mı hiç .çok rahatm şu an
Benim de ikizlerimden birinde kalbinde parlaklik cikti ama bu durum tek basina bi hastalik belirtisi degilmis ayrintilidaki dr boyle soyledi. Kendi dr.um da ayni seyi soyledi cogu bebekte cikiyor 32.haftaya kadar duzeliyor dediBen bugun 20+5 de ayrıntılı ultrasona gırdım
Acıkcası canım sıkkın
Bebegımın gelısımı normal, organlarında sorun yok ama bebegın kalbınde parlaklık var dedı. Bır de tansıyon problemım olabılırmıs yanı gebelık zehırlenmesı ıcın onlem acısından takıp edılmelıymısım
Doktorum konusunda cok ıyı, tek tek tum organlarını ınceledı. Kalpte parlaklık tek basına belırtı olamazmıs ve bu yuzden amımosentez onermem cunku dusuk tehlıkesı var dedı. Ama kendı doktorunla da konus oyle karar ver dedı. Onun dısında kanda bakılan bır test var harmony testı onu onerdı %99.5 down sendromunu yanı kromozal anomalıklerı gosterıyormus. Amonısentez %100, ıkılı test %90 mıs. Ikılı testım normal cıkmıstı benım
Benımle aynı sıkıntıyı yasayan varmı, ıcım ıcımı kemırıyor, amınosentez yaptırmıycam ama harmony testı dusunuyorum. Internetten bır ıkı yerı aradım 2bın tl dedıler.
Kizimdan 5takim var ikiz olduklari icin 2hastane cikisi daha alcam battaniyesiz. Kizima en fazla 2ay giydirmistim 0-3aylari. Ama simdi ikizlerin kilosu dusuk olacagi icin birer tane daha alcam 1er de kadife tulum alcam kisa denk geldigi icin. Kizimin cok fazla giyemedigi 3-6ay bi suru tulumu var zatenDeneyimli anneler,bir sorum olacak.kıtafetleri yenidoğan mı yoksa 0-3 ay mı alıyor sunuz? Çok giyemiyorlar sonuçta.
Deneyimli anneler,bir sorum olacak.kıtafetleri yenidoğan mı yoksa 0-3 ay mı alıyor sunuz? Çok giyemiyorlar sonuçta.
Benim kizda ayni.dun benim idrar torbasini oyuncak belledi.ayaklariyla nasil vuruyor hooop tuvalete kosuyorumKizlar benim bebisler beni cok korkutuyor biri uyuyor digeri basliyor kudurmaya ve oyle bir hareket ki birden vuruyorlar yemin ederim kac kez avizeye baktim deprem mi oluyor diyebunlar da deli olacak galiba 3 deli kizla ne yapcam bilmiyorum kocam da akilli sayilmaz babaya cekmisler galiba evde asiri hareketli cocuklar hem iyi hem ugrastirici kizim daha 2 yasinda bi cok ark.imin 4-5 yaslarindaki oglundan fena Rabbim uzun omur versin hepsine ama korkmaya basladim
Ayyy isin zor, biri uyansa digerini uyandirir.. Ama ne guzel dimi kipir kipir saglikli bebeklerin var, hareket etmeseler cok endiselenirdin bence keyfini cikarKizlar benim bebisler beni cok korkutuyor biri uyuyor digeri basliyor kudurmaya ve oyle bir hareket ki birden vuruyorlar yemin ederim kac kez avizeye baktim deprem mi oluyor diyebunlar da deli olacak galiba 3 deli kizla ne yapcam bilmiyorum kocam da akilli sayilmaz babaya cekmisler galiba evde asiri hareketli cocuklar hem iyi hem ugrastirici kizim daha 2 yasinda bi cok ark.imin 4-5 yaslarindaki oglundan fena Rabbim uzun omur versin hepsine ama korkmaya basladim
Canm ne güzel ya kıpır kıpırlarKizlar benim bebisler beni cok korkutuyor biri uyuyor digeri basliyor kudurmaya ve oyle bir hareket ki birden vuruyorlar yemin ederim kac kez avizeye baktim deprem mi oluyor diyebunlar da deli olacak galiba 3 deli kizla ne yapcam bilmiyorum kocam da akilli sayilmaz babaya cekmisler galiba evde asiri hareketli cocuklar hem iyi hem ugrastirici kizim daha 2 yasinda bi cok ark.imin 4-5 yaslarindaki oglundan fena Rabbim uzun omur versin hepsine ama korkmaya basladim
İki isim düşünüyordum.canım ama eşim karşı. Canım güzel isim varsa aklında. Anlamı da güzel olan benimle paylaşırmısunGuzel canim sahabe ismi ve anlamida guzel bir isim. Tabiki niyetin peygamber sunneti sahabe ismi koymaktir diye dusunuorum. Ameller niyet üzerinedir. İnsaallah rabbim gönlüne göre versin :) iki isim koymayi dusunmuosun sanirim :)
Canım demir ilacın İsmi ne bn maltofer fol kullanıyorum kabız olmuyor umKızlar bnim vitamin ilacm bitti doktor kontrolüne gidene kadar yenisini almadm.demr ve folikasit kullanıyordm bir hafta oldu bırakalı.ve afedersnz kabızlık sıkıntmdan kurtuldm acaba tekrar başlamasam mı hiç .çok rahatm şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?