2016 Şubat Anneleri

Ücretsiz değil tam olarak muayne ücreti var 4 tl :) :) :)

Benim de ikizlerimden birinde kalbinde parlaklik cikti ama bu durum tek basina bi hastalik belirtisi degilmis ayrintilidaki dr boyle soyledi. Kendi dr.um da ayni seyi soyledi cogu bebekte cikiyor 32.haftaya kadar duzeliyor dedi
Benimde parlaklik çıktı inşallah geçer allah sağlık versin

İki isim düşünüyordum.canım ama eşim karşı. Canım güzel isim varsa aklında. Anlamı da güzel olan benimle paylaşırmısun

Tabi paylaşayim canim..

ESad:1. Oldukça mutlu, daha saadetli. 2. Çok hayırlı. – Türk dil kurallarına göre "d/t" olarak kullanılır. Esad b. Zürare: Sahabedendir Medine'ye İslamı ilk tebliğ eden sahabidir.

TALHA:alha b. Ubeydullah. İslam dinini kabul eden ilk 10 kişiden biri, cennetle müjdelenmiştir.Resulullahın fedâisi.

AGAH :Bilgili, haberli, uyanık, afif. Vakıf olmuş, malumatlı. Agah Efendi: (1744-1824). Türk devlet adamı.

SELMAN:Barış içinde bulunma, huzur, erinç.
Selmân-ı Fârisî, Hendek Savaşı'nda Mekkeli putperestlerin Medine şehrini kuşatması öncesinde Hz. Muhammed (Sav), e "hendek kazılması" yönünde belirttiği fikir sayesinde savaşın Müslümanlar lehine sonuçlanması ile kazandı.

Canim bunlar benim oğlum icin düşündüklerimdi. Umarim yardimci olmusumdur.

Oh ne güzel benim oglum tembel ya sadece acikinca hareket edio sanki kalk beni yedir dio Ayni babasi yesin icsin uyusun keyfine duskun pasam

22 icin birine vermeye çalışırım demistik en son.oyle hatirliyordum bn.vermedin mi
Canim ben 6. Cuzu bi arkadasima okuttum sağolsun 22 yi bulamadim iade ediyorum dedim o zama öyle dedigim icin de uzerimde borç kalmadi diye düşünüyorum 22 yi burdan almak isteyen birine verebilirsun ben etracimdan bulamadim

Talha çok güzel cnm teşekkür ederim cnm paylaştığın için Talha yı eşime söyleyim

Canim ben 6. Cuzu bi arkadasima okuttum sağolsun 22 yi bulamadim iade ediyorum dedim o zama öyle dedigim icin de uzerimde borç kalmadi diye düşünüyorum 22 yi burdan almak isteyen birine verebilirsun ben etracimdan bulamadim
tmm ben 22 yi birine vereyim o zaman

Kızlar biberon alacakmısınız
ben süt sağma makinası alcam tatlım.yanında ona uyumlu bir biberon veriliyormuş onunla idare ederim. emziği yenidoğan uyumlu oluyor mu bilmiyorum.uyumlu olmazsa bir emzik alırım

eglenceli bir hayat sizi bekliyor desene :)

Günaydın canlaaaarrrr

size birsey danışmak istiyorum ama lutfen herkes fikrini söylerse çok mutlu olurum. .

esim ve benim aramda isim konusu büyük bir kaos. Vefat eden babasinin adini istiyor bende ikinci ismin abim olsun istoyorum. Ikinci isim hakkim var ama abim olamazmis. Ailede O derece kavga oluyor ki anasi yetmiyor gibi dayisi bile müdahale ediyo istedikleri isim olmazsa gelip görmeyecekler.

nyse eşim ile anlaştık bağımsız isim koyacağız. Ben 'said' seçtim o da başına 'benav' seçti.

Simdi anlamını düşünmeden size neyi cagristirdigini söyler misiniz sizce o ismi duyunca akliniza ilk ne geliyor

arkadaslar bu karindaki catlaklar ne zaman baslar... 6. aya basladik ama sanki karnim 1-2 ay onden gidiyor... korkuyorum catlar diye...

bu arada benim kizim hareketli oglumda tik yok... cok az hissediyorum... kiz icin doktor erkegi biraz sıkıstirms demisti... kiz geriden geliyordu erkegi bi kac gun gecmis... ins gelisimleri esit gider... birbirlerini engellemeden buyurler...

benim cocuklarin suan sadece battaniyeleri tam olarak hazir... yaklasik 8 tane birinin 8 tane digerinin ... ne yapcaksam o kadar battaniyeyi... :)) alindi bir suru...

benim cocuklarin suan sadece battaniyeleri tam olarak hazir... yaklasik 8 tane birinin 8 tane digerinin ... ne yapcaksam o kadar battaniyeyi... :)) alindi bir suru...

ayy yazma öyle ben daha hiçbşy almadım. neden bilmiyorum. toplu alırım dedim ama..

battaniye evet önemli. English home dan beğendim bir de alttaki battaniyeyi

güle güle sağlıklı günlerde kullanın..

English Home da bebek battaniyeleri 15tl. anneler. Bilginiz olsun

Oh ne güzel benim oglum tembel ya sadece acikinca hareket edio sanki kalk beni yedir dio Ayni babasi yesin icsin uyusun keyfine duskun pasam
Yerim ben onun tembelliğini
Bakalm doğduktan sonra nasıl olacaklar gene böyle hareeketli olursa yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…