2016 Şubat Anneleri

Hastane vermiyormu canım. İlacı kendinmi alıyorsun? Birde bu çok degilmi yaa hepsinimi içiyorsun?

Yook canım.kendin getiriyorsun yanında. Valla biraz zor oldu benim için ben normalde bitiremem bir kutu kola, gazoz, meyve suyu.. Tadı fena değildi. Elma aromaliydi bence yaptıracaksan bundn al oneririm. Hepsi bitecek canim zaten bitirene kadar başında bekliyorlar

Kizlarr oğluşumun patik ve süeteri nasil:) süeteri.izin dugmesi ve papyonu tam bitmedi bitincede atarm

Maşallah çok güzel tatlım:) ellerine sağlık gıpta ettim valla ben örgüden çok anlamam modelli bişi hiç örmedim

@ustaca teşekkür ederim canım Allah razı olsun bi araştırayım ateşölçerleri

selam anneler :) bişey sorcam size hastane için ikramlık neler hazırlamayı düşünüyorsunuz? yada düşünüyor musunuz?? bebiş görmeye gelen yakınlarımıza ne ikram etsek ki acaba?? :)

Canım ben hacışeriften çikolata sipariş etcem

Sorma ya bi de ustune sinir ettiler beni bugun. Bi ergenlik halleri haksiz yere uste cikmalar yalan soylemeler vs. Ben 6da kalktim esime kahvalti hazirlarken bi yandan kizima da corba koydum kahvaltimi yapip 8de ciktim evden 2bucuktu geldigim yemek yedim yemek koydum kizim uyandi uyandigindan beri oturtmuyor 5dk kocam gelir gelmez satcam ona pilavi da kizimi da

Hmm anladim peki ucretsiz izin kesintili oluyormu mesela 1 ay alip sonra goreve baslasam birdaha tekrar atiyorum 1 yil alsan olurmuki

Hmm anladim peki ucretsiz izin kesintili oluyormu mesela 1 ay alip sonra goreve baslasam birdaha tekrar atiyorum 1 yil alsan olurmuki
10.yilini doldurduysan artik mazeretsiz ucretsiz izin aliniyor ama gerisi mazerete bagli dogum sonrasi kesintisiz oluyor bildigim kadariyla ben seminer donemine kadar alacagim icin cok arastirmadim canim belki yonetmelik degismistir her dk bi sey degisiyor

Bende ikiz istiodum yaaaaa esim tek yumurta ikizi. Cok guzel bi duygudur eminimki cok heves ettim

arkadaşlar merhaba bende bu hafta sonu şeker yüklemesi yaptıracağım aç olarak gidiliyor peki sudamı içmemek lazımmış ben çok su içiyorum geceleri uyanıp gidiyorum arkadaşın biri gece 12 den sabaha kadar hem yemek yok hemde su yok dedi öylemi..

Sat sat biraz dinlen...inşallah akşam biraz diblenmeye vaktimiz olur.gerçi bana da misafir geliyor da işte nasip...:)

Ufff cok berbat bu durum.calisan anne olmak zqten zor bide ustune bu izin mevzular cok kotu..ne bicim is ya bebek el kadar seni ise cagiriyolar canim skildi simdi oflumu krese verip bakiciyi birakicaktim ama bu durumda cok zor

Ben memnunum.Dr umdan.. Güven veriyor bana kendisi :)
Sen doğumunu central damı yapacaksın

Aynen bende çok memnunum çok sakin bi doktor beni çok rahatlatıyor her seferinde konuşması ve açıklamalarıyla. Evet central da yapıcam inşallah orası ile anlaşmalıymış

Hiçbir şey yiyip içmeyin dedikleri için öyle demiştir arkadaşın su içebilirsin canım bende sabaha kadar su içiyorum ve içip gittim yine sıkıntı olmadı normal çıktı degerlerim

Aynen bende çok memnunum çok sakin bi doktor beni çok rahatlatıyor her seferinde konuşması ve açıklamalarıyla. Evet central da yapıcam inşallah orası ile anlaşmalıymış

Hocam diyorum ben odadan gitmek istemiyorum :) bende öyle düşünüyorum. Drumuz farklı ücret veriyormus hastanenin söylediği ucretten daha uyguna geliyormuş diye duydum. Sen hiç hastaneye gittin mi

Hocam diyorum ben odadan gitmek istemiyorum :) bende öyle düşünüyorum. Drumuz farklı ücret veriyormus hastanenin söylediği ucretten daha uyguna geliyormuş diye duydum. Sen hiç hastaneye gittin mi

Yok gitmedim ama konuştum telefonda onlarda Bülent bey farklı fiyat veriyo biz bilgi veremeyiz dedi. Merak ediyorum acaba ne kadara geliyo diye ama 30. Haftadan sonra konuşucam

Yok gitmedim ama konuştum telefonda onlarda Bülent bey farklı fiyat veriyo biz bilgi veremeyiz dedi. Merak ediyorum acaba ne kadara geliyo diye ama 30. Haftadan sonra konuşucam

Bende aynı şekilde merak ediyorum. Birde ben normal doğum yapabilecegimi hiç sanmıyorum. Spinal sezeryan diye düşünüyorum.. İnsallah çok fazla ücret vermez. Ondan başkasında da doğumum olsun hiç istemem. Yorumlara bakmistim, doğum yapanlar ağrılarinin neredeyse çok.az oldugunu yazmislardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…