- 20 Haziran 2012
- 4.931
- 4.228
- 448
Hastane vermiyormu canım. İlacı kendinmi alıyorsun? Birde bu çok degilmi yaahepsinimi içiyorsun?
Evet canım.Dr um istedi
Canim bebisin saglikli olsun da gerisi bos. Saglikla hayirla gelsinler de varsin ult.albumu olmasinüğğğğğ gene içim sızladı benimmmm yaaaa
Kizlarr oğluşumun patik ve süeteri nasil:) süeteri.izin dugmesi ve papyonu tam bitmedibitincede atarm
selam anneler :) bişey sorcam size hastane için ikramlık neler hazırlamayı düşünüyorsunuz? yada düşünüyor musunuz?? bebiş görmeye gelen yakınlarımıza ne ikram etsek ki acaba?? :)
Sorma ya bi de ustune sinir ettiler beni bugun. Bi ergenlik halleri haksiz yere uste cikmalar yalan soylemeler vs. Ben 6da kalktim esime kahvalti hazirlarken bi yandan kizima da corba koydum kahvaltimi yapip 8de ciktim evden 2bucuktu geldigim yemek yedim yemek koydum kizim uyandi uyandigindan beri oturtmuyor 5dk kocam gelir gelmez satcam ona pilavi da kizimi daAyneeeennnay 9lar çok sıkıntı yaa...benim de hem 9lara hem 10lara vardı.kendim soruyorum kendim cevaplıyorum.öğrenci profili Zayıf biraz.çok yorucu oluyor.öğlen başladı dersim ama sabahtan evde başka işlerimi yaptım Yemeğe zaman kalmadı.alelacele öğlen çıktım evden.şimdi de mutfağa gircem,10 dk sırtımı dinlendireyim dedim ay kalkmak çok zor.bir saate benimki de gelir.ayy çook yorgunuuuuuuuuummmmm!!!!!!
Hmm anladim peki ucretsiz izin kesintili oluyormu mesela 1 ay alip sonra goreve baslasam birdaha tekrar atiyorum 1 yil alsan olurmukiRapor olayi da sorun. Dr.lara sorusturma aciyorlar hemen bizim ilde ozel hastanenin psikiyatrlarina cok rapor veriyor diye ben alabilirsem rapor alcam alamadigim yerde ucretsiz izin alcam annem bakabilir ama evde 3tane cocuk olacak hangi birine bakacak seminere de buyuk kizimi alip gitcem
10.yilini doldurduysan artik mazeretsiz ucretsiz izin aliniyor ama gerisi mazerete bagli dogum sonrasi kesintisiz oluyor bildigim kadariyla ben seminer donemine kadar alacagim icin cok arastirmadim canim belki yonetmelik degismistir her dk bi sey degisiyorHmm anladim peki ucretsiz izin kesintili oluyormu mesela 1 ay alip sonra goreve baslasam birdaha tekrar atiyorum 1 yil alsan olurmuki
Bende ikiz istiodum yaaaaa esim tek yumurta ikizi. Cok guzel bi duygudur eminimki cok heves ettimBenimkiler de simdi uzandim delirdiler icerde soldaki cok fena hareketlendi daracik yerde o kadar dalgalanmayi nasil becerdi ne yapti anlamadim ama kafasi asagidaydi yukari bile cikmis olabilir hala daha icerde sanirim kavga ediyorlar durdum karnimi izliyorum
Sat sat biraz dinlen...inşallah akşam biraz diblenmeye vaktimiz olur.gerçi bana da misafir geliyor da işte nasip...:)Sorma ya bi de ustune sinir ettiler beni bugun. Bi ergenlik halleri haksiz yere uste cikmalar yalan soylemeler vs. Ben 6da kalktim esime kahvalti hazirlarken bi yandan kizima da corba koydum kahvaltimi yapip 8de ciktim evden 2bucuktu geldigim yemek yedim yemek koydum kizim uyandi uyandigindan beri oturtmuyor 5dk kocam gelir gelmez satcam ona pilavi da kizimi da
Anladım canım inşallah artmazmaalesef canım zaten çok kilolu başladım hamileliğe. o yüzden çatlamalar erken başladı.
Ufff cok berbat bu durum.calisan anne olmak zqten zor bide ustune bu izin mevzular cok kotu..ne bicim is ya bebek el kadar seni ise cagiriyolar canim skildi simdi oflumu krese verip bakiciyi birakicaktim ama bu durumda cok zor10.yilini doldurduysan artik mazeretsiz ucretsiz izin aliniyor ama gerisi mazerete bagli dogum sonrasi kesintisiz oluyor bildigim kadariyla ben seminer donemine kadar alacagim icin cok arastirmadim canim belki yonetmelik degismistir her dk bi sey degisiyor
Doktorunuz Bülent bey sanırım öyle yazmışsınız soyadı ne acaba bende o doktora gidiyorum
Doç.dr Bülent Kars canım Dr um
Doğru tahmin etmişim aynı doktorumuz :) Bülent Kars
Ben memnunum.Dr umdan.. Güven veriyor bana kendisi :)
Sen doğumunu central damı yapacaksın
Hiçbir şey yiyip içmeyin dedikleri için öyle demiştir arkadaşın su içebilirsin canım bende sabaha kadar su içiyorum ve içip gittim yine sıkıntı olmadı normal çıktı degerlerimarkadaşlar merhaba bende bu hafta sonu şeker yüklemesi yaptıracağım aç olarak gidiliyor peki sudamı içmemek lazımmış ben çok su içiyorum geceleri uyanıp gidiyorum arkadaşın biri gece 12 den sabaha kadar hem yemek yok hemde su yok dedi öylemi..
Aynen bende çok memnunum çok sakin bi doktor beni çok rahatlatıyor her seferinde konuşması ve açıklamalarıyla. Evet central da yapıcam inşallah orası ile anlaşmalıymış
Hocam diyorum ben odadan gitmek istemiyorum :) bende öyle düşünüyorum. Drumuz farklı ücret veriyormus hastanenin söylediği ucretten daha uyguna geliyormuş diye duydum. Sen hiç hastaneye gittin mi
Yok gitmedim ama konuştum telefonda onlarda Bülent bey farklı fiyat veriyo biz bilgi veremeyiz dedi. Merak ediyorum acaba ne kadara geliyo diye ama 30. Haftadan sonra konuşucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?