2016 Şubat Anneleri

Evet benim bi yakınımda onda doğum yaptı 2 çocuk ve 3. Cü de kasım sonu olucak. Benimde sezaryen muhtemelen çünkü tansiyon riskim var erken bile alabiliriz dedi Bülent hoca. Bu arada 24 haftalık benim kız :)

Canim bana 1 kac yudmdan bisey olmaz kana kana içme demislerdi.hic icilmese belki daha iyidir

Bayanlar dün gece karnımda bi sancıyla uyandım gece gündüz hiç geçmedi tüm karnımda böyle ağ gibi saran bi sancı çok kötü oldum gülünce felan dahada artıyor anlamadım acaba karnım içten gerildiği için mi yoksa usuttummu bilmiyorum toplamda 5kilo aldım aslında asırı kilom da yok ama böyle devam ederse benim işim bitti calışırken felan kramp gibi girdi arada

İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız. Benim karnım çıkmadı çok az bir şey belli bile değil sizinkiler nasıl

Benimki yine aşağıyı tepikliyor.afedersiniz dışarı çıkacak yani...ne kadar tedirgin oluyorum sanki aşağı çok yaklaşmış gibi olduğunda.

Evet benim bi yakınımda onda doğum yaptı 2 çocuk ve 3. Cü de kasım sonu olucak. Benimde sezaryen muhtemelen çünkü tansiyon riskim var erken bile alabiliriz dedi Bülent hoca. Bu arada 24 haftalık benim kız :)

Oo maşallah.. Tansiyon varsa dikkat et kendine canım. İnsallah rahat bir süreç gecirirsin..bana Dr normal yapabilirsin demişti..ama bende o yürek, o cesaret, o guc, o psikoloji yok malesef.. Benim oglumda 24 haftalık teyzesi :)

Aynı haftadayız demekki maşallah rabbim esirgesin hepsini :) evet tansiyon ciddi problem dikkat ediyorum. Senin de dediğin gibi bana da normal yapabilirsin dedi ama eğer sen sezeryana yönlenirsen ben istesemde normal yaptıramam dedi en önemli etken sensin dedi :)

Ikı damar mı tek damar mı canım?

bende de tek damarda cıktı. Tansıyona dıkkat etmemız gerekıyor, az tuzlı yemeye dıkkat et

Ikı damar mı tek damar mı canım?

bende de tek damarda cıktı. Tansıyona dıkkat etmemız gerekıyor, az tuzlı yemeye dıkkat et

Aynen canım tuzlu yasak ve bol su iç demişti doktorum. Ve bolca dinlen elinden geldiğince dedi. Benim çift damarda da çentikleşme var canım

maalesef canım zaten çok kilolu başladım hamileliğe. o yüzden çatlamalar erken başladı.
Kaderımız aynı desene

Ben catladımmı bılmıyorum ama zaten catlaklarım var. Ben clarıns tonıc kullanıyorum bıraz pahalı ama cok ıyı bır urun, umarım fazla catlamam yoksa harıta gıbı olucam

tmm canım sagol testin ücreti ne kadardı?

jolianfemme huzurunmeraklisi S serppp blummmm @DilberiRana bebeğimizle ilgili bişeyler planlamak hayal etmek de çok zevkli dimi ya :) ben de haciserif.com dan isimli çikolata siparişi vericem, minik lavanta keseleri yapıcam, kuru pasta alıcam, lohusa şerbeti, minik cupcakeler, minikler için topitop ve marşmelovlu süslemeler düşünüyorum. marşmelovlular ekteki gibi olacak kısmetse :)

Sat sat biraz dinlen...inşallah akşam biraz diblenmeye vaktimiz olur.gerçi bana da misafir geliyor da işte nasip...:)
Allah yardimcin olsun yakin ve genc birileri gelince sorun olmuyor da orta yaslilar bile bu halinle full hizmet bekliyor ya iste o da yoruyor insani

Ufff cok berbat bu durum.calisan anne olmak zqten zor bide ustune bu izin mevzular cok kotu..ne bicim is ya bebek el kadar seni ise cagiriyolar canim skildi simdi oflumu krese verip bakiciyi birakicaktim ama bu durumda cok zor
Biz de bir iki ay idare edicez artik ama seneye masraflar cok artiyor bir maas direkt cocuklara gidecek buyuk kizim krese gidecek ikizlere de bakici gelecek annemle birlikte ancak yetisirler artik ikizleri de 2 yasinda veririm krese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…