Bende aynı şekilde merak ediyorum. Birde ben normal doğum yapabilecegimi hiç sanmıyorum. Spinal sezeryan diye düşünüyorum.. İnsallah çok fazla ücret vermez. Ondan başkasında da doğumum olsun hiç istemem. Yorumlara bakmistim, doğum yapanlar ağrılarinin neredeyse çok.az oldugunu yazmislardi
arkadaşlar merhaba bende bu hafta sonu şeker yüklemesi yaptıracağım aç olarak gidiliyor peki sudamı içmemek lazımmış ben çok su içiyorum geceleri uyanıp gidiyorum arkadaşın biri gece 12 den sabaha kadar hem yemek yok hemde su yok dedi öylemi..
Maalesef son 10 gündür bildiğin cıktı soruyorlar hamile misin die sinir oluyorumİyi akşamlar kızlar. Nasılsınız. Benim karnım çıkmadı çok az bir şey belli bile değil sizinkiler nasıl
valla benim 7 ay gibi... ama cikmamasi daha iyi sevindm senin adina...İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız. Benim karnım çıkmadı çok az bir şey belli bile değil sizinkiler nasıl
Banada hiç 24 haftalık hamile gibi görünmüyorsun diyorlarMaalesef son 10 gündür bildiğin cıktı soruyorlar hamile misin die sinir oluyorum
cnm gelisimine doktor iyi diyorsa kaygilanmana gerek yok...Banada hiç 24 haftalık hamile gibi görünmüyorsun diyorlar
Evet benim bi yakınımda onda doğum yaptı 2 çocuk ve 3. Cü de kasım sonu olucak. Benimde sezaryen muhtemelen çünkü tansiyon riskim var erken bile alabiliriz dedi Bülent hoca. Bu arada 24 haftalık benim kız :)
valla benim 7 ay gibi... ama cikmamasi daha iyi sevindm senin adina...
Oo maşallah.. Tansiyon varsa dikkat et kendine canım. İnsallah rahat bir süreç gecirirsin..bana Dr normal yapabilirsin demişti..ama bende o yürek, o cesaret, o guc, o psikoloji yok malesef.. Benim oglumda 24 haftalık teyzesi :)
Ikı damar mı tek damar mı canım?Detaylı ultrason ben yaptırdım 22 haftalıkken yapıldı gelişimi çok güzel dendi tek tek heryerine bakarak sana anlatıyo bebeğini kalp kemik el ayak vs. Fakat bende damarlarda çentikleşme çıktı bi daha ki kontrolü bekliyoruz
Ikı damar mı tek damar mı canım?
bende de tek damarda cıktı. Tansıyona dıkkat etmemız gerekıyor, az tuzlı yemeye dıkkat et
Kaderımız aynı desenemaalesef canım zaten çok kilolu başladım hamileliğe. o yüzden çatlamalar erken başladı.
tmm canım sagol testin ücreti ne kadardı?Yook canım.kendin getiriyorsun yanında. Valla biraz zor oldu benim için ben normalde bitiremem bir kutu kola, gazoz, meyve suyu.. Tadı fena değildi. Elma aromaliydi bence yaptıracaksan bundn al oneririm. Hepsi bitecek canim zaten bitirene kadar başında bekliyorlar
Allah yardimcin olsun yakin ve genc birileri gelince sorun olmuyor da orta yaslilar bile bu halinle full hizmet bekliyor ya iste o da yoruyor insaniSat sat biraz dinlen...inşallah akşam biraz diblenmeye vaktimiz olur.gerçi bana da misafir geliyor da işte nasip...:)
Biz de bir iki ay idare edicez artik ama seneye masraflar cok artiyor bir maas direkt cocuklara gidecek buyuk kizim krese gidecek ikizlere de bakici gelecek annemle birlikte ancak yetisirler artik ikizleri de 2 yasinda veririm kreseUfff cok berbat bu durum.calisan anne olmak zqten zor bide ustune bu izin mevzular cok kotu..ne bicim is ya bebek el kadar seni ise cagiriyolar canim skildi simdi oflumu krese verip bakiciyi birakicaktim ama bu durumda cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?