Gorenler dogum yaklasti mi diyorİyi akşamlar kızlar. Nasılsınız. Benim karnım çıkmadı çok az bir şey belli bile değil sizinkiler nasıl
Canım o zaman evde mutlaka tansıyonunu olc, az az sık sık yemeye dıkkat et. Bız rısk altındayız tansıyon acısından, ama korkma bebegın gelısmesı normalse sorun yokturAynen canım tuzlu yasak ve bol su iç demişti doktorum. Ve bolca dinlen elinden geldiğince dedi. Benim çift damarda da çentikleşme var canım
Ins hic bisey cikmicak canim, hersey normaldir eminim kistres yapma bebeginde streslenmesin guzel pozlar versin sana :)
sinirimden kocamı aradım, bana git özelden randevu al dedim
adam şaşırdıdr bi sıkıntı görseydi söylerdi diyor koca devlet hastahanesi bilmeyecek onlarmı bilecek diyor (pisslik)
dediğim gibi çok büyüttüm,
o yüzdenGirlmother bence yüreğini ferah tut, inşAllah bi sıkıntı olmayacak
az ve öz bakarsa da şanslıyım de :)
Aynı haftadayız demekki maşallah rabbim esirgesin hepsini :) evet tansiyon ciddi problem dikkat ediyorum. Senin de dediğin gibi bana da normal yapabilirsin dedi ama eğer sen sezeryana yönlenirsen ben istesemde normal yaptıramam dedi en önemli etken sensin dedi :)
tmm canım sagol testin ücreti ne kadardı?
Masallah masallah. :)/Aaa.. Bana hiç sezeryan istersen gibilerinden konuşmadı. Bakalım ne olacak.. Hayırlısı olsun insallah.
Canım o zaman evde mutlaka tansıyonunu olc, az az sık sık yemeye dıkkat et. Bız rısk altındayız tansıyon acısından, ama korkma bebegın gelısmesı normalse sorun yoktur
Beni de goren karnin nerde diyorİyi akşamlar kızlar. Nasılsınız. Benim karnım çıkmadı çok az bir şey belli bile değil sizinkiler nasıl
Cok guzel canim...bende mevlut icin tesbih yapicam lavanta keseleri ve kokulu tas ayyyy cok heyecanli fikrim de degisip duruyo :)@jolianfemmehuzurunmeraklisi S serppp blummmm @DilberiRana bebeğimizle ilgili bişeyler planlamak hayal etmek de çok zevkli dimi ya :) ben de haciserif.com dan isimli çikolata siparişi vericem, minik lavanta keseleri yapıcam, kuru pasta alıcam, lohusa şerbeti, minik cupcakeler, minikler için topitop ve marşmelovlu süslemeler düşünüyorum. marşmelovlular ekteki gibi olacak kısmetse :)Eki Görüntüle 1663840
Horminlarinin bi oyunu sana bu bence kendini suclamayi birak :)Bırakın doğumda ne ikram edeceğimi bebeğin adı dahil hiç bir şey düşünmüyorum hiç birşey almadım halası cok daha hevesli ve heyecanlı benden bunu yaparız sunu yaparız bunu alırız diye ama benim içimden hiç birşey geçmiyor heyecan değil sadece stres ver bitsede geçse diyorum dopum fotoğrafları ceken ben bırakın fotoğrafçı ayarlamayı babasının eline kamerayı acar veririm diyorum kendi kendime daha hamilelikte 1 fotoğraf cekinmedim hamile misin diye soranlar sinirlerime dokunuyor sürekli depresifim eşim inanılmaz destekçi bebek gibi bakıyor bana heyecanlı onu öyle görünce ben böyle olunca kendimi suclu gibi hissediyorum belli etmemeye calısıyorum napıcam bilmiyorum hormonal midir ki
Bugün iyi iş yaptım.
Nevresimleeimin hepsini çıkartıp makinaya attım + 1 makina gömlek + 1 makina paspaslar.
evini baştan aşağı sildim paspasladim
fayanslari sildim
koltuklari icini temizmedim. Uzun zamandir el.surmedim tozlanmis eee bide
kocama poğaça yaptim ^_^
Cok guzel canim...bende mevlut icin tesbih yapicam lavanta keseleri ve kokulu tas ayyyy cok heyecanli fikrim de degisip duruyo :)
Hahahah aynen walla begeniyorm tmm boyle yapicm diyorm so ra baska gruyorum :) lavanta keselerim hazir teyze kizim yapti kokulu taslarimi da o yapicak onunda modeli belli cikolata ve esbihleri ben yapicm yrn kemeraltina gidioruz arkadasimla gerekenleri alicam insallah netlesicek artik yapacaklarim :) kiima ve kendime tac yaptim nlarda hazir kendime terlik suslucem ayyy bitmiyo :)Benimde aklımda o kadarrrr cok şey varki bir yerden başlamak lazım Zaman yaklaşıyor aslında kızlar ama her gördüğümü telefona kaydedıyorm kafam corba gibi oldu :)
Deme öyle canım şimfi böyle hissediyorsun. İlk doğumumda bende öyle hissediyordum. Şimdi neler yasayacagımı biliyorum biraz daha rahatım. Düşünmemeye calışBırakın doğumda ne ikram edeceğimi bebeğin adı dahil hiç bir şey düşünmüyorum hiç birşey almadım halası cok daha hevesli ve heyecanlı benden bunu yaparız sunu yaparız bunu alırız diye ama benim içimden hiç birşey geçmiyor heyecan değil sadece stres ver bitsede geçse diyorum dopum fotoğrafları ceken ben bırakın fotoğrafçı ayarlamayı babasının eline kamerayı acar veririm diyorum kendi kendime daha hamilelikte 1 fotoğraf cekinmedim hamile misin diye soranlar sinirlerime dokunuyor sürekli depresifim eşim inanılmaz destekçi bebek gibi bakıyor bana heyecanlı onu öyle görünce ben böyle olunca kendimi suclu gibi hissediyorum belli etmemeye calısıyorum napıcam bilmiyorum hormonal midir ki
belki devlet hastaneleri ilacı dışardan aldırıyordur. Ben ilkinde de özelde yaptırmıştım. Hastaneden verdiler ve azıcık birşeydi. Yarım su bardagı kadar gibi.. bakalım bu sefer nasıl olacak. Sagol canımCanjm benim gittiğim tip merkezinde ya 60 ya 70 demişlerdi. Ben devlet hastanesinde yaptirdim
O yuzden paylaştım baska yaşayan var mı yada normal mi diye belkide su ortağı bulurum diye :/Horminlarinin bi oyunu sana bu bence kendini suclamayi birak :)
Himm olabilir canım.. Tip merkezinde yanımda getirmemi söylemişlerdi glikozu.. Değişiyordr dogrudur. Sende sagol canım benimDeme öyle canım şimfi böyle hissediyorsun. İlk doğumumda bende öyle hissediyordum. Şimdi neler yasayacagımı biliyorum biraz daha rahatım. Düşünmemeye calışakışına bırak.. :) bırak kocan sana bebek gibi baksın. Doğumdan sonra istesede bakamaz
belki devlet hastaneleri ilacı dışardan aldırıyordur. Ben ilkinde de özelde yaptırmıştım. Hastaneden verdiler ve azıcık birşeydi. Yarım su bardagı kadar gibi.. bakalım bu sefer nasıl olacak. Sagol canım
Bebegının gelısımı cok normal canım hıc korkma, dıkkat edersek sorun olacagını sanmam. Benım de tek damarda celtıklenme cıktı. 20+5de yaptırdım ben detaylıyı ve 400gramdı. Benımkı de normal sınırdaydı umarım devamında da boyle olurİlk baştan çok üzüldüm açık söylemek gerekirse 22. Haftada 510 gr dı kızımız doktor da çok iyi demişti bi dahaki muayeneyi dört gözle bekliyorum inşallah haftasında doğar sende kendine dikkat et Canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?