2016 Şubat Anneleri

ayyyy yerimm çok ciciiiiiiiiii ama cokkk pahalıııı bence cnm kesınlıkle etmez .nerde oturuyorsun bılmıyorum ama emınonunde zibil gibi herşey var ve de uygun sadece biraz maharet katmak gerekıyor. zaten son zamanlra dogru bos bos duracagız dıye dusunuyorum o tır tekeri halimizle bence cok zevklı olacak bebısler ıcın bıseler yapmak

[/QUOTE]

Ayy evet.. Ve daha neler neler duymuştum bende.. Benim Ablamda vajinismus hastasiydi onun neler yaşadığını gorunce.. Bende korkmuştum ama hal öyle olmadı çok.sukur. ben şimdi o muhabbetlerden uzak duruyorum ama bir arkadaş sağolsun öyle bir laf etti ki 3 gundur aklımdan çıkmıyor. Eşime söyledim sinirlendi , neden böyle duyarsız anlayışsız oluyorlar diye.. İşte.en yakinlarimiz yapıyor, disardakilerden ne bekleyebiliriz ki

Evet haklısın. Hem süslediğini sonra evine götür koy bebişin odasına kapısına bunlar bide geri alıyor 3000 i havaya verıyorsun yani. Bende bir kaç haftaya Eminönü'me gitmeyi dusunuyorm hıc degılse ne yapacağıma karar vereyim onlar bir Köse'de dursun.

Kızlar ya ben hala aşı olmadım bir sorun olurmu beni aile hekimi aramadı? Napsam ki

valla ben kalçama giren sancılar için daha doktora bişi sormadım. anneme de olurmuş. sağ kalçasına.
bende kalça genişlemesi diye düşünmüştüm zaten.
aynı bende neden şikayet edersem, normaldir olur diyo doktor

aynen öyle canım hatta wc ye gittiğimde idrarımı yaparken rahatlamam gerekirken sancı artıyor endişelenecek bişey değildir diye tahmin ettim karın artık gerilmeye başlıyor o yuzdendir diye tahm,n ettim bende

Ayy evet.. Ve daha neler neler duymuştum bende.. Benim Ablamda vajinismus hastasiydi onun neler yaşadığını gorunce.. Bende korkmuştum ama hal öyle olmadı çok.sukur. ben şimdi o muhabbetlerden uzak duruyorum ama bir arkadaş sağolsun öyle bir laf etti ki 3 gundur aklımdan çıkmıyor. Eşime söyledim sinirlendi , neden böyle duyarsız anlayışsız oluyorlar diye.. İşte.en yakinlarimiz yapıyor, disardakilerden ne bekleyebiliriz ki[/QUOTE]

Canım bu arada kontrolün Nasıl geçti inşallah sağlıklıdır bebişin:)

kesinlikle eminönüne gidin. ama gitmeden internetten biraz araştırma yapın yoksa kafanız çok karışıyor.
ben 2 gün önce gittim kafamda alacaklarım belli olduğu için hızlıca alışverişi yapabildim.
çok cici şeyler var gözünüz dönüyor, hepsinden almak istiyorsunuz :)
el becerinizde biraz varsa boşuna organizasyon firmalarına para kaptırmayın derim.

neeeeee bir de geri mi alıyorlar kız çıldırmış bunlar abovvvv :)

Onlar aramiyor tatlim (en azindan benimki de oyle..) biz takip edicez sanirimm
aramak zorundalar aslında ben kendimden biliyorum bigun basıma telefonla konusmaktan bişe gelecek die korkuyorum acmıyolar hastalar telefonumu öğrendiler sapık muamelesi yapılmasından nefret ediyorum artık sanki onların zararını istiyorum

kızlar selam,
benim sağ kalçama yürürken ara ara sancı giriyor, kitleniyormuş gibi oluyor. sizde olan var mı?
Canım bebiş bazen sinirlere baskı yapıyormuş. Ondan oluyormuş bu sıkışmalar..
onunda riskleri yok mu canım.o anı kaçırmayı asla istemem.
Bende hiç bir sorun çıkmadı. Baxılarında bel agrısı olmuş ama bende olmadı. Bu doğumdada onu tercih edecegim inş. Birde epidural var birinde sadece sinirleri uyuşturuyorlarmış diğerinde belden asagısını komple uyuşturuyorlarmış. Spinal sadece sinirleri uyuşturdu. Elleri karnımda keserken hafif hissediyordum. Ama acıyı duymuyorsun

Ben iilk baş büyük alamyı düşünmyrm aslında hanımlar şu tarzda almayı düşünüyrm. Sepet beşik

Eklentiler

• image.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 70
Aman onlara kalırsa herşey gereksiz :) ben de doğum fotoğrafçısı istiyordum sırf doğumdan önce de fotoğraf çekiyolarmış diye karnım burnumda ne gerek varmış deyip izin vermedi :) oyüzden artık sormuyorum yapcam diyorum şunu alcam diyorum itiraz edemiyor :) doğumda da eline tutuşturcam foto makinesini çeksin ona ceza :)))) tabi kızını görünce unutmazsa :))))

Merhaba teyzoşlar:) bebek şekeri malzemeleri kargom geldi, şu an işyerindeyim ve çok heyecanlıyım eve gidip yapmayı iple çekiyorum yapınca foto atarım
Kolay gelsin canım:) internetten hangi siteden aldın? Ben de e-eminönü diye bi siteden beğendim bişeyler ama daha ucuza satan yerler var mı acaba diye araştırıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…