2016 Şubat Anneleri

@umudum ol Canım ben birmax.comdan sipariş verdim
Kargo ücreti 5 tl
Silikon ve silikon tabancası 10 tl
Tavşan şeker sepeti 10 tl
1 kg badem şekeri 11 tl
Geri kalan malzemeler(kuş tüyü, tül, 100 mıknatıs, 100 bebe arabalı süs, 20 mt kurdele) 19 tl
100 şeker 55 tlye malolucak inş, çok uygun
Ben sivastayım burda hazır şekerin tanesine en kötü 2 lira diyolar

Kızlar birşey sorucam park yatak almayı düşünen varmı ve nereden alacaksınız acaba?
canım ben aldım kraft calipso kurduk da gayet kolay kuruluyor beğendim yani. kırmızı renkte olanı aldık, iş yerinden hediye çeki vardı biz onunla aldık, bebek mağazasından almadık

:) ben de 250-300 tane kadar yapıcam Mevlüt için en ucuz 1-1,25 burda da. Alacağım malzemeler 150yi geçmeyecek gibi duruyor :)

böyle dedikleri için ciddi bir şey de olsa soramıcaz :) nasılsa normaldir diyeceğiz

Ben iilk baş büyük alamyı düşünmyrm aslında hanımlar şu tarzda almayı düşünüyrm. Sepet beşik

Bende çok heves etmiştim başta bunlara ama hem fiyatlarının nererdeyse yaatk fiyatı kadar yüksek oluşundan hem de kısa süreli (maksimum altı aya kadar) kullanıldığından ötürü vaz geçtim.

eğer gene de alıcam diyorsan tutumluanne.com da bir bayan ile görüşmüştüm. az kullanılmış sepetini yarı fiyatına satıyordu.
değerlendirmek istersen bir göz atmanı tavsiye ederim.

Kızlar birşey sorucam park yatak almayı düşünen varmı ve nereden alacaksınız acaba?
ben düşünüyorum kraftın modellerini netten gözüme kestirdim ama fiyat bakmadım hiç gidip bi bebek magazasındaan gerçeğine bakıp alırım heralde nerden alsamki

ben düşünüyorum kraftın modellerini netten gözüme kestirdim ama fiyat bakmadım hiç gidip bi bebek magazasındaan gerçeğine bakıp alırım heralde nerden alsamki

Ben n11 den baktım internet üstünden canlısını görmedim ama piyasaya nazaran fiyatları makul geldi yine de e Bebek mağazası ve civile bakıcam

Kızlar ya bi haftadır çamaşırım nerdeyse hep ıslak tuvalettten çıkar çıkmaz dahi şıp şıp bazen damlıyor su normal mi acaba ya çok korkuyorum

Arkadaslar selam. Sizlere bir sey danisicam. Benim dogumum son adete gore 24 subat insallah. Tabi 3-5 gun oynar belki. Biraz once ultrason ölcümlerine bakiyordum. 1 ay oncekinde dogum tarihi 18 subat, bundan uc jafta sonraki kontrolde de 16 subat yaziyor. Sanirim bebgin gelisimiyle ilgili degil mi? Sizlerde de dikkatinizi cekti mi boyle bir sey? Acaba dogum hangisine gore olur? ( gerci saglikla gelsibler de tarihin onemi yok.. Ama merak iste :) )

Kızlar ya bi haftadır çamaşırım nerdeyse hep ıslak tuvalettten çıkar çıkmaz dahi şıp şıp bazen damlıyor su normal mi acaba ya çok korkuyorum
normal daha da artacak ilerleyen dönemlerde hatta son zamanlarda suyum geldi diye gelen gebeler vardı idrar oldugunu farketmeyip mesaneye baskı yaptıkca rahim idrar kontrolu sıkıntıya giriyor

Canım aynı sıkıntı bende de var bi problem yok ama korkma eğer ki su gibi seni çok rahatsız edici şekilde akmaya devam ederse doktoruna danış ama bu dönemlerde akıntı normal

usg de bebek gelişimine göre de hesaplıyor son adete göre de şöyle ki bu yıl subat 29 cekiyor diye biliyorum normal takvime göre bir gün oradan düşün zaten bide tahmini doğum tarihi seplarken güne 7 eklenir aydan 3 cıkarılır bu yönteme göre en bilindik tarih cıkar ama dijital hesaplamalarda işte o yılın kac gün oldugu vs bi kaç farklı tarihle karsılasıyoruz ki zaten biliyoruz ki o kadar kesin tarihlerin bi önemi yok:))

evet pamukprenses, maalesef ıslak oluyor.

sık idrara çıkmaya başladım. bi de ödem şişlik olmasın diye bol su içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…