- 28 Eylül 2015
- 5.411
- 15.255
- 248
Hmm olabilir belki yurt dışında ilgi çok gördü ise arz talep meselesi büyüğünü yapmışlardır canım ben henüz görmedim :) büyük beşikler de var ama o da yatagının yanına ne sıgar hem de komik olur. Ama anne yanı beşiğin büyüğünü görmedim malesef :)
Valla canm ben icmiyorm gece 4 ten sabah10 a kadar kalp spazmi gecirdim hicbisey sagligimdan ve bebegmden onemli degl o ilaci icmedigimde cok iyiym onu kullaninca oluo.Benim de öyle oluyor demirim çok yüksrk çıktı tahlillerde ancak kırmızı kan hücreleri az dolayısıyla kansızlık var sayılıyor ve bunun için yine demir hapı veriyorlar ama benim demirim zaten yüksek heralde vücudum kaldıramıyor çarpıntı basınç tansiyon düşmesi vs oluyo ayağa kalkamıyorum bile ama içeceksin diyorlar napacağımı şaşırdım ben de
Canm sakin ol. Ben hamilelign basindan beri yasiyorm fakat o gordugun renk akinti disari ciktiktan sonra degisiyor aslinda akintin beyaz. İc camasirinda degdikten sonra kaldigi sureye gore akinti renk degistirio. Eger gordugun renk olsa sancidan duramazsn kasiginda ve idrar yaparken yanma olmuosa sknti etme ama yinede doktoruna danis tabiki :).Ya kızlar gece gece ödüm koptu benim şu lanet akıntım demin bej rengi gibiydi çok uçuk da pembe gibi gözüktü gözüme çok korktum ya normal mi ki yarın doktoru arayacağım oğlum şükürler olsun oynuyo hissediyorum sıkıntı yok ama aklım çıktı kan ya da parlak kırmızı renkten korkun yazıyor internette ama bilemedim of
Bende cekiorm.kizlar nemlendirici krem suruyorum yarm saatte bir bide soguk nemli bezle bekliorm uclari yanio resmen bunlar beni rahatlatio.Benim gogus uclarimda ayni, pul pul oldu ve sizliyor
Turkiyede de satılıyor canim.baby max bed side yaz çıkıyo. bi bak istersen ben dogru anladiysam oyabancı bi sitede buldum ölcüsü şu an ki beşikler ile aynı kenarında kı ızgara iniyor anne yanı oluyor
daha sonra ızgarıyı kaldırıyorsun , normal beşik oluyor ve 2,5 yaşına kadar kullanabiliyor
ama türkiyede ki gördüklerimin hepsi şu sebet beşik gibi 6-9 ay için sanki belki büyüğünü bulanınız vardır dedim
bende heyecanla dr. un ne diyeceğini merak ediyorum. çok fazla çelişki var bu konuda. biri anne ve bebek risk altında normal doğum imkansız derken diğeri olur diyor. ben yeni bir dr. ile devam edicem bakalım çarşamba randevum var. umarım direkt sezeryan demezaynen canım bende tuvalette zorlanıyorum.ağda yapmayı 7.aydan sonra dr tavsye etmiyormuş zaten. bende venüs alayımbari
bende clexane kullanıyorum.bende sonuna kadar kullanacakmışım. doğum olayını konuşmadık daha ama ben kendimi normale hazırlıyorum
Bu tarti olayini ben hic sevmiyorum ya, bakiyorum kollarim ciliz, ama goyusler gobek almis basini gitmisKızlar cuma günü sabah tartıda 70.2 çıktım her zamanki gibi pazartesi sabah 72 bu kadar fark çıkması normal mi aşure yedim farklı olarak sizde de böyle oldu mu??
Tatlim bence bunu sadece bi duvarda kullanin hem abartmamis olursun hem de tatli dururKızlar bebegımın odasının bir duvarını duvar kagıdı yapmak istiyorum bu Nasıl? Yada eşit ölcülerde olan şeritli bir kağıtmı yapsam bunun asimetrisi rahatsız mı eder bilemedim
Turkiyede de satılıyor canim.baby max bed side yaz çıkıyo. bi bak istersen ben dogru anladiysam o
Kızlar bebegımın odasının bir duvarını duvar kagıdı yapmak istiyorum bu Nasıl? Yada eşit ölcülerde olan şeritli bir kağıtmı yapsam bunun asimetrisi rahatsız mı eder bilemedim
En önemli konulardan bir tanesi de, biberonun cam olanlardan mı seçilmesi yoksa plastik olanlardan mı sorusudur. Uzmanlara göre hijyen ve sağlık açısından cam biberonların kullanılması daha faydalıdır. Ancak maalesef ki cam biberonların en büyük dezavantajı çabuk kırılabilir olmalarıdır. Henüz biberonunu kendisi kullanmayan bebekler için cam olanlar tercih edilebilir; ancak biberonunu kendisi yöneten bebekler için bu biberonların kullanılması çok tehlikeli olabilir.kızlar ya, ben e*bebekten avent yeni doğan serisi alacaktım, indirimdeki haline yetişemedim
dün mağzada gördüm plastikmiş halbuki cam sanıyordumbiberon cam mı olmalı plastik mi
karar veremedim
En önemli konulardan bir tanesi de, biberonun cam olanlardan mı seçilmesi yoksa plastik olanlardan mı sorusudur. Uzmanlara göre hijyen ve sağlık açısından cam biberonların kullanılması daha faydalıdır. Ancak maalesef ki cam biberonların en büyük dezavantajı çabuk kırılabilir olmalarıdır. Henüz biberonunu kendisi kullanmayan bebekler için cam olanlar tercih edilebilir; ancak biberonunu kendisi yöneten bebekler için bu biberonların kullanılması çok tehlikeli olabilir.
Sağol canım rahatladım biraz ağrım yanmam yok. Ayrıca ondan sonra hiç gelmedi bir daha akıntı falanCanm sakin ol. Ben hamilelign basindan beri yasiyorm fakat o gordugun renk akinti disari ciktiktan sonra degisiyor aslinda akintin beyaz. İc camasirinda degdikten sonra kaldigi sureye gore akinti renk degistirio. Eger gordugun renk olsa sancidan duramazsn kasiginda ve idrar yaparken yanma olmuosa sknti etme ama yinede doktoruna danis tabiki :).
Evet ogleo zaman ilk aylar için ufak cam biberen alsam daha sonra kendi hakimiyet kurduğunda plastike geçeyim
bu da avant derisinin hepsinin fuzuli olduğu gösterir sonucta 4 adet biberen var kutuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?