2016 Şubat Anneleri

Bende yanıma ne alacağım konusunda çöl kararsızım sepet besıkler park yatak başka seçenek yok hepside birbirine benzıyor bakayım senın dedgne

Sağol canım rahatladım biraz ağrım yanmam yok. Ayrıca ondan sonra hiç gelmedi bir daha akıntı falan
İcini rahat tut canm. Oluyo rahim genisliyo akintilar normal . benim hep var ben napaym

Kızlar sabah bişeyler yemiştim Ama hastanede kustum sonra Dr muayenede şeker testini yapabiliriz sesi açlık tokluk 50 gr şekerle 148 çıktı değer biraz yüksek dedi sizce 100 lüğü yaptırmalı muyum sonuçta aç da gitmemiştim bence normal

harika olmuş canım ellerine sağlık bebişin kucağında güzel günlerde kullan inşallah :) el emeğine saygımız sonsuz da 70 tl 2 parça şeye vermek hiç akıl karı değil iyice sömürüyorlar insanı ayıp..

Bende yanıma ne alacağım konusunda çöl kararsızım sepet besıkler park yatak başka seçenek yok hepside birbirine benzıyor bakayım senın dedgne

anne yanı alacaksın bi dene ufaklardan ucuz olanından
sonra da country oda alacaksın (büyüyen beşikli)
sonra bi tane de hamak aldın mı tamamdır

kocama da nasıl öderim diye düşünsün dursun

Teşekkür ederim canım amin inşallah evet ya sorma valla, çok bi maliyeti ve zorluğu yok ki, el emeğine ben de değer veririm ama gerçekten bazı şeyler artık iyice abartıldı

Buyuk cocuga da yazik cocuklugunu yasayamadan abla hatta anne oluyor benim kp de sagolsun yardim ediyor ustelik kari-koca calisiyoruz ama cocuklarin masraflari yine de cok dusunduruyor bizi

Kizlar 47 ile basladigim hamileligime 54 ile devam ediyorum 7 kg almisim sok oldum bugun

Cok zayifmissin canim biraz fazla kilo alman normal gerci ben son zaman tartilamadim bi turlu ama 2hafta onceden 7kilo almistim
Evet zayifim ama ilk gebeligimden hizli gidiyo bunda daha kac ay var :) Bide senin ikizdi galiba belki ondan daha hizlidir.Alayim gerci sorun yok ama sasirdim iste

Buyuk cocuga da yazik cocuklugunu yasayamadan abla hatta anne oluyor benim kp de sagolsun yardim ediyor ustelik kari-koca calisiyoruz ama cocuklarin masraflari yine de cok dusunduruyor bizi
Aynen buyuk kizi gordum de o cocuk bu mu inanamadim sanki yuzunde belli ediyorevet ya masraf demeyin paranin nereye gittiyini anlayamiyosun artik

hanımlar malum hava soğudu hamile montu alan var mı varsa nerden aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…