kızlar hala evdeki gündemimiz bebek arabası1000 tl olan bi araba beğendik travel sistem (markasını hatırlayamadım) çok güzeldi ama daha uygun bişey almaktan yanayım ben bu ara fazla masraf yaptığımızı düşünerek. kanz panzer beğendim ama tabi 1000 tl olanla kıyaslanamaz bile 600 tl fiyatı. kumaşı iskeleti herşeyi farklı.. hiç gördünüz mü kanz panzer? google'a yazarsanız hemen çıkıyor kırmızı renk. ve sizce bir bebek arabasına en az ve en fazla ne kadar bütçe ayrılmalı??? :)
Ben daha normal manto falan onlari giyiyorum goren karnin nerde diyor o zamanhanımlar malum hava soğudu hamile montu alan var mı varsa nerden aldınız
malesef bana olmuyor sanki kücük kardeşiminde ben giyiyormuşum izlenimi varBen daha normal manto falan onlari giyiyorum goren karnin nerde diyor o zaman
canım inşallah sonuçların iyi çıkar, ben yarın 100 grlık yükleme yaptıracağım, endişe ediyorum
Bi beden buyuk aldigim bi mantom vardi ve neden almisim onu ogle buyuk ve nasil giymisim anlamiyorum bi de deri siyah simdi arasam bulamazdim oglesin aynen annem bi beden buyuk al gelicek seneye de giyersin misalimalesef bana olmuyor sanki kücük kardeşiminde ben giyiyormuşum izlenimi var
Canım öyle bir anlatıyorlar ki şu an benim gözümde bebek olduktan sonra sanki sürekli iştimada olacak gibiyiz.gözüm korkmuyo değil3ay sonra izlersin canim bebek neredeyse uzun uzun uyuyor ilk basta 1.5yasindan sonra kizimin uykulari azaldi ama cocuktan cocuga degisir biz 1.5yasindan sonra izleyememeye basladik
Canım senden gördüm bende başladım model kolay ve şık diyeKızlar battaniyemiz. İnşallah vaktinde biter
bende düşünürken annem ve kardeşim maşallah halletti. 10 tane tulumu oldu bebişin. nasıl giyecek bilmiyorum. hediyede çok gelebilir. birde 5-6 aylık bahara yaza geliyor. dahada almam artık. heves işte. bazıları 0-3 ay bazıları 6 ay için. 1-2 tanede iç zıbın alırım yeter. yetmezse alırım. elimde patlayabilir bu gidişle :)Annişler merhabaa sanırım alışverişlere başladı çoğunlukYa benim kafam çok karışık neler alacağım konusunda yanı kaç aylık,kaç tane zıbın,kaç tane tulum ,kaç tane şapka eldiven vs off iyice karıştı neler alcam işte yanı kısaca
İzleyince yazarm canım evet baktm baya yüksek puanlarıimdb leri epeyce yüksek canım biz beğendik umarım sizde beğenirsiniz. sadece taken 2 de sanki türkiye biraz kötü anlatılmış. ama öyle semt varmış istanbul da. izlersen nedemek istediğimi anlarsın. şimdi anlatmayım.
nasıl örülüyorr kızlar bende çok sevdim. video varsa link koyabilir misiniz ? ben değilde annem yapmak isityor başlamış bitane birde buna baksınCanım senden gördüm bende başladım model kolay ve şık diyeay ördükçe nasıl stres atıyorum mutlu oluyorum anlatamam.bebeğim için ilk el emeğim
Ama Bebek için içmen gerek diyorlar vicdanım sızlıyor benimki santaferdi farklı ilaç ama yan etkileri genel olarak aynı demek ki annelik ne zorValla canm ben icmiyorm gece 4 ten sabah10 a kadar kalp spazmi gecirdim hicbisey sagligimdan ve bebegmden onemli degl o ilaci icmedigimde cok iyiym onu kullaninca oluo.
Annişler merhabaa sanırım alışverişlere başladı çoğunlukYa benim kafam çok karışık neler alacağım konusunda yanı kaç aylık,kaç tane zıbın,kaç tane tulum ,kaç tane şapka eldiven vs off iyice karıştı neler alcam işte yanı kısaca
Annene göstersen şıp diye çözer canım video yok bnde örgüden anlamam pek lise zamanı merak salmıştm o zaman trabzan ve sık iğneyi öğrenmiştm arkadaş bi instagram sayfası atmştı şeker_gibi_örgüler diye orda anlatıyor bi bak istersnnasıl örülüyorr kızlar bende çok sevdim. video varsa link koyabilir misiniz ? ben değilde annem yapmak isityor başlamış bitane birde buna baksın
Canım ben ablamin montunu aldım. Düğmeleri pek kapanmiyor ama.. Sal alırım diye dusunuyorum içersine veya montun ustune atarim .. Ben para veremem hamile montuna uzun sure kullanamicam zatenmalesef bana olmuyor sanki kücük kardeşiminde ben giyiyormuşum izlenimi var
Canım zayıflar cok kilo alıyor. Kilolularda fazla almıyormuş. benim tanıdıgımda 50 kilo ile kalıp 28 kilo alarak girdi ben ise 2 kilo aldım henüz. Korkma ama sende bi 25 alabilirsin böyle gidersen ama emin ol hepsini de veriyosun geri hiç korkma bebegin saglıcakla doğsunda kilo önemli değil. Emzirmen bile yetecek vermen için..Kizlar 47 ile basladigim hamileligime 54 ile devam ediyorum7 kg almisim sok oldum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?