2016 Şubat Anneleri

evet canım suyum sınırdaydı azalmasın artsın diye elimden su şişesi düşmedi hiç. Şuan normale dönmüş. Evet suyu fazla olanlarda şekerden şüpheleniyorlar

kızım olsaydı mavi kullanırdım galiba
ama mavi kılıfı belki değiştirilebilir...

bana da maxi cosy nin ana kucağını verdi arkadaşım. ama pembe
oğlanın pipisi düşmesin diye netten kılıf arattım. ebayda buldum. 150 tl civarıydı. biraz pahalı oluyor kılıf işi ama aklında olsun, değişmek isterseniz aratabilirsin

Kansızlıkla benim de başım belada kan değerlerim giderek düşüyor 12. haftadan beri ferrum fort kullanıyordum. Dün doktorum bu ilacın sana faydası olmamış değiştirelim dedi ferro sanol yazdı sabah akşam kullanıcam. Ben de aktardan keçiboynuzu aldım yemek için, bir de keçiboynuzu özü aldım. Cam şişede satılıyor. Pekmez gibi içerisine katkı konulmuyormuş onu tavsiye ettiler. Ona da bakabilirsiniz

Canım bu araba nerdeyse 2.000 tl ye satılıyor. Şuan dünyada en çok tercih edilen araba imiş ama bana o parayı vermek mantıklı gelmediği için ben almadım. Ama önüme seninki gibi bir fırsat çıksa sanırım alırdım.

Canım ana kucağını mecburen bu markaya uyumlu model alman lazım. Yoksa travel sistem olarak kullanmazsın arabayı yani ana kucağını arabanın üstüne oturtamazsın.

Ben braun kulaktan ölçen aldım canım. Herkes en sağlıklının kulaktan ölçen olduğunu söyledi ve marka olarak da braun u önerdi. İndirimde almıştım ürün elime geldi cidden çok kaliteli ve hızlı ölçüyor.

kızlar günaydın benim bulantılarım yine başladı sabah kalktığım gibi gene kusuyorum .Sizce bu normal mi demir hapını ve vitamın hapınıda kusuyorum diye içemiyorum cok moralim bozuluyor bu konuda

Canım fiyat olarak ne kadara almıştınız?

Canim tokluk sekeri olarak dusun biseyler yedigjn icin dicem ama yine de yuksek cikmis tokluk sekeride 140dan dusuk olmali aslinda

Ama sen bilirsin, sonucta yuksek ciksada diyet verilecek deyip yediklerinede dikkat edebilirsin :)
Ya bilemedim bir iki haftadır tatlıya düşmüştüm çikolatalar vs sürekli biraz dikkat edip iki hafta sonra 50 gr lığı yada 100 lüğü tekrar ettireyim bari hoş sonuçta gene diyet verilecek ama bilemedim bebeklerde sıkıntı yok suyum da normal şükür ama napsam ?

Canım ben 5 senedir bunu kullanıyorum kulaktan ateş ölçer. Çok memnunum
@pempepink canım koltuk altı çok minikken kolayda az büyüyünce bayagı zorluyor. Tutmak zor

Eklentiler

• 1445938371969.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 53
  • 1445938454159.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
daha anneliği tam tecrübe etmemiş olsam da onun için herşeyi yapmaya hazırım canım.şimdiden dokunmadan koklamadan bile o kadar çok seviyorum ki.zaten Allah onu bize bu kadar sevdirmese ve vücudumuzu ona hazırlamasa nasıl bir insan doğurup büyütmeyi göze alabilirdik ki.annelik bambaşka bişeymiş

Kızlar benim uyku düzenim iyice bozuldu.haliyle kahvaltı saatimde düzenli değil.geç uyuyup geç uyanıyorum.mesela daha yeni yaptm kahvaltımı.bebeği olumsuz etkiler mi bu durum

Canım ben 5 senedir bunu kullanıyorum kulaktan ateş ölçer. Çok memnunum
@pembepink canım koltuk altı çok minikken kolayda az büyüyünce bayagı zorluyor. Tutmak zor
bende alayım bari şunlardan :) ne bileyim heryer ayrı konuşuyor kafam karıştı

bende alayım bari şunlardan :) ne bileyim heryer ayrı konuşuyor kafam karıştı
Doktor sadece çok yüksek ölçerse 40 çıkarsa endişelenme iç ateşi ölçtüğü için bir derece farklı olabilir telaş yapma demişti. 37 . 38 ken diğer eski usul koltukaltı ölçmüştüm aynı ölçüyordu. Bazı durumlarda iç ateşi çok yüksek çıkabliyormuş.

3 tekerlekli en sevdiğimden bayılırım bence kaçırma derim Araba koltugu şart değil bence şu ana kucagı pusetlerden bahsediyorsan. ayrı satın alırsınız onu kışın onu kullanırsın aşı da vs sonuçta yaza kadar bebek arabasını kullanamayacaksın ondan sonra da bebegi arabanın içine yatırarakta cıkartabilirsin diye düşünüyorum ben bulmuşken böyle fırsat değerlendirin fakat bagaj konusu biraz sıkıntı gerçekten arka tekerinden dolayı..

Canim istersen bu hafta dikkat et haftaya tekrar olctur ac git bu sefer dogru sonuc icin. Bisey cikmaz ins. Ama yedigini kusmana ragmen 148 biraz yuksek olmus, ihmal etme bence

Bebeginin gelisimi nasil bu arada ? Eger haftasina gore ileri gidiyorsada seker olabilir demisti doktorum. Ins bisey cikmaz ama ciksada yediklerune dikkat ederek cozersin sorun olmaz :)

yani sonuçta 40 oluca endişe etmeyecekmiymişiz. 41 olunca mı telaşlanacağız.ben anlamadım

Kizlar bugün seker yuklememi yaptirdim. 75 ilk yapildi. Mahvoldum resmen. İki saat ac bekledim. Midem bulandi basim dondu. Çok zor dayandim. Bu kadar cileye bari sonuçlar iyi ciksa. Saat 3 te belli olacakmis

Kızlar benim uyku düzenim iyice bozuldu.haliyle kahvaltı saatimde düzenli değil.geç uyuyup geç uyanıyorum.mesela daha yeni yaptm kahvaltımı.bebeği olumsuz etkiler mi bu durum
Canim seni etkiler bebege ne olacak :) Bende gec yatiyorum gec kalkiyorum ama memnun degilim cunku duzen kalmiyo boyle

Kizlar BİLGİSİ OLANDAN AACİL cevap rica ediyorum. Bugun sabah ayrintiliya girdim. Bebegim donmedi dr öllcüm yapamadi. Bisiler ye ic biraz yuru bi saat sonra bakalim drdi. İkinci kez hirdim. Pozisyon hala ayni. Ana utanik tekme atiyo. Kafasini saga hommus. Kafasini goruuorum ama icini goremiyorum. Ogleden sonra ikide tekrar bakalim. Eger hala auniysa alttan bakicam dedi. Ben de bisi olur diye korkuyorum. Ne yapmaliyim. 22+6 dayim bugun. bu dr yuksek riskli gebelik uzmani. Docent. Kendine sordum. Zarari olsa yapmsyiz dedi. Ama endisrliyim. Dua edon bebegim dönsun gerejk kalmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…