- 28 Eylül 2015
- 5.382
- 15.189
- 248
Kızlar sabah bişeyler yemiştim Ama hastanede kustum sonra Dr muayenede şeker testini yapabiliriz sesi açlık tokluk 50 gr şekerle 148 çıktı değer biraz yüksek dedi sizce 100 lüğü yaptırmalı muyum sonuçta aç da gitmemiştim bence normal
elektrikli göğüs pompası illaki almak gerekir mi? e-bebekte indirimde. 202 tl nasıl sizce? Alsam mı
Eki Görüntüle 1669176
hanımlar birşey sormak istiyorum,ben bebek arabasını bebek doğduktan sonra yaza doğru almayı düşünüyordum ama eşimin işyerinden bir arkadaşı kendi bebeğinin arabasını vermeyi teklif etmiş,araba yurtdışından hediye gelmiş,daha öncesinde kendileri de aldıkları için bu araba 2 veya 3 kez dışarıda kullanılmış. Biraz büyük bir arabaymış sanırım arka tekerlekleri falan arabalarının bagajına sığdırmakta zorluk çekmişler diğerini kullanmışlar. Kullanıcı yorumlarına baktım oldukça memnunlar. Araba travel sistem yalnız ellerinde arabanın oturma bölümü ve portbebesi varmış,isterseniz oto koltuğunu siz alırsınız demişler yalnız araba oldukça pahalı haliyle de bebek arabasına takılan oto koltuğu 600 tl civarında. Daha önce bu arabayı duydunuz mu sizce ne yapayım açıkçası cazip geldi ama büyüklüğü kafamı karıştırmadı değil linke bakıp fikirlerinizi söyler misiniz
http://www.quinny.com/tr-tr/bebek-arabasi-puset/buzz/
Araba çok yeni demişler,işyerinde eşime göstermişler fotoğraflarını daha bana ulaştıramadı ama kendisi de söylüyor yepyeni duruyor fotoğraflarında diye,tutumlu anneden baktım ikinci el portbebesiz fiyatları bile başka markaların birinci el fiyatına denk geliyor dediğin gibi başka bir ihtiyacını karşılarım arabaya yapacağım masrafla diyorum.M3rv3_gkn şık bi model bence, aracin bagaj kısmı çok dar değilse kullanılabilir. Ilk bebekler icin yenu seyler bakilmali ama temiz ve guzel seyler var ise ekstra masraf yapmamak daha iyi. Bana da kuzenim kendi arabasini hediye etti yurt dışında yaşıyor Türkiye gelince getirmiş kullanmadan dönmüştü arabayi da burda bırakmıştı. Şimdi kızı 5 yaşında sen al dedi. Ici nasıl model nasıl daha görmedim bu hafta gider alırım teyzemden.
Senin suyin azdi o zaman. Cok olunca sekerden supheleniyorlar sanirim.Plesentam aşağıya inmedi canım çok şükür. Ama en son yine çok da yukarıda değildi. Sezeryan olur en kötü diyor doktor. Ben sekerle ugrasiyorum su ara diyet takip filan. O da iyi cikiyor cok sukur. Az kaldi sayilir.Sağlıkla gelsinler desağol canım bütün bebişler sağlıkla gelsin inş.suyum sınırda çıkınca araştırdım internette havuç suyu ve armut arttırıyor demişler doktorum bol su iç demişti. Havucun suyunu sıkamadım kendisini yedim ben de şeker yüklemesi yapmaya gerek görmedi doktorum açlık ve tokluk şekerine baktı. Sende durumlar nasıl sende de plesanta ile ilgili bir sorun vardı yanılmıyorsam?
zaten bu arabayı alırsam bu markanın oto koltuğunu almam saçma olacak canım çünkü dediğim gibi sadece oto koltuğu bir bebek arabası fiyatında dediğin gibi ayrıca uygun fiyatlı bir anakucağı alabilirim,eşime söyleyeyim de alalım arabayı bebek arabası masrafını başka bir ihtiyacı için kullanırızCankm araba cok guzelmis. Bence al ayrica oto kiltugunu ayricada alabilirsin uygun bir tane. Bebek arabasijinkini almana gerek var mi ?
hanımlar birşey sormak istiyorum,ben bebek arabasını bebek doğduktan sonra yaza doğru almayı düşünüyordum ama eşimin işyerinden bir arkadaşı kendi bebeğinin arabasını vermeyi teklif etmiş,araba yurtdışından hediye gelmiş,daha öncesinde kendileri de aldıkları için bu araba 2 veya 3 kez dışarıda kullanılmış. Biraz büyük bir arabaymış sanırım arka tekerlekleri falan arabalarının bagajına sığdırmakta zorluk çekmişler diğerini kullanmışlar. Kullanıcı yorumlarına baktım oldukça memnunlar. Araba travel sistem yalnız ellerinde arabanın oturma bölümü ve portbebesi varmış,isterseniz oto koltuğunu siz alırsınız demişler yalnız araba oldukça pahalı haliyle de bebek arabasına takılan oto koltuğu 600 tl civarında. Daha önce bu arabayı duydunuz mu sizce ne yapayım açıkçası cazip geldi ama büyüklüğü kafamı karıştırmadı değil linke bakıp fikirlerinizi söyler misiniz
sağol canım bu markayı duymamıştım,ama akşamdan beri biraz araştırdım da kullananlar memnunlar tek problemleri büyüklüğü olmuş,bende alıp deneyeyim ileride çok zorlanırsam bir baston puset bakarım diye düşündümCanım quinny nin arabaları çok güzel ve kaliteli bence kaçırma. Büyük gelirse ilerde ucuza hafif bi araba da kendini kırsın nolacak sanki büyük bir masraftan kurtulmuş olursunuz sonuçta. Ben de quinny Zapp Xtra 2 almayı düşünüyorum yaza doğru kısmetse.
Bu mevzu benimdr kafamda halen daha cozulebilmis değil. ben sanırım klasik koltuk altı alacağım. en dogrusu o diyorlarKızlar ateş ölçer olarak hangi modellerden ve hangi markayı almayı düşünüyorsunuz?
Bazıları klasik koltukaltından ölçenlerden yeter o kadar para vermeye gerek yok diyor bazıları kesinlikle şart diyor. Napsam bilemedim..
bence eşit arlıklarda olması daha iyi olur.Kızlar bebegımın odasının bir duvarını duvar kagıdı yapmak istiyorum bu Nasıl? Yada eşit ölcülerde olan şeritli bir kağıtmı yapsam bunun asimetrisi rahatsız mı eder bilemedim
kullanıma bağlı olarak da gıcırdııyor olabilir. 7 gün içinde cayma hakkımız var diye biliyorum ama gene de arayıp sormak lazım.Kızlar joienin arabasını aldık. Dün sahilde bi adamı gördüm aynı arabayi sürerken gicir gicir inanılmaz ses geliyordu. Moralim bozuldue bebekten netten aldık değişim yapa iliyormusuz bebe confört indirimde suan.ama nette yorum bulamıyorum bileniniz var mi
Kızlar ateş ölçer olarak hangi modellerden ve hangi markayı almayı düşünüyorsunuz?
Bazıları klasik koltukaltından ölçenlerden yeter o kadar para vermeye gerek yok diyor bazıları kesinlikle şart diyor. Napsam bilemedim..
Valla elimden gerldikce bol yesillik ve meyve yiyorum onun ihtiyaci olan ddmiri karsiliyim da ben onemli degilim. Bide bizim burda siyah uzum siyah erik suyu ve dut pekmezi falan cok onlari tuketiorum ama en onemlisi keci boynusu pekmezi hergun sabah oglen 1 kasik eger tadini sevmiyosan icine ceviz findik kirip yiyebilirsin. Anneannemin tarifleri :)Ama Bebek için içmen gerek diyorlar vicdanım sızlıyor benimki santaferdi farklı ilaç ama yan etkileri genel olarak aynı demek ki annelik ne zor
açık söyliyeyim bu model ilk etapta baktığım modeldi. süst kısmıyla birlikte kapanmadığından sebep vazgeçmiştik.hanımlar birşey sormak istiyorum,ben bebek arabasını bebek doğduktan sonra yaza doğru almayı düşünüyordum ama eşimin işyerinden bir arkadaşı kendi bebeğinin arabasını vermeyi teklif etmiş,araba yurtdışından hediye gelmiş,daha öncesinde kendileri de aldıkları için bu araba 2 veya 3 kez dışarıda kullanılmış. Biraz büyük bir arabaymış sanırım arka tekerlekleri falan arabalarının bagajına sığdırmakta zorluk çekmişler diğerini kullanmışlar. Kullanıcı yorumlarına baktım oldukça memnunlar. Araba travel sistem yalnız ellerinde arabanın oturma bölümü ve portbebesi varmış,isterseniz oto koltuğunu siz alırsınız demişler yalnız araba oldukça pahalı haliyle de bebek arabasına takılan oto koltuğu 600 tl civarında. Daha önce bu arabayı duydunuz mu sizce ne yapayım açıkçası cazip geldi ama büyüklüğü kafamı karıştırmadı değil linke bakıp fikirlerinizi söyler misiniz
canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Bir göğüs sağılırken diğerinden de süt akabiliyormuş. İkisinin aynı anda uyarılması daha verimli süt sağlıyormuş ve zamandan da tasarruf etmek için 2liyi tercih ettim. Sağım gücü azalıyormuş biraz zor oluyormuş. Ama bunun hem çantası vardı hem de dijital göstergesi vs. Almışken onu tercih edeyim dedim2bucuk sene once 100kusure almistik dolara gelen %100zammi dusunursek fiyat normal ama daha uygunu var mi bilemem aynisini kullandim ama iki gogsu birden sagmak zor oluyor ama calisan icin sart calismayan icin de sart sut ilk zamanlar bebek cok fazla ememedigi icin sut kanallarini tikayabiliyor sut atesi cikiyor ben 1aydan sonra her gun en az bir kere kullanmistim 4.5aydan sonra calismaya baslayinca gunde 2ye cikmisti
eşimi aradım,alacağımızı söylemiş birkaç fotoğraf gönderdi whatsapptan gerçekten çok yeni bir araba tekerlekler tertemiz kullanma kılavuzu falan duruyor hala ,iki renk mavi ve grili bizim kızın arabası mavi oldu teşekkürler önerin içinaçık söyliyeyim bu model ilk etapta baktığım modeldi. süst kısmıyla birlikte kapanmadığından sebep vazgeçmiştik.
bizim şirkette bu arabaya sahip biri var.o önermişti bana da.
4 çocuk büyütmüş şuan o araba ile. bakmayın sanki sağlam değil gibi hafif duruyor ama gayet sağlam demişti.
eğer böyle az kullanılmış bir ürün bana verseler asla geri çevirmem
çok iyi almışsın ben de 182 tl ye aldım. Bebek doğmadan ihtiyaçları ay ay alayım daha rahat olur diye indirimi görünce alayım dedim. Diğer sitelere baktığımda daha uygun göremedim. Sanırım bu fiyatlardan 3-5 tl dışında daha da indirimli olmazCanim ben 2hafta once falan jokerden 169a aldim. Calismayacaksan cok sart degil diyorlar elinle bile sagabilirsin eger sutun bol olursa, rahatsiz ederse sadece yavas oluyormus ama calisacaksan gerekecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?