Aman Tanrim ben de ogle ola bilirmiyim yani nayir nolamazCanım zayıflar cok kilo alıyor. Kilolularda fazla almıyormuş. benim tanıdıgımda 50 kilo ile kalıp 28 kilo alarak girdi ben ise 2 kilo aldım henüz. Korkma ama sende bi 25 alabilirsin böyle gidersen ama emin ol hepsini de veriyosun geri hiç korkma bebegin saglıcakla doğsunda kilo önemli değil. Emzirmen bile yetecek vermen için..
çok teşekkür ederim canım o zaman panzeri siliyorum ihtimaller listemden :) söylediğin modeli inceleyeceğim :)BBen de bebek arabası konusunda çok araştırma yaptım en son fiyatı makul ve travel sistem olduğu için kanz panzere karar vermiştim. Eniştemin bebek eşyaları üzerine dükkanı var yıllardır ona sordum bu modeli ama tavsiye etmedi. sunny baby hummer modelini tavsiye etti 800liramıymış onu alıcam sanırım. Panzere göre puseti de koltuğunun sırt yaslama bölümü de daha kullanışlıymış
Oh oh ne guzel haberler. Maşallah kuzuya. Suyun için ozellikle mi yedin canım havuç ve armudu. Bir de şeker yükleme yaptın mimerhaba anneler bugün 3 hafta aradan sonra bebişimle buluştuk 790 gram olmuşuzplesanta previa vardı bende yavaş yavaş yukarı çekiliyor çok şükür. Şuan normal doğuma engel bi durum yok biraz daha büyüsün bakalım dedi. Ayrıca detaylıda suyum sınırda çıkmıştı. 3 haftadır armut, havuç yiyorum ve bol miktarda su içiyorum çok şükür o da iyi seviyeye gelmiş çok mutluyum
Çoook güzel oluyor canım. Gercekten Stres atıyor insan.Canım senden gördüm bende başladım model kolay ve şık diyeay ördükçe nasıl stres atıyorum mutlu oluyorum anlatamam.bebeğim için ilk el emeğim
Yok canim agzindan bal damliyo hayatimda 60 i hic gormedim insallah alirim :)))saka degil he ciddiyim cunku biraz fazla zayif oldugum icin bikmistim zatenCanım zayıflar cok kilo alıyor. Kilolularda fazla almıyormuş. benim tanıdıgımda 50 kilo ile kalıp 28 kilo alarak girdi ben ise 2 kilo aldım henüz. Korkma ama sende bi 25 alabilirsin böyle gidersen ama emin ol hepsini de veriyosun geri hiç korkma bebegin saglıcakla doğsunda kilo önemli değil. Emzirmen bile yetecek vermen için..
sağol canım bütün bebişler sağlıkla gelsin inş.Oh oh ne guzel haberler. Maşallah kuzuya. Suyun için ozellikle mi yedin canım havuç ve armudu. Bir de şeker yükleme yaptın mi
Bel ağrısı bende de çok fazla canım yürürken bile bacağımı kasıyor belimin ağrısıNe tarafına yatsa da rahat edemeyen ve hala uyuyamayan varmı yasola dönüp yatın dediler belimin ağrısından uyuyamıyorum ve sırt üstünü de önermiyolar ne yapacağımı şaşırıyorum ya
Bel ağrısı bende de çok fazla canım yürürken bile bacağımı kasıyor belimin ağrısıne yapsam bilemedim. Doktorum hamile destek korsesi önerdi ama alsam faydasını görürmüyüm bilemiyorum. Sola yatınca bacaklarının arasına bi yastık koy bana iyi geliyor uykuya dalana kadar. Sonra uykumda yatakta kaybediyorum yastığı ama olsun uyuyana kadar iyi geliyor tavsiye ederim :)
Bayağ büyüdük hakkaten:) belimin ince olduğu günleri unuttum artık :) göbişler öne doğru çekiyor canım :) rahat uyuyacağımız son aylar ama onlarda da uyuyamıyoruz :)Mutlaka denicem her gece aynı şey çünkü artık ağırlaştık mı nedense uyumak çok zorlaştı canım
geceleri uykum kaçıyor şu saat oldu uyku tutmuyor beni deNe tarafına yatsa da rahat edemeyen ve hala uyuyamayan varmı yasola dönüp yatın dediler belimin ağrısından uyuyamıyorum ve sırt üstünü de önermiyolar ne yapacağımı şaşırıyorum ya
Ikiz canim benimki ama mide bulantimin oldugu donemde hic bi sey yiyemedigim halde kilo artisim olmustu benim de. Simdi ise her dk yiyorum gecenin bi koru ac uyaniyorum usenmesem kalkip yemeye devam edicemEvet zayifim ama ilk gebeligimden hizli gidiyo bunda daha kac ay var :) Bide senin ikizdi galiba belki ondan daha hizlidir.Alayim gerci sorun yok ama sasirdim iste
Panco tarzi da giyilebilen montum vardi onu giymeyi dusunuyorum ama yasadigim yerde hava cok soguk olmuyor zaten arabayla gidip geliyorum ise.hanımlar malum hava soğudu hamile montu alan var mı varsa nerden aldınız
2bucuk sene once 100kusure almistik dolara gelen %100zammi dusunursek fiyat normal ama daha uygunu var mi bilemem aynisini kullandim ama iki gogsu birden sagmak zor oluyor ama calisan icin sart calismayan icin de sart sut ilk zamanlar bebek cok fazla ememedigi icin sut kanallarini tikayabiliyor sut atesi cikiyor ben 1aydan sonra her gun en az bir kere kullanmistim 4.5aydan sonra calismaya baslayinca gunde 2ye cikmistielektrikli göğüs pompası illaki almak gerekir mi? e-bebekte indirimde. 202 tl nasıl sizce? Alsam mı
Eki Görüntüle 1669176
Canim tek bebekse bence 2-3 tane hastane cikisi al gerisini 3-6aylik al. Kisin ust uste giyeceginden hem bebegin hem de giydirme asamasinda biz daha rahat ederiz hastane cikislari zaten max 2-3ay giyebiliyor ben kadofe tulum alicam birer tane kizimdan kalan bi suru hediye tulum var tulumu da cok fazla giyemiyorlar yepyeni duruyor ikizlerime kis bitene kadar yeterAnnişler merhabaa sanırım alışverişlere başladı çoğunlukYa benim kafam çok karışık neler alacağım konusunda yanı kaç aylık,kaç tane zıbın,kaç tane tulum ,kaç tane şapka eldiven vs off iyice karıştı neler alcam işte yanı kısaca
Gozun korkmasin canim hamilelikte sen ne kadar rahat olursan bebek de o kadar rahat oluyor zaten bi bakisi gulusu yetiyor yorgunlugu unutturmaya Rabbim bizleri oyle yaratmis ki ben ogrendigimde yine de sasirdim gogsumuzden sut gelmesi uyku ihtiyacimizin azalmasini sagliyormus. Ben dogum yaptiktan sonra emin oldum bundan. O kadar duskundum ki uykuya su an kizimin baska odada sagdan soluna donmesine uyaniyorum ama esimin gec geldigi zaman isigi acip yanlislikla gurultu yaptigi zamanlar hiiic uyanmiyorum cok garip ama insan sadece cocuguna odaklaniyorCanım öyle bir anlatıyorlar ki şu an benim gözümde bebek olduktan sonra sanki sürekli iştimada olacak gibiyiz.gözüm korkmuyo değil
malesef büyük şehirlerde araştırma hastanelerine hastane demeye bin şahit lazım. ben 1-2 defa gittim Ankarada hiç bir şekilde memnun kalmadım. birde 2. gebeliğimde (düşük) 1 gün yattım hasatnede ve inanılmaz kötü. 5 kişi aynı odada koca koridorda tek bir tuvalet var. yani yaklaşık 100 kişi aynı wc yi kullanıyor. ankarada durum bu malesef. bazen kızıyorlar kötülemeyin diye ama kimse kusura bakmasın berbat, berbat doktorları hemşireleri her şeyi berbat. ilgi alaka sıfır. benim Ankara ( etlik z. ve zekai tah,ir den gördüklerim bunlar )ağlayacağım yaa, etlik zübeyde hastahanesi hakkında yazılanları okudum cok kötü oldum ya
tamam avrupanın en iyiyeni doğan ünitesine sahip ama insalcıl almayışları beni çok korkuttu
muhakkak özel hastahaneyi zorlamam lazım
ben ben gece uykum berbat. 4-5 defa uyanıyorum ne tarafa dönsem yok. birde bacak ağrılarım var. mg ya da ca eksikliğimi yoksa romatizmamı anlamadım. çarşamba mg isitcem eğer işe yaramazsa romatizma var demektirNe tarafına yatsa da rahat edemeyen ve hala uyuyamayan varmı yasola dönüp yatın dediler belimin ağrısından uyuyamıyorum ve sırt üstünü de önermiyolar ne yapacağımı şaşırıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?