bugun öğleden sonra resmi tatil mi bayanlar ???
Günaydın kızlar
İsim konusunda yardımınıza ihtiyacım var
Bi oğlumuz olsaydı ismini kesin Ahmet Efe koyacaktık ama kızımız olacak yeni bi isim bulmamız lazım. Ahmet Efeyle uyumlu olsun istiyorum ama iki isim koymak istemiyorum kızıma. Var mı önerileriniz
KUJJU marka birşey alan var mı? Civilimde satılıyor.dokusu nasıl acaba?
Bana da birkaç kez oldu canımKızlar günaydınn, ya size bişey sorcam dün akşam tam göbek deliğinin olduğu yer ağrıdı, oturup kalkarken zorlandım, gece yatana kadar devam etti, sabah kalktığımda geçmişti ama, neden olmuştur ki sizce, böyle bişey yaşayan oldu mu? bebeğimin de hareketleri azdı sankibugün öğleden sonra randevum var dört gözle bekliyorum
yok canım kalkan degildi ucu vardı emzirmek için ama ben suni birşey yerine benim gögsümü emsin istedim yarayken bile onunla vermedim. Sadece sütyenim ile gögüsümün arasına koydum.kalkan nasıl birşeyki oda diğeri gibi yumuşakmı acaba? Öyleyse bu sefer ondan alırım.
Canım gögüs kalkanı bu şekildekelebek gögüs koruyucuda bu şekilde
Ayla EceGünaydın kızlar
Bi oğlumuz olsaydı ismini kesin Ahmet Efe koyacaktık ama kızımız olacak yeni bi isim bulmamız lazım. Ahmet Efeyle uyumlu olsun istiyorum ama iki isim koymak istemiyorum kızıma. Var mı önerileriniz
Sağol canm inşallah :)Ayla Ece
Ecrin
Azra iki isim istersen Azra Ela da olabilir
Asya Fidan
Amine
Bunlar bence uygun tatlim insallah en guzel ismi bulursun
Süt gelen damarlar çalışmaya hazırlanıyor. Emzirirken sık sık olacak bir durum endişelenme canımKizlar merhaba..sol gogsumde sabahtan beri sizlama var..bikac dk arayla bi sizi giriyo acaba nedenki
Bana da birkaç kez oldu canım
ay bir ana -baba sanki erkek tarafında var. öyle kızıyorumki. benimin eşimin ailesi çok çok problem. kayın birader koymak istiyor ama 3 yılda burnumdan getirdiler şimdi küsüm konuşmuyorum. izin vermiyorum şimdi. benimde babam vefat etti. hiçte demedim koycam ismini diye. bizizmkiler taş tabi. onlar pırlanta.
Kızlar günaydınn, ya size bişey sorcam dün akşam tam göbek deliğinin olduğu yer ağrıdı, oturup kalkarken zorlandım, gece yatana kadar devam etti, sabah kalktığımda geçmişti ama, neden olmuştur ki sizce, böyle bişey yaşayan oldu mu? bebeğimin de hareketleri azdı sankibugün öğleden sonra randevum var dört gözle bekliyorum
Aay renkler süper erkekmi bebegin Evet bende tek duvara dusunuyorm. Boyayla nasıl yapacaksın o sekılde ?
Ve fena halde grib olmayı başardım ilaçta kullanamıyorum napcam bilemedim mandalina suyu limonlu çay limonata falan idare etmeye çalışıyorum başka fikri olan varmı nasıl kolay atlatırım gözlerim yanıyo burnum boğazım pert hele hapşırma bütün sitede sesim yankılıyo resmen hahhaahhapppşuuu
Kızlar Merhaba ya bugün sağ boşluğum ağrıyor belim ve böbrek gibi anlamadım akıntım ondan da olabilir mi sizce?
Sare hifa ervaGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?