2016 Şubat Anneleri

Kızlar böyle bebek diş fırçaları var daha çok erken biliyorum ama ben e bebekten başka bir yerde bulamadığım için aldım. Fotodaki sagdaki diş fırçası gibi olandan degilde soldaki slikon diş fırçasından (parmagına takarak kullanıyorsun ) kullanmıştım. 10 aydan sonra dişleri çıktıktan sonra bununla fırçalattırıyordum. Hem çıkmaya hazır dişe hemde kabarık diş etlerine masaj yapıyor hemde dişlerini temizliyor. Bu bebişim içinde görmüşken alıverdik

Eklentiler

• IMG-20151026-WA0005.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 96
bugun öğleden sonra resmi tatil mi bayanlar ???

Evvvvveeettt bu sebeple çok mutluyum memlekete gidiyorum anacığımı çok özledim

Ece
Yade
Elife
Hanife
Bilge
Gülce
Gülse
Gülfer
Hande
Edibe
Ahsen
Hüsne
İlve
Gamze
İnş beğenirsin cnm bunlar geldi aklıma bazıları kafiyesiz ama kulaga hos gelıyo sanki:)
KUJJU marka birşey alan var mı? Civilimde satılıyor.dokusu nasıl acaba?

Ben de civilden bu marka çıtçıtlı badi ve zıbın aldım pamuklu canım gayet güzel yumuşacık, kötü penye filan değil

Bana da birkaç kez oldu canım

Ayla Ece
Ecrin
Azra iki isim istersen Azra Ela da olabilir
Asya Fidan
Amine
Bunlar bence uygun tatlim insallah en guzel ismi bulursun

Kizlar merhaba..sol gogsumde sabahtan beri sizlama var..bikac dk arayla bi sizi giriyo acaba nedenki

tatilde bozuyuk civarindan gecenlere sesleniyorum :)) aziz bebe de hast. cikislarinda % 40 %50 var... tek gittigim icin ben almadim tasimasi zor olcakti iki tane alcaktim... bilginize ben kulotlu corap ve minik corap aldim... onlarda bile bi alana bi bedava vardi :))

Cemren0604 sagol canım tipleri bayagı degişmiş ben 5 sene önce kullanmıştım kalkan şeklindydi ama emzirmek için ucu vardı. Gögüs ucu olmayanlar için diye satıyorlardı. Şimdi tipleri degişmiş. Demekki kalkan almak lazım çünkü diğeri küçük gibi baskı yapmaz gibi gözüküyor. Yarayı iyileştirmek süt aksın diye az baskı lazım. ama onunda ucu açık yada ikisinide Denemek lazım. İnş yara olmazda ihtiyaç kalmaz

Yok benim sukur esimin ailesi karışmıyor hatta esime olmaz diyor. Kayınpeder imi de severim sukur. O yüzden çok da itiraz etmedim sonunda.

Benim de geçen hafta çok AĞRIDI. Acidi. Doktor baktı ayaklarınin pozisyonu yapıyormuş :)

Aay renkler süper erkekmi bebegin Evet bende tek duvara dusunuyorm. Boyayla nasıl yapacaksın o sekılde ?

Evet canım erkek bebek bekliyoruz :) kız olursa da uyar diye düşündük.

Kuzenim ile boyayacağız. Biraz uzun sürecek boya ama değecektr :)
Şu boyacıların kullandığı geniş bantları ile hizalama yapacağız. Onları düzgün yapıştırabilirsek zaten sorun olmaz. Bir boya sürüldükten kuruduktan sonra bantı çıkartıp diğerini boyayacağız.
Planlar ve gerçekler diye sonuçlanmaz inşallah :)

Ben iki hafta önce atlattım. Doktorum ihlamur iç dedi. Ben bir de ballı süt iciyordum. Geçti sukur.

ne ka gözel bi gün

elektirikler gidip geliyor
sular kesik
kaloriferler yanmıyor
tüüüppp bitti , adam aksama anca gelirim dedi
bulasık makınam için servisci gelecekti ortalıkta yok
kargo hafta da 1 gün (perşembe günleri ) tek geliyor o da tatile denk geldiği için teee haftaya perşembe gelecekmiş
sipariş ettiğim ürünler haftaya sarktı ve oğlum her zaman gibi sessiz sedasız takılıyor

Kızlar Merhaba ya bugün sağ boşluğum ağrıyor belim ve böbrek gibi anlamadım akıntım ondan da olabilir mi sizce?

Kızlar Merhaba ya bugün sağ boşluğum ağrıyor belim ve böbrek gibi anlamadım akıntım ondan da olabilir mi sizce?

O tarz bi ağrı yaşadım bende doktorumu aradım idrar tahlili yapmıştı hemen idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Aynı şekilde mi ağrı bilemem ama benimki böbreklerime vuruyordu ve akıntımda vardı yani bence doktoruna bi danış hemen bi ilaç veriyo geçiyo sıkıntı edicek bi durum değil.. Geçmiş olsun

Sare hifa erva

Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum geceleri cok saga sola dönüyorum bazıları donerken kalk oyle dön bebeğin boynuna kordon dolanir diyor sizler nasıl dönüyorsunuz yardimci olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…