2016 Şubat Anneleri

Kızlar günaydınn, ya size bişey sorcam dün akşam tam göbek deliğinin olduğu yer ağrıdı, oturup kalkarken zorlandım, gece yatana kadar devam etti, sabah kalktığımda geçmişti ama, neden olmuştur ki sizce, böyle bişey yaşayan oldu mu? bebeğimin de hareketleri azdı sanki bugün öğleden sonra randevum var dört gözle bekliyorum

günaydın canım, devlet hastanelerinin, aile hekimliği, endokrin bölümlerinden randevu alıp, giriş yaptırabilirsin.

geçmiş olsun canım, içini ferah tut.. az daha sabret dr a gidiceksin, sorarsın kendisine.

Canım telaslanma o babada oldu gecen hafta gecti sanırım yine Bebek için genişleyen bir yerler var içerde :) içini ferah tut

Canim arada bende de oluyor. Bebis bir yerlerini dayiyor olabilir cunku tek bir noktada oluyo agri :)

Sağol çok teşekkür ederim

Gunaydin kizlarr, kizlar sizdede tansiyon dusuklugu oluyormu.. dun yemekten sonra tansiyonum o kadar dustuki ayakta zor durdum diyebilirim, oysaki hafif birseyler yemistim.. yuksek olmasindan iyidir diyicem ama bilemedim simdi.. bi kac gundurde boyle

Çok teşekkürler içime şu serptin

Günaydın kızlar
İsim konusunda yardımınıza ihtiyacım var
Bi oğlumuz olsaydı ismini kesin Ahmet Efe koyacaktık ama kızımız olacak yeni bi isim bulmamız lazım. Ahmet Efeyle uyumlu olsun istiyorum ama iki isim koymak istemiyorum kızıma. Var mı önerileriniz

Evet bendede olmustu ikigun ustuste..ayakta duramanistim.benim tansiyon 10/5 herzamn doktor iyi dedi dusuk olmasi.

Ilk aklima gelen Ayfer oldu ahahah

Ayfer isminin anlamı: 1. Ayyüzlü, ay gibi güzel, parlak ışık saçan. 2. Şan, haşmet sahibi.

Annişler merhaba ^_^
Ben böyle bir program kullanıyorum aklıma gelmisken sizede gostereyim dedim. Faydali bisey kilonu tansiyonunu ölçtükce yaziyorsun kontrol ediyorsun hafta hafta fotograf ekleyip gelisimi gorebiliyorsun :)

Play store de yada apple store de
hamilelik rehberi yazin.cikar

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-28-11-19-18.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 68
yok canım kalkan degildi ucu vardı emzirmek için ama ben suni birşey yerine benim gögsümü emsin istedim yarayken bile onunla vermedim. Sadece sütyenim ile gögüsümün arasına koydum.kalkan nasıl birşeyki oda diğeri gibi yumuşakmı acaba? Öyleyse bu sefer ondan alırım.

canım ben ilk doğum yaptığımda bir hafta sonra kontrole gittiğimde yanımda bir kontrol hastası daha vardı. Hastalar çok yoğun diye iki hastayı odaya alıyorlardı. Onunla beraber girdik ben çok rahat yürüyordum. Yataga yattım. O hasta iki büklümdü zar zor yattı yanında biri yardım etti. Doktoru beklerken muhabbet ettik kadınla. Israrla normal doğum istemiş ondada hiç açılma olmamış. Israrla suni sancı istemiş 5 saat sancı çekmiş açılma olmamış sezeryana girmiş. Ama çok pişmandı. Çünkü hala agrısı çokmuş. Diyecegim şu doktorun sana ne diyorsa yapmak lazım. Birşey için çok ısrar etmemek lazım. Bendede açılma hiç yoktu. Bebegin kafası haftasından büyüktü doktorum istersen suni sancı verelim ama sıkıntılı olur demişti. Bende istememiştim suni sancıyı direk sezeryan olsun dedim . Pişman degilim. Sen de son zamanlarda kendini dinle doktorunuda dinle.. başka kimseyi takma

Kizlar dunden beri eve giristim perdeler,halilar,koltuklar,camlar kapilar akliniza ne gelirse kac posta makina actim bilmiyorum daha mutfak ve banyo duruyo en zorlari da onlar zaten.Valla yurumekte zorlanmaya basladim bide kizim var her isin icine giriyo benle ama mecbur birde dogumdan once buyuk temizlik yaparim iyi olur. Ama temiz oldu hehe icim acildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…