günaydın canım, devlet hastanelerinin, aile hekimliği, endokrin bölümlerinden randevu alıp, giriş yaptırabilirsin.günaydın güzel anneler ve bebekleri:) şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Doktorum özel.şeker yüklemesi ve rutin kan tahlilleri istedi. devlet hastanesinde yaptırmak için aile hekimliğinden mi yoksa kadın doğumdan mı randevu aldınız. bi kez devletin kadın doğumuna gittim istenen testler vardı.takibiniz burda yok yaptıramayız demişlerdi. çalıştığım için çok fazla izin almak istemiyorum.özele gidip devlette yaptıranlar yol gösterirseniz sevinirm:)
geçmiş olsun canım, içini ferah tut.. az daha sabret dr a gidiceksin, sorarsın kendisine.Kızlar günaydınn, ya size bişey sorcam dün akşam tam göbek deliğinin olduğu yer ağrıdı, oturup kalkarken zorlandım, gece yatana kadar devam etti, sabah kalktığımda geçmişti ama, neden olmuştur ki sizce, böyle bişey yaşayan oldu mu? bebeğimin de hareketleri azdı sankibugün öğleden sonra randevum var dört gözle bekliyorum
düşünüyorum, hatta böyle beşik veya şifonyer arkasına
Kızlar günaydınn, ya size bişey sorcam dün akşam tam göbek deliğinin olduğu yer ağrıdı, oturup kalkarken zorlandım, gece yatana kadar devam etti, sabah kalktığımda geçmişti ama, neden olmuştur ki sizce, böyle bişey yaşayan oldu mu? bebeğimin de hareketleri azdı sankibugün öğleden sonra randevum var dört gözle bekliyorum
Canim arada bende de oluyor. Bebis bir yerlerini dayiyor olabilir cunku tek bir noktada oluyo agri :)Kızlar günaydınn size bişey sorcam dün akşam tam göbek deliğinin olduğu yer ağrıdı, oturup kalkarken zorlandım, gece yatana kadar devam etti, sabah kalktığımda geçmişti ama, neden olmuştur ki sizce, böyle bişey yaşayan oldu mu? bebeğimin de hareketleri azdı sankibugün öğleden sonra randevum var dört gözle bekliyorum
Sağol çok teşekkür ederimsıkıntı olmaz son gebeliğin son ayına denk gelmeyeceek şekilde bir ay arayla iki aşı yapılıyor şimdi yaptırsan diğeri de bir ay sonra gebeliğinin son ayına gelmiyor canım normaldede 4 ay dlunca ve 5 ay dolunca tercih ediliyor ama fark etmez rahat ol:)
Çok teşekkürler içime şu serptin1 ay önceki kontrolümde benim de biraz fazla çıkmıştı canım kurban bayramı dönüşüydü tatlıyı biraz fazla kaçırmışım sanırım. bana da şekerin olabilir demişti doktorum ama birkaç kez ölçtüm sorun yoktu. ben de 1-2 hafta şekeri ve tatlıyı çıkardım hayatımdan şekeri fazla olan meyveleri bile çıkardım isim vermeyeyim gece vakti minik kuşların canı ister bakarsın dikkat edelim :) 3 gün önce kontrolüm vardı normal seviyeye inmiş su :) çok şükür artık biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum şekeri abartmamaya.. sen de öyle yap faydasını görürsün inşallah korkmana gerek yok
Evet bendede olmustu ikigun ustuste..ayakta duramanistim.benim tansiyon 10/5 herzamn doktor iyi dedi dusuk olmasi.Gunaydin kizlarr, kizlar sizdede tansiyon dusuklugu oluyormu.. dun yemekten sonra tansiyonum o kadar dustuki ayakta zor durdum diyebilirim, oysaki hafif birseyler yemistim.. yuksek olmasindan iyidir diyicem ama bilemedim simdi.. bi kac gundurde boyle
benim 8/4,5tu nabiz maasallah 90Evet bendede olmustu ikigun ustuste..ayakta duramanistim.benim tansiyon 10/5 herzamn doktor iyi dedi dusuk olmasi.
Ilk aklima gelen Ayfer oldu ahahahGünaydın kızlar
İsim konusunda yardımınıza ihtiyacım var
Bi oğlumuz olsaydı ismini kesin Ahmet Efe koyacaktık ama kızımız olacak yeni bi isim bulmamız lazım. Ahmet Efeyle uyumlu olsun istiyorum ama iki isim koymak istemiyorum kızıma. Var mı önerileriniz
Yazdım canm sağolIlk aklima gelen Ayfer oldu ahahah
Ayfer isminin anlamı: 1. Ayyüzlü, ay gibi güzel, parlak ışık saçan. 2. Şan, haşmet sahibi.
evetbugun öğleden sonra resmi tatil mi bayanlar ???
yok canım kalkan degildi ucu vardı emzirmek için ama ben suni birşey yerine benim gögsümü emsin istedim yarayken bile onunla vermedim. Sadece sütyenim ile gögüsümün arasına koydum.kalkan nasıl birşeyki oda diğeri gibi yumuşakmı acaba? Öyleyse bu sefer ondan alırım.Canım çok sagol senin bahsettiğin gögüs kalkanı süt dediğin gibi ona akıyor hemde sürtünmüyor kıyafete ucu o yuzden rahat oluyo aslında hem sürtmemesi hemde sütün içinde olması iyileşmesi için çok iyi kalkan alsam daha mantıklı o zaman teşekkür ederim :)
canım ben ilk doğum yaptığımda bir hafta sonra kontrole gittiğimde yanımda bir kontrol hastası daha vardı. Hastalar çok yoğun diye iki hastayı odaya alıyorlardı. Onunla beraber girdik ben çok rahat yürüyordum. Yataga yattım. O hasta iki büklümdü zar zor yattı yanında biri yardım etti. Doktoru beklerken muhabbet ettik kadınla. Israrla normal doğum istemiş ondada hiç açılma olmamış. Israrla suni sancı istemiş 5 saat sancı çekmiş açılma olmamış sezeryana girmiş. Ama çok pişmandı. Çünkü hala agrısı çokmuş. Diyecegim şu doktorun sana ne diyorsa yapmak lazım. Birşey için çok ısrar etmemek lazım. Bendede açılma hiç yoktu. Bebegin kafası haftasından büyüktü doktorum istersen suni sancı verelim ama sıkıntılı olur demişti. Bende istememiştim suni sancıyı direk sezeryan olsun dedim . Pişman degilim. Sen de son zamanlarda kendini dinle doktorunuda dinle.. başka kimseyi takmabir de artık doktorların da işine geliyor yarım saatte işi bitirmek. 2 arkadaşım var yakın bir zamanda doğum yapan. ikisi de normal istiyordu son güne kadar beklediler açılmaları olmamış suni sancı falan derken o sancıyı çekip üstüne sezeryan oldularbiri bugün doğurdu hatta bebişi çok tatlııııı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?