Ay Allah korusun canim ya bende cok hareket halindeyim, birsey olmaz umarim :/Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum geceleri cok saga sola dönüyorum bazıları donerken kalk oyle dön bebeğin boynuna kordon dolanir diyor sizler nasıl dönüyorsunuz yardimci olursanız sevinirim
Bende de tatli bi kasinti oluyo gece cildiracak gibi oldum resmenKizlar merhaba..sol gogsumde sabahtan beri sizlama var..bikac dk arayla bi sizi giriyo acaba nedenki
İlk aylarda 8- 4 oluyordu tansiyonum. Ve ben bunu hiç hissetmiyordum. Yani düştüğünü anlamiyordum bile. Sonra kendiliğinden düzene girdi. Düzenli tansiyon ölçüyor musunuz? Ben ölçmuyorum)) sende takma canım kafana. Bugun bir ara 9/5 oldu tansiyonum. Gözüm.karardı, midem bulandı.. Dayan dedim kendi kendime sakin istifra etme.. Allah yardım etti valla. Erken doğum evet ama hani kaçıncı haftada olur acaba. 36-38 haftalar mi yoksa daha erken mi
Suyun fazla olması sıkıntılı bir durum malesef arkadaşlar. Bir arkadasim bu yüzden hastanede yatarak geçiriyor hamileliği.Ben
Benim de suyum fazlaydı Ayrintilida canım. Şeker çıktı diyetteyim. Şu fazlalığı erken doğum filan diyorlar ama Ablamin da hep fazlaydı bir şey olmadı çok sukur. Tabi onlemimizi almamız lazım.
Ayrıntılı da bana da öyle dediler ki bakan kişi riskli gebelik uzmanı doçentti. Ama hiç bir risk görmedi bu durumda. İçimi ferah tutuyorum. Sen de öyle yap canım.Arkadaşlar doktorum bebeğimin bir böbreğinin biraz genişlediğini söyledi bir ay sonra gelince tekrar bakacaz böbreğe korkulacak birşey yok dedi ama ben taktım gibi bu sorunubir ay nasıl bekleyecem kızım olacak
Inşallah canım Rabbim korusun yavrularimiziAy Allah korusun canim ya bende cok hareket halindeyim, birsey olmaz umarim :/
Canim ben begendim gayet guzel olmusKizlar ben bebek sekerimi biraz farkli olmasini istedim.sonucta bunu tasarladim.bir örnek yaptım. szce guzel olmuş mu
allday markanin kemdi siyesinde var canim. Ben de once magaza gezmek istedigim icin almadim.Kizlarr daha once yazmismiydim bilemiyorum yazdiysam ozur.. ben kislik panco tarzi bir manto ariyorum.. nereye girdiysem bulamadim eskiden cok modaydi ve maalesef suan yok.. lutfen yardimci olun, havalar iyice sogudu ve benim kisliklar maalesef olmuyor
Sanada geçmiş olsun cnm doktorun dediğine göre sınır 2.5 cm bnmki 2.3 çıkmıştı tabi bu haftalarda 3 ve 4 cm olması çok iyimiş bu çok ciddibir problem erken doğum riski var dwmktir progestan sabah akşam fitil olarak kullanıp kesinlikle yatacaksın dedi bnm önceki doğumum ikiz onlarda 35 haftalık doğmuştu riski grubundasın dedi ama progestanla bu problemi aşabiliriz dedi erken haftalarda olsa dikiş atılabilirdi ama şimdi mümkün değil kese delinebilir dedi sende dikkat et kendine cnm yorulmacanim cok farkli bi sey yasamissin cidden. Neler hisdettigini az cok tahmin edebiliyorum. Benim de rahim agzinda kisalik cikti. Dun fitile basladim. Senin kac mm cikti doktorun neler soyledi? Umarim saglikla zamaninda aliriz kucagimiza.
Tesekkurler canimallday markanin kemdi siyesinde var canim. Ben de once magaza gezmek istedigim icin almadim.
Cnm bende öyle aldım lcw den yün aldım kabanlar çık pahalı para vermek istemedim bide trendyolda varKizlarr daha once yazmismiydim bilemiyorum yazdiysam ozur.. ben kislik panco tarzi bir manto ariyorum.. nereye girdiysem bulamadim eskiden cok modaydi ve maalesef suan yok.. lutfen yardimci olun, havalar iyice sogudu ve benim kisliklar maalesef olmuyor
aynı sıkıntı ben de de var canım bende bulamıyorumKizlarr daha once yazmismiydim bilemiyorum yazdiysam ozur.. ben kislik panco tarzi bir manto ariyorum.. nereye girdiysem bulamadim eskiden cok modaydi ve maalesef suan yok.. lutfen yardimci olun, havalar iyice sogudu ve benim kisliklar maalesef olmuyor
Vagi-hex fitil verdi o da enfeksiyondandır dedi sana ne vermiştiO tarz bi ağrı yaşadım bende doktorumu aradım idrar tahlili yapmıştı hemen idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Aynı şekilde mi ağrı bilemem ama benimki böbreklerime vuruyordu ve akıntımda vardı yani bence doktoruna bi danış hemen bi ilaç veriyo geçiyo sıkıntı edicek bi durum değil.. Geçmiş olsun
Evet canım erkek bebek bekliyoruz :) kız olursa da uyar diye düşündük.
Kuzenim ile boyayacağız. Biraz uzun sürecek boya ama değecektr :)
Şu boyacıların kullandığı geniş bantları ile hizalama yapacağız. Onları düzgün yapıştırabilirsek zaten sorun olmaz. Bir boya sürüldükten kuruduktan sonra bantı çıkartıp diğerini boyayacağız.
Planlar ve gerçekler diye sonuçlanmaz inşallah :)
Donup gidicez benceaynı sıkıntı ben de de var canım bende bulamıyorum
Vagi-hex fitil verdi o da enfeksiyondandır dedi sana ne vermişti
İlk aylarda 8- 4 oluyordu tansiyonum. Ve ben bunu hiç hissetmiyordum. Yani düştüğünü anlamiyordum bile. Sonra kendiliğinden düzene girdi. Düzenli tansiyon ölçüyor musunuz? Ben ölçmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?