2016 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum geceleri cok saga sola dönüyorum bazıları donerken kalk oyle dön bebeğin boynuna kordon dolanir diyor sizler nasıl dönüyorsunuz yardimci olursanız sevinirim
Ay Allah korusun canim ya bende cok hareket halindeyim, birsey olmaz umarim :/

İlk aylarda 8- 4 oluyordu tansiyonum. Ve ben bunu hiç hissetmiyordum. Yani düştüğünü anlamiyordum bile. Sonra kendiliğinden düzene girdi. Düzenli tansiyon ölçüyor musunuz? Ben ölçmuyorum

Ben

Benim de suyum fazlaydı Ayrintilida canım. Şeker çıktı diyetteyim. Şu fazlalığı erken doğum filan diyorlar ama Ablamin da hep fazlaydı bir şey olmadı çok sukur. Tabi onlemimizi almamız lazım.
Suyun fazla olması sıkıntılı bir durum malesef arkadaşlar. Bir arkadasim bu yüzden hastanede yatarak geçiriyor hamileliği. Hatta gecenlerde risk alarak enjektör le yarım litre su aldılar kesesinden.
Eken doğum riski oluşturuyor.

Ayrıntılı da bana da öyle dediler ki bakan kişi riskli gebelik uzmanı doçentti. Ama hiç bir risk görmedi bu durumda. İçimi ferah tutuyorum. Sen de öyle yap canım.

Kizlarr daha once yazmismiydim bilemiyorum yazdiysam ozur.. ben kislik panco tarzi bir manto ariyorum.. nereye girdiysem bulamadim eskiden cok modaydi ve maalesef suan yok .. lutfen yardimci olun, havalar iyice sogudu ve benim kisliklar maalesef olmuyor

allday markanin kemdi siyesinde var canim. Ben de once magaza gezmek istedigim icin almadim.

canim cok farkli bi sey yasamissin cidden. Neler hisdettigini az cok tahmin edebiliyorum. Benim de rahim agzinda kisalik cikti. Dun fitile basladim. Senin kac mm cikti doktorun neler soyledi? Umarim saglikla zamaninda aliriz kucagimiza.
Sanada geçmiş olsun cnm doktorun dediğine göre sınır 2.5 cm bnmki 2.3 çıkmıştı tabi bu haftalarda 3 ve 4 cm olması çok iyimiş bu çok ciddibir problem erken doğum riski var dwmktir progestan sabah akşam fitil olarak kullanıp kesinlikle yatacaksın dedi bnm önceki doğumum ikiz onlarda 35 haftalık doğmuştu riski grubundasın dedi ama progestanla bu problemi aşabiliriz dedi erken haftalarda olsa dikiş atılabilirdi ama şimdi mümkün değil kese delinebilir dedi sende dikkat et kendine cnm yorulma

allday markanin kemdi siyesinde var canim. Ben de once magaza gezmek istedigim icin almadim.
Tesekkurler canim .. siteden bende pek istemiyorum, oldu, olmadi, guzel durmadi, cok seciciyimdir maalesef, ama hicmi bulamadim son carem bu artik :))

Cnm bende öyle aldım lcw den yün aldım kabanlar çık pahalı para vermek istemedim bide trendyolda var

aynı sıkıntı ben de de var canım bende bulamıyorum

Vagi-hex fitil verdi o da enfeksiyondandır dedi sana ne vermişti

Çok merak ettim mutlaka resim isterim :)

Vagi-hex fitil verdi o da enfeksiyondandır dedi sana ne vermişti

Bana da suya atılan tek kullanımlık bi toz ilaç verdi gece yatmadan içtim sabah ilk idrarla söküp attı. Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz hemen geçiyor zaten seninki de bi değişik ilaç vermiş demekki. Aynı görevi görüyorlar zaten doktorum bana dedi ki gebeliğin son dönemlerinde görülebiliyormuş enfeksiyon nedeni belirsiz bünyeden kaynaklı yani. Hatta 30 haftaları geçince hiç bir şikayetin olmasa bile idrar tahlili yapıcam dedi. Çünkü bazen hiç belirti vermeden de ilerleyebiliyormuş.

İlk aylarda 8- 4 oluyordu tansiyonum. Ve ben bunu hiç hissetmiyordum. Yani düştüğünü anlamiyordum bile. Sonra kendiliğinden düzene girdi. Düzenli tansiyon ölçüyor musunuz? Ben ölçmuyorum

Canım ilk aylar benim yine böyle düşüktü, sonrada. Hep 11/6 seyir etti. Ben dün yükleme yaptırdım ondan ötürü sanırım tekrar düşüş oldu / onun dışında çok sukur bir tansiyon sorunum yok. Elinin altında bir tansiyon aleti olsa iyi olur aslında. Düşük tansiyon yükseksen daha iyidir bence :)

Anneler bugun sabahtan beri mideme kramplar giriyor. Korkudan dogru duzgun birsey yiyemiyorum Ne iyi gelir fikriniz var mi? Ilacim da yok mide icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…