Canım klasik olcak ama kuzenim dediğin gibi çok kilo aldı şimdi iki aylık bebeği var karnı çok büyüktü ama bebek gelişmemiş.sezeryan olması gerektiği halde doktor 41. Haftaya kadar bekletti bebek çok zayıf doğdu şükür şimdi toparlandı.o böyle olunca zaten gerilmiştm Allah korusun bndede olursa diye oda bebeği beslemezsn öyle olur dedi karnın küçük falan deyince işte evham yaptmBoyle diyenlere kulak asmayin benim ilk hamileligimde 5aylikken gobegim az cikmisti bilmeyen ancak 6aydan sonra hamile misin diye soruyordu bebegim 39.haftada 3.800 dogdu masallah 2yasinda bagisikligi da kuvvetli gelisimi de hala daha onde gidiyor ic karnin genistir karin kaslarin daha kuvvetlidir gec cikar karnin hic merak etmeyin. Bebek gelismiyor diyenler herkesin doguma +30kg.la girmesini sonrasinda o kilolari verememesini isteyen kisiler
Ah insallah canim. Amin. Zaten hic is guc yapmiyorum. İnsallah saglikla aliriz kucagimiza canim. Cok sag ol.aaa ozaman dikkat et canım kendine. yorma sakın. Allah korusun. benimkinin rahatı böyleymiş bugün randevum vardı yine kafası aşağıda. 5. ayda bir döndü hep aynı. ama tabi dr. bi sakınca görmedi. rahim ağzı yetmezliği başka bişi iş güç yapma boşver. inşallah sağlıcakla zamanında doğarlar
Subat anneleri olarak dogumlarimiz kişa denk geliyor aldiginiz takim nasil?ben penye aldim kalin degil hastane soguk olmaz diye dusundum..3 lü takım aldım. 170 tl
Canim ben de tam tersini yasiyorum.hwr isyerine gittigimde kilolmdan konu aciliyor ve cok canim skilior.inan bana hizla kilo alip bunun gundem haline donusmesi daha sinir bozucu...Doktorun onlarada baktırmıştır canım bende özele gidiyorum adam para kazanmak için bile istemiyo ya acaba ilgisizlik mi yapıyor.bide canım bebişin kaç haftalık bnde en son gittiğimde 720 gramdı.ama beslenmeme pek dikkat etmiyorm.geçen bir tuhafiyede hamile bir kadınla karşılaştm tesadüf o da 6 aylıkmış.kadının karnı kocamandı.kuzenime kendi fotomu attım oda karnın çıkmamış bebek beslenmiyor mu yoksa diyince üstüne benim moral sıfır oldu tabi
Kizlar ben bebek sekerimi biraz farkli olmasini istedim.sonucta bunu tasarladim.bir örnek yaptım. szce guzel olmuş mu
@Tarsey artış marka indirimde 75tl aldım.
Canım bizim burdan aldım. Şubat anneleri bebeklerinize neler aldınız konusunda paylaşmıştım resmini, şimdide yükledim bunun ekrusu standart oluyo bunlar kalını incesi yok lohusa pijaması 75 tldi deneyerek aldım güzeldi. Ama internette 110tl..Aa bnm şeker süsümden:) eke fotoğraf koydum bence gayet güzel olmuş cnm kolay gelsin
Nerde indirimde cnm? Foto atar mısın, kalın mı nasıl?
Canim genetik faktorler de onemli belki kuzenin ne yaparsa yapsin bebegi kucuk dogacakti beslenme de onemli ama asiri beslenme degil saglikli beslenme onemli. Su an bebeginin gelisimi iyiyse buyuk ihtimal oyle devam edecek stres yapma stres butun hastaliklarin nedeni. Ilk gebeligimde ben de cok pimpirikliydimCanım klasik olcak ama kuzenim dediğin gibi çok kilo aldı şimdi iki aylık bebeği var karnı çok büyüktü ama bebek gelişmemiş.sezeryan olması gerektiği halde doktor 41. Haftaya kadar bekletti bebek çok zayıf doğdu şükür şimdi toparlandı.o böyle olunca zaten gerilmiştm Allah korusun bndede olursa diye oda bebeği beslemezsn öyle olur dedi karnın küçük falan deyince işte evham yaptm
Ahh keşke verse de bir kere de sökse sinir etti beni ya fitilde sinir ediyo bebeğim iyi olsun da çekerim tek derdim o aklım çıkıyor rabbim hepsini korusunBana da suya atılan tek kullanımlık bi toz ilaç verdi gece yatmadan içtim sabah ilk idrarla söküp attı. Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz hemen geçiyor zaten seninki de bi değişik ilaç vermiş demekki. Aynı görevi görüyorlar zaten doktorum bana dedi ki gebeliğin son dönemlerinde görülebiliyormuş enfeksiyon nedeni belirsiz bünyeden kaynaklı yani. Hatta 30 haftaları geçince hiç bir şikayetin olmasa bile idrar tahlili yapıcam dedi. Çünkü bazen hiç belirti vermeden de ilerleyebiliyormuş.
cnm ben yola ciktim... simdilik bi sorun olmadi... ins donustede hersey iyi olur...sağ ol canım. inşallah sende güzel haberle dönersin. ben açıkçası biraz endişelenmiştim 2 kilo aldım diye. burada kilo alanları duyunca, toplumda malesef aaa nasıl 6 aylık ! bebek gelişmiyor mu deyince. birde 2 düşük olunca tabi endişelendim ama çok şükür ki iyi.
4 buçuk saat gidecektim. 2 saatte bir mola ama dr. pek önermedi bende arada kaldım.
Ellerine sağlık ama sanki arkasında tüy yada klasik yuvarlak tüllerden olsa daha iyi olurdu gibi geldi bana ama o zamanda klasik olur tabi karar senin canımKizlar ben bebek sekerimi biraz farkli olmasini istedim.sonucta bunu tasarladim.bir örnek yaptım. szce guzel olmuş mu
ben 2015 şubat annesiyim takımları normal aldım zaten battaniyeye sarılıyor ve iç gömlek ve zıbın giydiriliyor. hastanelerin ısısı ayarlı oluyo bebek odasında. kendi odanı kendin ayarlayabiliyorsun bazı hastanelerde. doğumunuz kolay olsun temennisiyleSubat anneleri olarak dogumlarimiz kişa denk geliyor aldiginiz takim nasil?ben penye aldim kalin degil hastane soguk olmaz diye dusundum..
Hakkaten cok guzel bi gunmus
Kilo alsan sıkıntı almasan sıkıntı keşke şu konuşanların ağzı torba olsa da büzsekCanim ben de tam tersini yasiyorum.hwr isyerine gittigimde kilolmdan konu aciliyor ve cok canim skilior.inan bana hizla kilo alip bunun gundem haline donusmesi daha sinir bozucu...
bilmiyorum günlük süt yumurta et ve meyve yemeye çalışıyorm diğerleri değişiyor.Canim genetik faktorler de onemli belki kuzenin ne yaparsa yapsin bebegi kucuk dogacakti beslenme de onemli ama asiri beslenme degil saglikli beslenme onemli. Su an bebeginin gelisimi iyiyse buyuk ihtimal oyle devam edecek stres yapma stres butun hastaliklarin nedeni. Ilk gebeligimde ben de cok pimpirikliydimilki ikiz olaydi stresten olurdum heralde ama insan 2.gebelikte cok fazla rahat oluyor etrafimdakilere soyle bibakiyorum da ilk cocuklarin bagisikliklari genelde daha dusuk ikinci cocuklar stressiz bir hamilelikten dolayi sanki daha kuvvetli oluyor
geçmiş olsun canım hamilelerin ve emziren annelerin içebildiği en zararsız ağrı kesici parol diyorlar. o yüzden zararı olmaz korkma şifa olsun inşallah..Mide kramplarindan dolayi acile gittim dayanamayip. Parol serum taktilar kucuk sisede. Hamile oldugumu birkac kere soyledim sakincasinin olmadigini soyledi doktor. Ama korkuyorum yine de ya ogluma birsey olursa diye Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?