2016 Şubat Anneleri

bugun bebegime aldigim alt degistirme yatagim geldi,cokk tatli bisey bayildim.bu bence alt degistirmek icin degilde salonda felan kanepeye yaturdigimizda yumusak yumusak uyusun diye kullanilabilir
güle güle kullan canım. Ben de bayılıyorum bu alt açmalara çok güzel yumuş yumuş. Ben de dediğin gibi koltukta yatarken yada misafirlikte vs kullanmayı düşünüyorum. Benimki de şu şekilde;

Kızlar benimki 2 gundur gerilip duruyo karnim acimaya başladı bide hep gece hareket edyo gundz hiç yk nerdeyse

Arkadaşlar liste hazırlayanlar vardı sanırım, mümkünse atabilir mi =)

kizlar 25+5 olduk benm kasilmalarim var kaskati kesiliyo bazen karnim hatta sag tarafa top gibi toplaniyo asimetrik bisekilde sizdede oluyo mu ? magnezyum kullaniyorum doktorum kahveyi yasakladi spazmlari onlemek icin

kizlar 25+5 olduk benm kasilmalarim var kaskati kesiliyo bazen karnim hatta sag tarafa top gibi toplaniyo asimetrik bisekilde sizdede oluyo mu ? magnezyum kullaniyorum doktorum kahveyi yasakladi spazmlari onlemek icin
Bendede iki gndur bi tarafa toplanyo geriliyor karnimin bi tarafı

Aynen canım ya yarın kontrolüm var soracam. Hayırlı sı ile atlatırız inşallah yoksa bu gidişte kafayı yeriz gibi geliyor

sag tarafa mi sol tarafa mi canm benmki saga doktor normal rahim hafif sag tarafa donuk oldugu icin dedi kahveyi yasakladi sende eger cay kahve kullaniyosan dikkat et

Kızlar el becerim yok diyen arkadaşlar :)
Benim bir arkadaşım keçe işleri, kanaviçe, lohusa tacı(çok değişik tarzda klasiklerden değil), kapı süsü vs tarzı işler yapıyor.
Aklınızda bulunsun.
instagramda "gönül_esintisi" kullanıcı adıyla.

Sağ tarafa Canm çay sadece sabah iciyrm kahvede öyle tuketmyrm fazla
bende sabah yarim fincan kahvem vardi o zevkimden de vazgecmem gerkcek :) sende bi sure kullanma bakalim bi degisiklik olucak mi.. benim bi kac gundur suruyo bu durum ve gercektende hic kolay degilmis bu surec en azindan benimki kolay gcemiyo

bende sabah yarim fincan kahvem vardi o zevkimden de vazgecmem gerkcek :) sende bi sure kullanma bakalim bi degisiklik olucak mi.. benim bi kac gundur suruyo bu durum ve gercektende hic kolay degilmis bu surec en azindan benimki kolay gcemiyo
Aynen hiç kolay degl nefesim çok daraliyo zaten zor nefes aliyorm

Kızlar bebek bezini yeni doğan 0 numaramı yoksa 1 numaramı almayı düşünüyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…