bugun bebegime aldigim alt degistirme yatagim geldi,cokk tatli bisey bayildim.bu bence alt degistirmek icin degilde salonda felan kanepeye yaturdigimizda yumusak yumusak uyusun diye kullanilabilir
bugun bebegime aldigim alt degistirme yatagim geldi,cokk tatli bisey bayildim.bu bence alt degistirmek icin degilde salonda felan kanepeye yaturdigimizda yumusak yumusak uyusun diye kullanilabilir
güle güle kullan canım. Ben de bayılıyorum bu alt açmalara çok güzel yumuş yumuş. Ben de dediğin gibi koltukta yatarken yada misafirlikte vs kullanmayı düşünüyorum. Benimki de şu şekilde;
güle güle kullan canım. Ben de bayılıyorum bu alt açmalara çok güzel yumuş yumuş. Ben de dediğin gibi koltukta yatarken yada misafirlikte vs kullanmayı düşünüyorum. Benimki de şu şekilde; Eki Görüntüle 1675217
kizlar 25+5 olduk benm kasilmalarim var kaskati kesiliyo bazen karnim hatta sag tarafa top gibi toplaniyo asimetrik bisekilde sizdede oluyo mu ? magnezyum kullaniyorum doktorum kahveyi yasakladi spazmlari onlemek icin
kizlar 25+5 olduk benm kasilmalarim var kaskati kesiliyo bazen karnim hatta sag tarafa top gibi toplaniyo asimetrik bisekilde sizdede oluyo mu ? magnezyum kullaniyorum doktorum kahveyi yasakladi spazmlari onlemek icin
benimde öyle biliyormusun cuma günü doktor kontrolüm vardı bebeğim o gün kadar hareketlydi ki çok şaşırdım doktorda dedi poz vermiyor .ertesi gün tık yok nerdeyse akşam hareket etti çok küçük ve az çok korktum endişelendim birde ani hareket etmiştim o gün iyice korktum Allah hepimize zamanında hayırlı doğumlar ve sağlıklı bebişler nasip etsin bu süreç çok zormuş her an bişi oalcak diye korkuyorum
sag tarafa mi sol tarafa mi canm benmki saga doktor normal rahim hafif sag tarafa donuk oldugu icin dedi kahveyi yasakladi sende eger cay kahve kullaniyosan dikkat et
sag tarafa mi sol tarafa mi canm benmki saga doktor normal rahim hafif sag tarafa donuk oldugu icin dedi kahveyi yasakladi sende eger cay kahve kullaniyosan dikkat et
Kızlar el becerim yok diyen arkadaşlar :)
Benim bir arkadaşım keçe işleri, kanaviçe, lohusa tacı(çok değişik tarzda klasiklerden değil), kapı süsü vs tarzı işler yapıyor.
Aklınızda bulunsun.
instagramda "gönül_esintisi" kullanıcı adıyla.
bende sabah yarim fincan kahvem vardi o zevkimden de vazgecmem gerkcek :) sende bi sure kullanma bakalim bi degisiklik olucak mi.. benim bi kac gundur suruyo bu durum ve gercektende hic kolay degilmis bu surec en azindan benimki kolay gcemiyo
bende sabah yarim fincan kahvem vardi o zevkimden de vazgecmem gerkcek :) sende bi sure kullanma bakalim bi degisiklik olucak mi.. benim bi kac gundur suruyo bu durum ve gercektende hic kolay degilmis bu surec en azindan benimki kolay gcemiyo
ben ruyamda hemen her gece dogum yapiyorum gecede 3 kere dogurdugumu bilirim 2 kere normal 3. sefer sezeryan yaptim ben bu psikoloji ile 100 gun daha dogurcam sanirim :)