2016 Şubat Anneleri

Şekerin varsa ve dikkat etmezsen suyun artiyormus canım. Benimki sınıra yakınmis öyle diyor ama diyette başarılı olmuşsun daha artmaz heralde diyor. Aman ihmal etme. Ve evet ilerde buyuk ihtimal seker hastasiyiz malesef. Ben de çok tatlı yemezdim ah şimdi canım neler neler istiyor

Kızlar kendime lohusa tacı yaptım kızçeme de aynında yapıyorum inşallah nasıl olmuş fikirlerinizi alabilir miyim acaba? yaa nette çok pahalı ya satılıyorlar bende o yüzden kendim yapmaya karar verdim :) bi taca yapıştırmak kaldı

Eklentiler

• 20151102_211619.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 124
Dalin sıvı deterjan.. Çok güzel yorumlar var yılların markası zaten aşırı pahalı da değil, onu düşünüyorum
Hacı şakir granül ve dalin sıvı deterjan kullandım ilk oğlumda. granülden memnun kalmadım. dalin iyiydi ve onu kullanacağım bu kez. ne kullanılırsa kullanılsın ek durulama yapmak gerek bence.

Kızlar şampuan bebek yağı sabun hangi markayı alacaksınız
Bebek yağı ve sabun kullanmayacağım ben. gerek duymuyorum çünkü. Babe markasını duymuşsunuzdur belki. pediatrik ürünleri de var. onun şampuanını alacağım. Biraz tuzlu ama uzun süre gidiyor , oğlumda kullanıp memnun kalmıştık. Hatta oğlumun cildinde atopik dermatit denilen bir egzama türü çıkmıştı. Babe markası sayesinde iyi olmuştu.
Islak mendil kullanmayacağım ğittiği yere kadar. Pamuk ıslatıp sileceğim. İlk oğluma ıslak mendil başlamıştım, feci pişik oldu. sonra pamuğa geçtik. çok rahat ettik. Alışınca cok pratikleşiyorsun pamukla da...

Elişiden anlayan becerikli bir anne adayı değilim maalesef
gene de tığla bi battaniye örmeye çalışıyorum fakat çok zor ilerliyo, aylardır elimde
İnş bitirebilirim
Ben çok beğendim. Ellerine sağlık. Ben örgü işlerini kayınvalideme bıraktım. o iyi yapıyor. Ama bunu ben de heveslendim şimdi görünce. Hangi markanın hangi serisi bu iplik. Kolay bir örgü renkler sayesinde güzel birşey çıkmış ortaya.
Büyük oğlumun iki tane örgü battaniyesi var. Bu oğlumada onları kullanacağım. Hatta biri babasının bebeklik battaniyesi. İçinin pazenini değiştirmişti kayınvalidem. Çok severek kullandım. Babalarının battaniyeleri ile büyümüş olacaklar. Çok hoş.
Sakallı ipten bir tanecik lif öreceğim ben. Anca onu bitiririm

Çok güzel ellerine sağlık, yazılı olduğu gibi çok cici. Altı keçe sanırım. Yapıştırmak için ne kullandın. Silikon mu? Bİr de a harfini kasıtlı mı ters yapıştırdın?

Çok güzel ellerine sağlık, yazılı olduğu gibi çok cici. Altı keçe sanırım. Yapıştırmak için ne kullandın. Silikon mu? Bİr de a harfini kasıtlı mı ters yapıştırdın?
Evet canım keçeden.. hayıırr :))))) yanlışlıkla ters yapıştırmışım :)) düzelttim şimdiiii Silikon keçe yapıştırıcı ile yapıştırdım baya sıkı tutuyor

Kimsenin borcu bitmiyor ya ben de zorluyorum su siralar kendimi dogum sonrasinda ucretsiz izni olabildigince az alayim diye 3cocuklu dev bir aile olacagiz iki maasin biri ev kredisinde digeriyle Allah yardimcimiz olsun

Kızlar bebek bezini yeni doğan 0 numaramı yoksa 1 numaramı almayı düşünüyosunuz.
İlk oğlumda 2 numara almıştım sadece çünkü karnımda tombik tombik gözüküyordu :) :) ama doğduğunda bacakları incecik olduğu için babamız gidip 1 numara bez aldı...
2 numarayı kesin kullanır ama 1 numara alacaksan 1 paket al şimdilik.
Benim oğlan 3.950 doğdu. 1 numara kullandım. Ablamın kızı da 3.950 doğdu ama bacakları çok tombikti direk 2 numaradan başladı. Sıfır numara bez prematureler için.. erken doğmazsa gerek yok. Çok belli olmaz yani

heves kırmak gibi olmasın ama Türkiye de doğal doğum hayalden farksız maalesef arkadaşlar kendimizi kandırmayalım
Kezinlikle dogru diyorsun 15sene evvel yengem kuzenimi sezaryenle turkiyede dogurdu isvec.e tasindilar 2.dogumunu 4sene aradan sonra normal yaptirdilar ustelik o kadar kolay dogurdu ki. Hemsireler bol bol gezdiriyorlar dogum kolaylassin diye o kadar kolaylasmis ki bi ayagini sedyeye attigi gibi bebek gelmeye baslamis hic aci cekmeden dogurmus turkiyede sez.sonrasi isterse 15sene olsun normale izin vermiyorlar

Canım uni baby nın ıslak pamuk mendili var onu kullanabilirsin

Kızlar şeker yüklemesi Yaptırdığınız da gece su içiniz mi saat kaça kadar yediniz bn gece çok su içiyorum birşey olur mu ki

Kızlar bebek bezini yeni doğan 0 numaramı yoksa 1 numaramı almayı düşünüyosunuz.
Ben kilo araliklarina bakiyorum daha cok. Her markanin ayni numaralari farkli boyutta oluyor benim ikizlerim buyuk ihtimal 2kg. Civarinda olacagi icin en kucuklerinden alacagim

Ben kilo araliklarina bakiyorum daha cok. Her markanin ayni numaralari farkli boyutta oluyor benim ikizlerim buyuk ihtimal 2kg. Civarinda olacagi icin en kucuklerinden alacagim
İlk bebeğim hiç bi bilgim yok bu konuda molfix yeni doğana falan baktım 0 numara yazıyodu yeni doğan için aklım karıştı biraz

İlk bebeğim hiç bi bilgim yok bu konuda molfix yeni doğana falan baktım 0 numara yazıyodu yeni doğan için aklım karıştı biraz
Cnm bence 1 numara al bnm bi arkadaşımın bebeği 1800 kg doğdu bir numara ile başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…