Şekerin varsa ve dikkat etmezsen suyun artiyormus canım. Benimki sınıra yakınmis öyle diyor ama diyette başarılı olmuşsun daha artmaz heralde diyor. Aman ihmal etme. Ve evet ilerde buyuk ihtimal seker hastasiyiz malesef. Ben de çok tatlı yemezdim ah şimdi canım neler neler istiyorya benim kadın dğum doktorum benim sonucumu görünce yüksek dedi direk endokrine yönlendirdi dahliye farklı bu bölüm daha çok hormonlarla ilgilieniyor bana dedi büyük ihtimal diyet verir sana beni haberdar et dedi birde ileride şeker hastası olma ihtimalin çok yüksek dedi ama hiç suyumla ilgili bişi demedi bana şeker fazla olunca suyumuzdamı fazla oluyormuş birde ben çok su içerim alakası varmı bilmiyorum ama idrara tahliline göre de bana daha çıok su iç dedi ki ben 3 lt falan içiyorumdur en az şuan sıcak havalarda daha çok içerdim ...hakkımızda hayırlısı olsun bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda diyet yaparız. normalde ben tatlı sevmeyen biriyim ve şu ana kadar az yemişimdir şimdi de inadına tatlı canımistiyor
Haha aynen bende geçen karnımi kesyolardiben ruyamda hemen her gece dogum yapiyorum gecede 3 kere dogurdugumu bilirim 2 kere normal 3. sefer sezeryan yaptim ben bu psikoloji ile 100 gun daha dogurcam sanirim :)
Hacı şakir granül ve dalin sıvı deterjan kullandım ilk oğlumda. granülden memnun kalmadım. dalin iyiydi ve onu kullanacağım bu kez. ne kullanılırsa kullanılsın ek durulama yapmak gerek bence.Dalin sıvı deterjan.. Çok güzel yorumlar var yılların markası zaten aşırı pahalı da değil, onu düşünüyorum
Bebek yağı ve sabun kullanmayacağım ben. gerek duymuyorum çünkü. Babe markasını duymuşsunuzdur belki. pediatrik ürünleri de var. onun şampuanını alacağım. Biraz tuzlu ama uzun süre gidiyor , oğlumda kullanıp memnun kalmıştık. Hatta oğlumun cildinde atopik dermatit denilen bir egzama türü çıkmıştı. Babe markası sayesinde iyi olmuştu.Kızlar şampuan bebek yağı sabun hangi markayı alacaksınız
Ben çok beğendim. Ellerine sağlık. Ben örgü işlerini kayınvalideme bıraktım. o iyi yapıyor. Ama bunu ben de heveslendim şimdi görünce. Hangi markanın hangi serisi bu iplik. Kolay bir örgü renkler sayesinde güzel birşey çıkmış ortaya.Elişiden anlayan becerikli bir anne adayı değilim maalesefgene de tığla bi battaniye örmeye çalışıyorum fakat çok zor ilerliyo, aylardır elimde
İnş bitirebilirim
Çok güzel ellerine sağlık, yazılı olduğu gibi çok cici. Altı keçe sanırım. Yapıştırmak için ne kullandın. Silikon mu? Bİr de a harfini kasıtlı mı ters yapıştırdın?Kızlar kendime lohusa tacı yaptım kızçeme de aynında yapıyorum inşallah nasıl olmuş fikirlerinizi alabilir miyim acaba? yaa nette çok pahalı ya satılıyorlar bende o yüzden kendim yapmaya karar verdim :) bi taca yapıştırmak kaldı
Evet canım keçeden.. hayıırr :))))) yanlışlıkla ters yapıştırmışım :)) düzelttim şimdiiiiÇok güzel ellerine sağlık, yazılı olduğu gibi çok cici. Altı keçe sanırım. Yapıştırmak için ne kullandın. Silikon mu? Bİr de a harfini kasıtlı mı ters yapıştırdın?
Kimsenin borcu bitmiyor ya ben de zorluyorum su siralar kendimi dogum sonrasinda ucretsiz izni olabildigince az alayim diye 3cocuklu dev bir aile olacagiz iki maasin biri ev kredisinde digeriyle Allah yardimcimiz olsunBorc harc varsa baska tabi. Aslında benımde planda olmayan( esımın bazı hatalarından dolayı) borcum var ama ben yıne de ucretsız ızın alıcam. Bakıcıya hemen vermek ıstemıyorum en azından 9 aylık felan olmus olur sonra bakıcıya verıcem mecbur
sut ıznı ıcınse bana bır gun tamamen gelmemek daha uygun gelıyor cunku ev ıs arası cok uzak:)
Cok uzuldum canim Rabbim herseyin hayirlisini bilirBen bebeğimi kaybettim canım. Kalbi durmuş. 1 hafta önce ölü doğum yaptım. Beni mazur görün.
İlk oğlumda 2 numara almıştım sadece çünkü karnımda tombik tombik gözüküyordu :) :) ama doğduğunda bacakları incecik olduğu için babamız gidip 1 numara bez aldı...Kızlar bebek bezini yeni doğan 0 numaramı yoksa 1 numaramı almayı düşünüyosunuz.
Kezinlikle dogru diyorsun 15sene evvel yengem kuzenimi sezaryenle turkiyede dogurdu isvec.e tasindilar 2.dogumunu 4sene aradan sonra normal yaptirdilar ustelik o kadar kolay dogurdu ki. Hemsireler bol bol gezdiriyorlar dogum kolaylassin diye o kadar kolaylasmis ki bi ayagini sedyeye attigi gibi bebek gelmeye baslamis hic aci cekmeden dogurmusheves kırmak gibi olmasın ama Türkiye de doğal doğum hayalden farksız maalesef arkadaşlar kendimizi kandırmayalım
Canım uni baby nın ıslak pamuk mendili var onu kullanabilirsinHacı şakir granül ve dalin sıvı deterjan kullandım ilk oğlumda. granülden memnun kalmadım. dalin iyiydi ve onu kullanacağım bu kez. ne kullanılırsa kullanılsın ek durulama yapmak gerek bence.
Bebek yağı ve sabun kullanmayacağım ben. gerek duymuyorum çünkü. Babe markasını duymuşsunuzdur belki. pediatrik ürünleri de var. onun şampuanını alacağım. Biraz tuzlu ama uzun süre gidiyor , oğlumda kullanıp memnun kalmıştık. Hatta oğlumun cildinde atopik dermatit denilen bir egzama türü çıkmıştı. Babe markası sayesinde iyi olmuştu.
Islak mendil kullanmayacağım ğittiği yere kadar. Pamuk ıslatıp sileceğim. İlk oğluma ıslak mendil başlamıştım, feci pişik oldu. sonra pamuğa geçtik. çok rahat ettik. Alışınca cok pratikleşiyorsun pamukla da...
Ben çok beğendim. Ellerine sağlık. Ben örgü işlerini kayınvalideme bıraktım. o iyi yapıyor. Ama bunu ben de heveslendim şimdi görünce. Hangi markanın hangi serisi bu iplik. Kolay bir örgü renkler sayesinde güzel birşey çıkmış ortaya.
Büyük oğlumun iki tane örgü battaniyesi var. Bu oğlumada onları kullanacağım. Hatta biri babasının bebeklik battaniyesi. İçinin pazenini değiştirmişti kayınvalidem. Çok severek kullandım. Babalarının battaniyeleri ile büyümüş olacaklar. Çok hoş.
Sakallı ipten bir tanecik lif öreceğim ben. Anca onu bitiririm
Ben kilo araliklarina bakiyorum daha cok. Her markanin ayni numaralari farkli boyutta oluyor benim ikizlerim buyuk ihtimal 2kg. Civarinda olacagi icin en kucuklerinden alacagimKızlar bebek bezini yeni doğan 0 numaramı yoksa 1 numaramı almayı düşünüyosunuz.
Cnm sıfır numara var mı bn ilk defa duydumBen kilo araliklarina bakiyorum daha cok. Her markanin ayni numaralari farkli boyutta oluyor benim ikizlerim buyuk ihtimal 2kg. Civarinda olacagi icin en kucuklerinden alacagim
Ben de bilmiyorum premature doganlar icin sanirim yenidogandan daha kucukleri var onlar sifir numara diye geciyor olabilirCnm sıfır numara var mı bn ilk defa duydum
Cnm sn şeker yüklemesi yaptırdın mıBen de bilmiyorum premature doganlar icin sanirim yenidogandan daha kucukleri var onlar sifir numara diye geciyor olabilir
Ben kilo araliklarina bakiyorum daha cok. Her markanin ayni numaralari farkli boyutta oluyor benim ikizlerim buyuk ihtimal 2kg. Civarinda olacagi icin en kucuklerinden alacagim
İlk bebeğim hiç bi bilgim yok bu konudaİlk oğlumda 2 numara almıştım sadece çünkü karnımda tombik tombik gözüküyordu :) :) ama doğduğunda bacakları incecik olduğu için babamız gidip 1 numara bez aldı...
2 numarayı kesin kullanır ama 1 numara alacaksan 1 paket al şimdilik.
Benim oğlan 3.950 doğdu. 1 numara kullandım. Ablamın kızı da 3.950 doğdu ama bacakları çok tombikti direk 2 numaradan başladı. Sıfır numara bez prematureler için.. erken doğmazsa gerek yok. Çok belli olmaz yani
Cnm bence 1 numara al bnm bi arkadaşımın bebeği 1800 kg doğdu bir numara ile başladıİlk bebeğim hiç bi bilgim yok bu konudamolfix yeni doğana falan baktım 0 numara yazıyodu yeni doğan için aklım karıştı biraz
Bencede 1 mantıklı ama yeni doğan için falan diyince aklım karışmıştıCnm bence 1 numara al bnm bi arkadaşımın bebeği 1800 kg doğdu bir numara ile başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?