Bi arkadasim gecengun ikizlerin dogurdu ikiside 3 er kilo dogdu..sizinkilerde insallah oyle olurBen kilo araliklarina bakiyorum daha cok. Her markanin ayni numaralari farkli boyutta oluyor benim ikizlerim buyuk ihtimal 2kg. Civarinda olacagi icin en kucuklerinden alacagim
Ben kilo araliklarina bakiyorum daha cok. Her markanin ayni numaralari farkli boyutta oluyor benim ikizlerim buyuk ihtimal 2kg. Civarinda olacagi icin en kucuklerinden alacagim
İlk başta kg ile alakası olsada bacaklar ile daha çok alakalı oluyor. Dediğim gibi oğlum ve ablamın kızı aynı kg ve 52 cm doğdular. Birisi 1 numara kullandı birisi 2 numara.. şuan bez ucuz bulduğunuz için alacaksanız 2 numara almak daha doğru. Çünkü her halukarda o 2 numara bezi kullanacak. Ben 1 paket 1 numara bez aldım. Nasıl olsa sonrada alabilirizİlk bebeğim hiç bi bilgim yok bu konudamolfix yeni doğana falan baktım 0 numara yazıyodu yeni doğan için aklım karıştı biraz
Ay evet gezmek kolaylastiriyormus, zaten ayakta dogurmak daha mantikli yer cekimi faktorude var, umarim doktorumda benim kadar istekli olur normal dogum icin, zira yurtdisinda da okumus cok beklentim var kendisinden :)Kezinlikle dogru diyorsun 15sene evvel yengem kuzenimi sezaryenle turkiyede dogurdu isvec.e tasindilar 2.dogumunu 4sene aradan sonra normal yaptirdilar ustelik o kadar kolay dogurdu ki. Hemsireler bol bol gezdiriyorlar dogum kolaylassin diye o kadar kolaylasmis ki bi ayagini sedyeye attigi gibi bebek gelmeye baslamis hic aci cekmeden dogurmusturkiyede sez.sonrasi isterse 15sene olsun normale izin vermiyorlar
Nasil yani benee de 2 homozigot ve 2 kayp var ama Normal dogum yapabilirsn dedi doktorlarnasıl yani daha çok var ama.erken değil mi ? bende 2 homozigot var. 2 kaybım var (kalp durması) ben sonuna kadar kullanıcam. coraspirinde alıyorum ben. o yüzden zorunlu sezeryan olabilirim. ama sezeryan istemiyorum tabi bebeğim ve ben riske gireceksek olurum artık ne yapayım
Bende de bu hafta ozellikle geceleri sag tarafa toplanip kaliyor. Ben biraz miral bozuklugu yasiyorum birkac gundur ondan diye dusunuyordum ama sizlerde de mi oluyor?kizlar 25+5 olduk benm kasilmalarim var kaskati kesiliyo bazen karnim hatta sag tarafa top gibi toplaniyo asimetrik bisekilde sizdede oluyo mu ? magnezyum kullaniyorum doktorum kahveyi yasakladi spazmlari onlemek icin
Ben bir numara aldim canim. 1 numarayi kesin kullanırsın ama 0 bebegin cok kucuk olursa lazim olur dediler. Onun icin 0 i duruma gore alirim dedim. 1 paket 90 li 1 numara 1 paket de 54 lu 2 numara aldim indirimdeydi ikisi de 25.90 tl idi.Kızlar bebek bezini yeni doğan 0 numaramı yoksa 1 numaramı almayı düşünüyosunuz.
Allah nasip ederse sancimi evimde cekip oyle gitmeyi dusunuyorum buyuklerimiz tecrubeli sanci takibiyle insaallah orda cekmeden evimde cekip orda dogum yapmak istiyorum hepimizin hakkinda hayirlisi... Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi..Doktor için yatar pozisyonda doğum daha kolay olduğu için :/
Seni beni bebeği düşünen yok
Bende bu nedenle evde sancimi cekip oyle gitmek istiyorum hastaneye buyuklerimiz sanci takibini yaparlar insaallah dogumumu yapip cikarm hepimiz icin hayirlisi rabbim iyi insanlarla karsilastirsin canm. Allaha emanetizhangisi kolay ise onun peşindeler, doğum anında alttan muayeneyi asistanlar yapıyor yol gecen hanı gibilermiş korkuuyooooommmmmm
Ben gecen hafta Pazartesi yaptırdım bu çRşamba tekrar gidicem annem Stres etkili olabilir diyor bende çok stresli ve ağlak 2 gün geçirmiştim o test zamanı bakalım 2. Yükleme sonucu nasıl olacak ben akraba Dr var sordum zararlı olmazmı diye oda dedi olmaz ama bir anda içme 10 dk içinde yudum yudum iç dedi durumlar böyle canım hakkımızda hayırlıSı canımpeki ilk yüklemeni ne zman yaptırdın canım arada belli bir süre olması gerekiyor mu acaba ben geçen hafta çarşamba günü yaptırdım yarın endokrine gideceğim ne diyecek bilmiyorum çok şeker de bebeğe zararlı diyorlar ya çekiniyorum 100 mg lık yaptırmaya.. ben tatlı çok yiyen biri değilim çayı bile senelerdir şekersiz içiyorum pirinç yemem makarna sevmem anlamadım nasıl yüksek çıktı test yaptırmadan önceki gün işyerinde çok stresli brigün geçirdim rüyalarıma bile girdi stresden yüksek çıkarmı ki acaba birde testten birkaç gün önce çok iyi beslenemedim sabah poğça akşam tost yedim ooff kendime bahane mi bulmak istiyorum neeeeee...
Ben funbou'dan siparis verdim.. kargoya verilmis yarin elime ulasir diye tahmin ediyorum.. o zaman memnun kalip kalmadigim konusunda daha net konusabilirimdaha önce burda birkaç arkadaş paylaşmıştı ama şuan bulamıyorum. İnternetten keçe, elyaf gibi malzemeleri hangi siteden aldınız acaba?
sağol canım bi bakayım ben de o siteyeBen funbou'dan siparis verdim.. kargoya verilmis yarin elime ulasir diye tahmin ediyorum.. o zaman memnun kalip kalmadigim konusunda daha net konusabilirim
Pazar günü arkadaşım doğum yaptı. Resmen onunla birlikte bende doğurdumben ruyamda hemen her gece dogum yapiyorum gecede 3 kere dogurdugumu bilirim 2 kere normal 3. sefer sezeryan yaptim ben bu psikoloji ile 100 gun daha dogurcam sanirim :)
Tamam sorarım canım ama bebek büyüdüğü için rahime baskı yapıyor,normal diyecek gibi geliyor doktorların her şikayete cevabı aynı gibi geliyor bana Allah kötüsünden saklasın tabiki haber veririm canım çarşamba günüAynen canim ayni agriyi ben de cekiyorum. Oturup kalktiktan sonra adim atmak iskence resmen. Ama biraz yuruyunce geciyor. Benim kontrole var daha sen sorunca beni de aydinlatirsan cok mutlu olurum.
Çok üzüldüm,rabbim sabır versin canım sana da eşine de,başınız sağolsunBen bebeğimi kaybettim canım. Kalbi durmuş. 1 hafta önce ölü doğum yaptım. Beni mazur görün.
Ben bebeğimi kaybettim canım. Kalbi durmuş. 1 hafta önce ölü doğum yaptım. Beni mazur görün.
Ben bebeğimi kaybettim canım. Kalbi durmuş. 1 hafta önce ölü doğum yaptım. Beni mazur görün.
canımmBen bebeğimi kaybettim canım. Kalbi durmuş. 1 hafta önce ölü doğum yaptım. Beni mazur görün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?