2016 Şubat Anneleri

Ya ben kendimi bildim bileli akintim var..her kadinda vardir diye onemsemiyorum.gunde 3 5 kere camasir degistiriyorum.hamileliktede normaldir diye onemsmiyorum acikcasi...aslinda normal zamanlarda da olmasi artik ginq getirdi..doktora danismalimi ki

Ağrıdığını hiç sanmıyorum. istersen internetten bi araştır, yorumlarına bak öyle karar ver :)
Canim seninde boynun belin agrimaz mi 3 4 saat bence bebekte sıkılır ve bacaklari ayrik kalirsa agrir o kadar sure ama bilemedim

yorumlardan ağrımadığını tersinin çok huzurlu uyuduklarını yazmışlar hepsi, ama hala emin olamıyorum
ben bile her 10 dk da bir oturma şeklimi değiştiririm sıkıldığım için onlar nasıl durabiliyorlar acaba

Canım benim Rabbimuze sığınmak en güzeli. Bol bol oku. Dua et. Rabbim meleğini cennette ağırlıyor. Sakin cesaret edemem diye düşünme. Esinle birbirinize destek olun. Dualarim seninle...

Ben de dün baktım. Hatta hastane için olabilir dedim eşime :)

Yok bunlar rutin şeyler. Kayit altina aliniyor. Ben son iki aydır her ay tahlil yaptırdım sağlık ocağında kendi rizamla :)

Ya ben kendimi bildim bileli akintim var..her kadinda vardir diye onemsemiyorum.gunde 3 5 kere camasir degistiriyorum.hamileliktede normaldir diye onemsmiyorum acikcasi...aslinda normal zamanlarda da olmasi artik ginq getirdi..doktora danismalimi ki

Ben bu sıkıntıdan dolayı dün doktoru aradım gelmemi istedi muayene yaptı ve akıntının sebebi vajinit olduğu için fitil yazdı bence doktorunuza danışın gerçekten gün içinde sürekli çamaşır değiştirmek rahatsız ediyor ilaç inşallah fayda sağlar ben yeni başladım faydasını görmeye başladım az da olsa..

Ya benim akıntım hem çoktu hem de artık renk değiştirmişti ondan endişelendik sarımsı hatta pembemsi geldi ve ilginçtir ne yanma ne kaşıntı ne koku hiç bir şey yoktu eğer beyaz kokusuz su gibiyse sıkıntı yok diyorlar genelde hamilelikte ama farklıysa ben danış derim zira uzadıkça daha da sıkıntı oluyor bana fenalık bastı çamaşır değiştirmekten artık kağıt havlu ped falan da koyuyordum altıma kaçırmış gibi birden boşalıyordu Arada bir ihmal etme

hmm bende bugün endokrine gittim oda sonucun yüksek dedi başka tahlil yapmaya gerek yok dedi yani 100 mg lık yüklemeyi yaptırmadı hergün 1 saat yüürüyüş dedi sonra diyetisyene yönlendirdi oda ddiyet verdi 15 gün bu şekilde devam edicem sonra tekrar tahlil yapacak sonuç iyi değilse insüline başlayacağız dedi .. yüklemeyi yaptırmadan birkaç gün önce bende çok düzensiz beslendim sabahları poğaça akşam işyerinde yedim 2 tane tost akşam yemeği kurabiye birde stresli günelr gçirdim ama demedim doktora ..dikkat edicem artık diyeti uygulayacağım hakkımızda hayırlısı olsun

Aynen canım ya yarın kontrolüm var soracam. Hayırlı sı ile atlatırız inşallah yoksa bu gidişte kafayı yeriz gibi geliyor
inşallah canım bakalım ne diyecek doktorun benim randevuma çok var daha 1 aralık tta senden alırım haberleri artık:))

bende endokrine gittim bugün hergün 1 saat yürüyüş dedi onra diyetisyene yönlendirdi diyet yapıcam ve 15 gün sonra tekrar gidicem tahlil yapcak yüksekse insülin vericem dedi ..

inşallah düşük çıkar bu sefer canım ben endokrine gittim bugün tekrar yükleme yapmaya bile gerek duymadı yüksek dedi diyet ve yürüyüş verdi 15 gün sonra tekrar bakacak olmazsa insüline başlayacağız dedi inşallah gerek kalmaz

çok güzel olmuş canım güle güle kullan eline sağlık ..

aynen canım bende diyet yapıcam benimde yüksek çıktı bende yıllardır şeker kullanmam makarna pirinç sevmem tatlıyla alakam yok genetik dedi doktor benim teyzemde var şeker . birde hamilelik şekeri olabiliyor doğumdan sonra normale döenr belki dedi ama yien takip edelim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…