2016 Şubat Anneleri

Kızlar hep tuvaletim varmış gibi her an. Art arda o kadar çok tuvalete gidiyorum ki. İdrar tahlili beş gün önce yaptırdım sıkıntı yoktu neden böyle oluyor. Çok mu baskı yapıyor benim küçük efendim :)

Sağa sola sallanan bir model gördüm 2 gün önce bir mağaza vitrinin de. Ama markasına bakmadim. Ama o kadar kibar ve sakin salliyor ki hoşuma gitti. Bir ara girip soracağım.
Merak ettim ne ki acaba? Ben baya araştırdım..graco çok iyi ama amazondan istenir ancak.çünkü yok yani.o işte sağa sola sallanıyor.bir markanın daha vardı sağa sola sal.ama onun da Ayakları apışık Aralıklı.evim küçük onu kullanamam.
Fisher price ın salıncağı var.yağmur Ormanı arkadaşları diye geçiyor.ama ben en çok bright startsınkini beğendim.amerikan markası o da..sanırım onda karar kılacağım.

bende endokrine gittim bugün hergün 1 saat yürüyüş dedi onra diyetisyene yönlendirdi diyet yapıcam ve 15 gün sonra tekrar gidicem tahlil yapcak yüksekse insülin vericem dedi ..
Diyete uyarsan yüksek çıkmaz inşallah canim. Bana 15 gun tuttugum çeteleye bakarak insüline gerek yok dediler çok şükür ama diyete devam tabii. Şimdi günde 1 filan olcuyorum. Stres yapmadigimdan midir nedir daha bile iyi cikiyor . Tokluklar 110 civari l. Gayet iyi çok şükür. Yoluna girersakin stres yapma. Gebelikten sonra gevmeyecegini düşünmek istemiyorum

içim yandı canım benim.. allahım sabrını versin... verende alanda rabbim.. hepimiz ona emanetiz.. allahım tekrar versin..sana da gucunu , sabrını versin..artık cennette seni bekleyen bir meleğin var !..inşallah biz kucagımıza alasıya sen karnında tekrar gor !! sonra da sag saglim kucagında gör!

senin için de dua edeceğim... allah yardımcın olsun canım..

Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 50 mg 148 çıktı endokrinoloji ye gittim yarın 75 mg yapalım dedi yüksek çıkarsa diyete girersin dedi bn yaptırmayı düşünmüyorum önce diyet yapayım sonra tokluğuma baktırayım diyorum bir aydır abartı m bal ile keçiboynuzunu meyveyi

coğumuz o durumdayız :) gece 10 dk gec kalksam bi bakıyorum iç çamaşırım nemlenmiş damla damla akmış, ne ara bastırıyor ne ara bu hale geliyorum anlamıyorum :)

en iyisini doktorun bilir canım ama diyet yapmak daha mantıklı gibi..nasılsa gene ucu diyete gidecek...benim sadece açlık tokluk bakıldı..doktorum senin için şeker yuklemesine gerek yok dedi..bana yapılmadı..

iş hep diyete geliyo..

evet canım kesesi var. Kalınlığı büyüklüğü diğerlerine göre çok daha iyi. Ben aslında internetten bebitof marka alacaktım. 35 tl civarındaydı fiyatları. Bebek arabasını aldığımız mağazaya gittik bunu görünce çok beğendim. Etiket fiyatı 55 liraydı 50 lira dedi. Biraz pazarlıkla 45 oldu eve gelip internetten fiyatına bakınca çok uygun almışız dedim. Aslında küçük dükkanlarda uygun şeyler bulunabiliyor bazen. Bebitofun şu modelleri hoşuma gitmişti;

Bu da benimki;

poff kızlar bana kuzenim hediye bebek arabası almıştı bugün geldi,
baston pusetmiş görüntü sağlama normallerine göre demiri kuması kalın, bebeği en cok kucağımda taşıyacağım için
iyi bi kanguru mu alsam yoksa birde taravel sistem bakayım mı bilemedim

Canim Rabbim yardimcin olsun melegin seni bekleyecek sefaatci olacak sizlere Rabbim baska acilar yasatmasin en kisa surede de sizler hazir oldugunuzda hayirli evlatlar versin insallah

Off aynen benim de öyle sürekli tuvaletim var gibi, sıkıstiriyor bizimkiler sanirim

Tatlım kaça aldın sen sırt çantasını ?modeline göre değişiyor sanırım fiyatları

N11den aldım cnm 109 tl idi bizim bonus ve site indirimi denk gelmişti, 75 tlye geldi, rengi siyah kırmızı

Bnm de öyle canım dr normal dedi

kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.

size birsey soracaktım lohusa terliği ve tacı yapmak istiyorum. ekteki dosya gibi ama o kurdaleler nasıl yapılır bilmiyorum fikri olan var mı??

Eklentiler

• Lterliktac.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 305
Kızlar afedersiniz fena ishal oldum yaa dün akşam oğluşum yakalandı bugunde bana geçirdi ne yapacagım ben maflor yada reflor içebiliyormuyuz acaba??
Karanfil kesiyor diyorlar hamilelikte bi sakıncaası varmıki??

Kuzum Allah sana öyle bir talih versin ki tüm acılarını silsin, sana sağlıklı ve hayırlı bir evlat vermeyi nasip etsin.. Ben aklımdan çıkaramıyorum ve sana hep dua ediyorum. Allah sana sabredecek güç versin. Bebeğin hep seninle olucaktır, senin biricik meleğin o

Canım Allah rahmet eylesin. Nede güzel yazmışsın cennette bekliyor olacak diye. Doğru haklısın ve size sefaatçi olacak inş. Allah hayırlı zamanda tekrar nasip etsin. Saglıklı bir evladın olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…