- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Merak ettim ne ki acaba? Ben baya araştırdım..graco çok iyi ama amazondan istenir ancak.çünkü yok yani.o işte sağa sola sallanıyor.bir markanın daha vardı sağa sola sal.ama onun da Ayakları apışık Aralıklı.evim küçük onu kullanamam.Sağa sola sallanan bir model gördüm 2 gün önce bir mağaza vitrinin de. Ama markasına bakmadim. Ama o kadar kibar ve sakin salliyor ki hoşuma gitti. Bir ara girip soracağım.
Diyete uyarsan yüksek çıkmaz inşallah canim. Bana 15 gun tuttugum çeteleye bakarak insüline gerek yok dediler çok şükür ama diyete devam tabii. Şimdi günde 1 filan olcuyorum. Stres yapmadigimdan midir nedir daha bile iyi cikiyor . Tokluklar 110 civari l. Gayet iyi çok şükür. Yoluna girersakin stres yapma. Gebelikten sonra gevmeyecegini düşünmek istemiyorumbende endokrine gittim bugün hergün 1 saat yürüyüş dedi onra diyetisyene yönlendirdi diyet yapıcam ve 15 gün sonra tekrar gidicem tahlil yapcak yüksekse insülin vericem dedi ..
Canım normal dedi her zaman hareket etmesini beklenemez dedi.inşallah canım bakalım ne diyecek doktorun benim randevuma çok var daha 1 aralık tta senden alırım haberleri artık:))
Destekleriniz için sağolun kızlar. Kalbinin neden durduğunu bilmiyoruz son doktor kontrolümde herşey normaldi perinatolog görmüştü hiç bir sıkıntı yoktu. Doktorum da çok şaşırdı çok üzüldü. Araştırılacak şimdi eşimden benden ve oğlumdan örnekler alındı. 1 haftadır hergünüm ağlamakla geçiyo eşim de benden korkuyor artık hasta olurum diye ama elimde değil. Bundan sonrasına cesaret edebilirmiyim bilmiyorum ama Allahtan hayırlısını istiyorum sadece. Tek tesellim oğlumu ilk ve son defa kucağıma aldım ve cennette beni beklediğini biliyorum Allaha şükür inancım sonsuz. Beraber olucaz orda meleğimle inşallah. Allahım kimsenin başına vermesin bu acıyı. Tekrar sağolun kızlar. Allaha emanet olun.
Kızlar hep tuvaletim varmış gibi her an. Art arda o kadar çok tuvalete gidiyorum ki. İdrar tahlili beş gün önce yaptırdım sıkıntı yoktuneden böyle oluyor. Çok mu baskı yapıyor benim küçük efendim :)
en iyisini doktorun bilir canım ama diyet yapmak daha mantıklı gibi..nasılsa gene ucu diyete gidecek...benim sadece açlık tokluk bakıldı..doktorum senin için şeker yuklemesine gerek yok dedi..bana yapılmadı..Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 50 mg 148 çıktı endokrinoloji ye gittim yarın 75 mg yapalım dedi yüksek çıkarsa diyete girersin dedi bn yaptırmayı düşünmüyorum önce diyet yapayım sonra tokluğuma baktırayım diyorum bir aydır abartı m bal ile keçiboynuzunu meyveyi
evet canım kesesi var. Kalınlığı büyüklüğü diğerlerine göre çok daha iyi. Ben aslında internetten bebitof marka alacaktım. 35 tl civarındaydı fiyatları. Bebek arabasını aldığımız mağazaya gittik bunu görünce çok beğendim. Etiket fiyatı 55 liraydı 50 lira dedi. Biraz pazarlıkla 45 oldu eve gelip internetten fiyatına bakınca çok uygun almışız dedim. Aslında küçük dükkanlarda uygun şeyler bulunabiliyor bazen. Bebitofun şu modelleri hoşuma gitmişti;sen iyi almışsın valla nette daha pahalı senin aldığının aynısı var.Ben bide mağazalara bakayım hepsi aynı model senin aldığın hoşuma gitti ama önünde kesesi var sanırım yanlış görmediysem
Destekleriniz için sağolun kızlar. Kalbinin neden durduğunu bilmiyoruz son doktor kontrolümde herşey normaldi perinatolog görmüştü hiç bir sıkıntı yoktu. Doktorum da çok şaşırdı çok üzüldü. Araştırılacak şimdi eşimden benden ve oğlumdan örnekler alındı. 1 haftadır hergünüm ağlamakla geçiyo eşim de benden korkuyor artık hasta olurum diye ama elimde değil. Bundan sonrasına cesaret edebilirmiyim bilmiyorum ama Allahtan hayırlısını istiyorum sadece. Tek tesellim oğlumu ilk ve son defa kucağıma aldım ve cennette beni beklediğini biliyorum Allaha şükür inancım sonsuz. Beraber olucaz orda meleğimle inşallah. Allahım kimsenin başına vermesin bu acıyı. Tekrar sağolun kızlar. Allaha emanet olun.
Off aynen benim de öyle sürekli tuvaletim var gibi, sıkıstiriyor bizimkiler sanirimKızlar hep tuvaletim varmış gibi her an. Art arda o kadar çok tuvalete gidiyorum ki. İdrar tahlili beş gün önce yaptırdım sıkıntı yoktuneden böyle oluyor. Çok mu baskı yapıyor benim küçük efendim :)
Tatlım kaça aldın sen sırt çantasını ?modeline göre değişiyor sanırım fiyatları
Kızlar hep tuvaletim varmış gibi her an. Art arda o kadar çok tuvalete gidiyorum ki. İdrar tahlili beş gün önce yaptırdım sıkıntı yoktuneden böyle oluyor. Çok mu baskı yapıyor benim küçük efendim :)
aynen öyle oldu canımİnşallah canım az kaldı dayanırız inşallah :). Sana istirahat vermiştir herhalde doktorun genelde öyle yapıyorlar çok ayakta kalma diyorlar.
Kuzum Allah sana öyle bir talih versin ki tüm acılarını silsin, sana sağlıklı ve hayırlı bir evlat vermeyi nasip etsin.. Ben aklımdan çıkaramıyorum ve sana hep dua ediyorum. Allah sana sabredecek güç versin. Bebeğin hep seninle olucaktır, senin biricik meleğin oDestekleriniz için sağolun kızlar. Kalbinin neden durduğunu bilmiyoruz son doktor kontrolümde herşey normaldi perinatolog görmüştü hiç bir sıkıntı yoktu. Doktorum da çok şaşırdı çok üzüldü. Araştırılacak şimdi eşimden benden ve oğlumdan örnekler alındı. 1 haftadır hergünüm ağlamakla geçiyo eşim de benden korkuyor artık hasta olurum diye ama elimde değil. Bundan sonrasına cesaret edebilirmiyim bilmiyorum ama Allahtan hayırlısını istiyorum sadece. Tek tesellim oğlumu ilk ve son defa kucağıma aldım ve cennette beni beklediğini biliyorum Allaha şükür inancım sonsuz. Beraber olucaz orda meleğimle inşallah. Allahım kimsenin başına vermesin bu acıyı. Tekrar sağolun kızlar. Allaha emanet olun.
Canım Allah rahmet eylesin. Nede güzel yazmışsın cennette bekliyor olacak diye. Doğru haklısın ve size sefaatçi olacak inş. Allah hayırlı zamanda tekrar nasip etsin. Saglıklı bir evladın olur inş.Destekleriniz için sağolun kızlar. Kalbinin neden durduğunu bilmiyoruz son doktor kontrolümde herşey normaldi perinatolog görmüştü hiç bir sıkıntı yoktu. Doktorum da çok şaşırdı çok üzüldü. Araştırılacak şimdi eşimden benden ve oğlumdan örnekler alındı. 1 haftadır hergünüm ağlamakla geçiyo eşim de benden korkuyor artık hasta olurum diye ama elimde değil. Bundan sonrasına cesaret edebilirmiyim bilmiyorum ama Allahtan hayırlısını istiyorum sadece. Tek tesellim oğlumu ilk ve son defa kucağıma aldım ve cennette beni beklediğini biliyorum Allaha şükür inancım sonsuz. Beraber olucaz orda meleğimle inşallah. Allahım kimsenin başına vermesin bu acıyı. Tekrar sağolun kızlar. Allaha emanet olun.
Ben de ona bakıyorum :) sen sipariş verdim mi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?