evet internette daha yüksek fiyatı benimde hoşuma gitti keseli felan oluşu :) diğerlerini görmüştüm olmazsa hafta sonu birde çarşı araştrıması yapayım belki senin gibi uygun fiyata bulurum :) teşekkür ederim tatlım verdiğin bilgiler içinevet canım kesesi var. Kalınlığı büyüklüğü diğerlerine göre çok daha iyi. Ben aslında internetten bebitof marka alacaktım. 35 tl civarındaydı fiyatları. Bebek arabasını aldığımız mağazaya gittik bunu görünce çok beğendim. Etiket fiyatı 55 liraydı 50 lira dedi. Biraz pazarlıkla 45 oldu eve gelip internetten fiyatına bakınca çok uygun almışız dedim. Aslında küçük dükkanlarda uygun şeyler bulunabiliyor bazen. Bebitofun şu modelleri hoşuma gitmişti;
Eki Görüntüle 1676480 Eki Görüntüle 1676482
Bu da benimki;
Eki Görüntüle 1676486
Doğru diyosun, molaları düşünce 20 dakka kalıyor geriye bende maalesef :/Cnm bu günlük çalışma süresine ilişkin bi sınır haftalik çalışma süren önemli değil ister 30 40 yada 45 çalış günlük 7.5 saatin üzeri yasak. Eğer senin molalarin dustukten sonra 7.5 saati gecmiyorsa sorun yok ama geçiyorsa fazla çalışma talep edebilirsin. Günlük 10 11 yada 12 saat çalışan yada fazla çalışma yaptırılan gebeler var en azından onlar için bilgi olsun.
çok iyiye denk gelmiş ozamanN11den aldım cnm 109 tl idi bizim bonus ve site indirimi denk gelmişti, 75 tlye geldi, rengi siyah kırmızı
Bnm de öyle canım dr normal dedi
Ferlor ne canım reflormu?? Sanada geçmiş olsuncanım bende ishal olduğumda ferlor verdi 2 gün boyunca sabah akşam içince geçti sanada çok geçmiş olsun
Kızlar ya yenidoğan Bebek için Eger emıyorsa böyle bir sete gerek varmı? Emmese bile 1 tane biberon yeterli olmazmı? Bu konuda bir bilgim yok
Kızlar bende 3 hafta önce 50 gr şeker yüklemesi yaptırdım. Açlık 102 tokluk 137 cikti. Doktor bir hafta tokluk şekerini olc dedi. Ben iki haftadır hen açlık hem tokluk olcuyorum. Ne açlık ne tokluk 100 u geçmiyor. Anlamadım yükleme niye yüksek çıkmış olabilir ki. Kaldı ki bazı yorumlarda 140 üstü yüksek yazılmış bana 135 dediler. Kafam iyice karıştı ama bi daha yükleme yaptırmak istemiyorum. Henüz doktorla gorusmedim gerçi.
Günaydın kızlar, dün tetenoz aşısından sonra gece ateşlendim ve vücüdümdada ağrı var.. Geçen sefer böyle olmamıştım ben ama yaHiç iyi değilim, ya aşıdan yada üşüttüm Kasıklarımdada ağrı var biraz, bebek ara ara sertleşiyor poposu yada kafası elime geliyor, oda huzursuz oluyor galiba
Canım çünkü bizim yaptırdığımız tokluk normal tokluk şekerli şeyler yediğimizde hatta 50 mg lık kadar yediğimizde onlarla eş deger oluyor. O yüzden fazla çıkıyor. O yüzden şeker yüklemesi yapılması tavsiye ediliyor. Senin normal toklukun iyi çıkıyor inş sorun yoktur. Belki bir sınır vardır. Normal tokluktada o sınıra ulaşırsan bir daha yükleme yapacaktır. Sen doktoruna git söyle normal tokluk degerim bu diye. Bakalım ne diyecek inş bir daha gerek görmez.Kızlar bende 3 hafta önce 50 gr şeker yüklemesi yaptırdım. Açlık 102 tokluk 137 cikti. Doktor bir hafta tokluk şekerini olc dedi. Ben iki haftadır hen açlık hem tokluk olcuyorum. Ne açlık ne tokluk 100 u geçmiyor. Anlamadım yükleme niye yüksek çıkmış olabilir ki. Kaldı ki bazı yorumlarda 140 üstü yüksek yazılmış bana 135 dediler. Kafam iyice karıştı ama bi daha yükleme yaptırmak istemiyorum. Henüz doktorla gorusmedim gerçi.
İşk 6 ay sadece anne sütü verirsek suya ihtiyaç olmuyor. Biberon kullanmıyoruz. Ama anne çalışıyorsa ve süt bırakacaksa biberona ihtiyaç var. 6 aylıktan sonra ek gıdalara başlayınca biberon kullanılıyor. Çalışmayan annelerin şimdiden biberon almasına gerek yok. Olurda emziremezsen sütün yetmezse ek süt vermen gerekirse alırsın.canım açıkcası benim de bu konuda kafam karışık, bir bilene danışmak lazım =)
Umraniye de cok uzakpendik yollari gozukecek bana galiba.
Canım bnde dün şeker yüklemesi yaptırdım 148 çıktı biraz yüksek dedi endokrinoloji uzman ı yarın 75 mg tekrar yükleme yapalım dedi ona göre diyet yaparız dedi. Bn gitmedim bir kaç gün sonra sağlık ocağında tokluğuma baktırayım diyorum sence cnmİnşallah düşer canım dikkat edicez baska çözümü yok bende bugün ölçtürdüm çok iyi çıktı tokluk 108 gayet normal dedi sağlık ocağındaki hemşire ama önemli olan aşırı dalgalanma göstericek mi ertesi günlerde ona bakıcaz dedi eğer diğer günlerde böyle çıkarsa sorun yok dedi
bence bi doktorunla görüş ama ben hep 140 üzeri yüksektir diye bilirim.Kızlar bende 3 hafta önce 50 gr şeker yüklemesi yaptırdım. Açlık 102 tokluk 137 cikti. Doktor bir hafta tokluk şekerini olc dedi. Ben iki haftadır hen açlık hem tokluk olcuyorum. Ne açlık ne tokluk 100 u geçmiyor. Anlamadım yükleme niye yüksek çıkmış olabilir ki. Kaldı ki bazı yorumlarda 140 üstü yüksek yazılmış bana 135 dediler. Kafam iyice karıştı ama bi daha yükleme yaptırmak istemiyorum. Henüz doktorla gorusmedim gerçi.
Cnm bnm gelmezse gelse de sütüm bir kaç kaşık mama vereceğim bebek aç kalırsa kakasını yapamaz ve sarılık olur doktor da dedi bir hafta sütün gelse de bir kaç kaşık mama vr ediGünaydın hamişlerrr....
Geçenlerde görümcem dediki doğum yaptığın gün eğer çocuk emmezse ya da sütün gelmezse hemen o gün mama alıp mama almalıyız. bebek aç kalır yoksa dedi...
bende bu görüşe karşı çıktım tabi. mamaya hemen geçersek bebek beni nasıl emecek bir daha ağzını bile sürmez herhalde...
dün de emzirmeyle alakalı bir yazı okudum. bebeklerin doğduğu gün midesi misket kadarmış. 2-3 damla süt de gelse doyabilirmiş. bir de bebekler doğduğunda midesinde 3 günlük stok varmış yani bişey olmazmış emmese de ya da az emse falan..
Siz ne düşünüyorsunuz? hemen pes etmek doğru mu??
Günaydın hamişlerrr....
Geçenlerde görümcem dediki doğum yaptığın gün eğer çocuk emmezse ya da sütün gelmezse hemen o gün mama alıp mama almalıyız. bebek aç kalır yoksa dedi...
bende bu görüşe karşı çıktım tabi. mamaya hemen geçersek bebek beni nasıl emecek bir daha ağzını bile sürmez herhalde...
dün de emzirmeyle alakalı bir yazı okudum. bebeklerin doğduğu gün midesi misket kadarmış. 2-3 damla süt de gelse doyabilirmiş. bir de bebekler doğduğunda midesinde 3 günlük stok varmış yani bişey olmazmış emmese de ya da az emse falan..
Siz ne düşünüyorsunuz? hemen pes etmek doğru mu??
bende senin dedigin gibi duydum... mama alcam... peki bisey sorcam hangi mama baslangic icin oneriliyor...Cnm bnm gelmezse gelse de sütüm bir kaç kaşık mama vereceğim bebek aç kalırsa kakasını yapamaz ve sarılık olur doktor da dedi bir hafta sütün gelse de bir kaç kaşık mama vr edi
Bn sürekli kusuyorum sorun yokturKızlar bende hamileleiğim boyunca ilk kez yarım saat kadar önce kustum, tedirginim bebişde sorun mu var diye.
Ama hareket ediyo gibi, doktora gitsem mi, gitmesemmi ne yapsam
Bn sürekli kusuyorum sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?