2016 Şubat Anneleri

Anim bende rad da yaptirdim 21 haftalikken kqc dk surdu senin fotograf verdi mi
Aniim ya :) canım zaten senden tavsiye almıştım gitmeden önce unuttun herhalde. Sanırım ben gittiğimde 24 haftalık idim. 20 Dakika falan sürdü. Foto vermedi hep yüzünü kapattı benim kız :) sonraki gelişinde veririm dedi. Haftaya gideceğim tekrar. Sen ikinciye gittin mi?

Hımmm anladım canım bende olmazsa öyle yaparım artıkkk... Sonrasında kakasını yapamazsa o da sıkıntı olur tabi...

Tesekkür ederim canım. Ne kadar ucret verdin?
Sarılık olmasın diye sürekli emzirmek gerekiyor tabi.. Ayy şimdiden panik oldum ben var yaa... Allah yardımcımız olsun.. inşallah emen ve memeyi hiç bırakmayan bebişlerimiz olur...
İnş canım bazı kişiler çabuk pes ediyor hazır anne sütü vermek daha kolay geliyor pes etmek yok emdikleri kadar emzirmek gereiyor tabiki takviye olacak. Allah yardımcımız olsun

Eki Görüntüle 1677257 Eki Görüntüle 1677258 Kızlar figürümün biti bitti bile ama kimse yorum yapmadı cok mu basit olmuş magnetlerimm
Olur mu hiç canm çok güzel olmuş ellerine sağlık ben çok beğendim :) Bende kızım için bişey yapmak istiyorm ama eşim anlamıyo beni ne gerek var uğraşmana diyo.. Memlekette değiliz biz burda doğum yaparsan 20tane falan alırız memlekette olacak olursa da ayarlarız diyip duruyo.. Anlamıyorum niye çok üzülüyorum bende

e benim dağıtacak hiç kimsem yok ki ailemle görüşmüyorum benim hiç bir akrabam ve arkadasım da yok eşimin ailesi de cok kalabalık değil ve arkadas cevremiz de yok ama ben yuz taneden fazla yapıyorum her gördüğüme dağıtırım hastanede felan diyorum maksat seker değil zaman gecirmek zaten bişeylerle uğraşmaya baslamadan önce hamilelik fikrine bile adapte değildim yeni yeni alıştırmaya calışıyorum kendimi bişeylerle yoksa herşey bitti şeker mi kaldı yoo daha bebeğin benim bir çöp eşyamız bile yok :)

Bende senin gibiym ne arkadaş ne eş dost çok şükür memlekette var ama dediğin gibi iş şeker falan değil insan bebeği için bişey yapmak zaman geçirmek istiyo ama işte kim anlayacak bizi

Kocalar düz bakıyor biz detaylı. Ve uğraşmak istiyoruz ama kimse anlamıyor anlaşılmayı beklemeyin kızlar ben kimseyede anlatmıyorum artk şöyle yapıcam böyle yapıcam Nasıl yapsam ki? Yok abi istiyorum yapıcam kimsede karışımıyo ne güzel :)

Bende senin gibiym ne arkadaş ne eş dost çok şükür memlekette var ama dediğin gibi iş şeker falan değil insan bebeği için bişey yapmak zaman geçirmek istiyo ama işte kim anlayacak bizi
işte her insan farklı beni eşim tesvik etti bişeylerle ugras bebeğimiz olacak farkında mısın diye diye onun zoruyla sipariş verdim ama gerçekten iyi oldu cok bişey tutmuyor malzemeler olmadı al yap maksat uğraşmak de eşine de iyi oluyo zaman geçiyo cunku

işin ilginç yan bizde tam tersi eşim istiyo ben çekimserim artık yavas yavas kendimi gaza getirip başlamam lazım ileride pişman olmak istemiyorum çünkü eşim diyor artık magaza gezelim giysi bakalım vs die ben sanki hamile değlmiş gibi geziniyorum hamile kıyafeti bile almadım eşim en sonunda isyan etti güzel güzel giyinsen cici cici hamile kıyafeleri giyinsen bak zaman geçiyor die benim içimden bişey gelmiyor daha işte kendimi böyle böyle motive etmeye calışıyorum bende aslında

Canm söyledm ne kadar tuttuğuna neyi nasıl yapacağıma kadar o kadar heycanlıydm ki hevesim kursağımda kaldı baktı çok güzelmiş dedi geçti konusunu bile açmıyo.. Bi bdv.ye mi gidip gelsem

Canm söyledm ne kadar tuttuğuna neyi nasıl yapacağıma kadar o kadar heycanlıydm ki hevesim kursağımda kaldı baktı çok güzelmiş dedi geçti konusunu bile açmıyo.. Bi bdv.ye mi gidip gelsem
sinir bi durum gerçekten ama erkeklerin yapısı böyle yani onlar için normal olan bu boşver gitsin:)bdv ye yazmak yerine daha iyi burası bizbize geliyor sonucta burada hormon kardesliği var oralardakiler anlamaz bizi ... biz 24 saat sarhoşuz hormonlar yuzunden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…