2016 Şubat Anneleri

Ay vallahi sinir bi durum gerçekten. İçime attım bende açmadm bidaha konusunu açmamda bu saatten sonra kırıldım yani çok heveslendiğimi bildiği halde böyle davranıyor.. şimdi arayıp bağırıp çağıracam

kızlar birşey sorucam bu prima nın indirimi uygun mu sizce markafoni deki
gayet iyi canım adet hesabı yapıp diğer sitelerle karşılaştırmıştım çok uygun gelmişti. 1 ve 2 beden premium care aldım ben önceki markafoni kampanyasından. 75 tl üzeri bedava kampanyası da var. Şimdi baktım benim aldığımdan 1 lira daha indirimli şuan. Prima almayı düşünüyorsan bence alabilirsin. Markafoni ara ara bu kampanyayı yapıyor. Alacağın paket için adet hesaplaması yap mutlaka, bazı paketler daha uyguna geliyor Beden konusunda tereddüt etmiştim doktorum bebeğin uzun ince olduğunu söylüyor o yüzden 1 ile başlarım diye tahmin ediyorum. Bazı bebeklerin bacakları tombik oluyormuş direkt 2 ile başlıyormuş.

Son düzenleme:
Öf bizim okulda da sinir bozan arkadaşlar var. Hangi arabayi alacaksınız diyor. Söylüyorum. Ayyy o kadar para verilir mi binmiyorlar zaten çok gereksiz sakin alma ben soyle yaptim böyle yaptim sen de yap. Çanta ne alican diyor. Şu bu diyorum ayyy ne gerek var. Yaw senden mi istiyorum parasini. He de geç. Fikir de sormuyorum ki. Bütün enerjimi aldı bugun

heeey sakin ol hormonlarının etkisi altındasın o telefonu yavasca yerine bırak

kızlar bebek çantası olarak ne almayı nasıl birşey almayı düşünüyorsunuz. ben sırt çantası tarzında olanlardan istiyorum sanki daha kullanışlı gibi geliyor bana ama . alan var mı aranızda

birmax die bi site burdan duymuştum adını herşey var :)
canım çok şirin olmuş ben de bu siteden alışveriş yapacaktım bebek şekeri için güzel aksesuarlar var. Ama keçe göremedim hazır şekilli keçe var sadece.

heeey sakin ol hormonlarının etkisi altındasın o telefonu yavasca yerine bırak
Canm inan okadar çok boş vaktim varki günde 3kere falan ev süpürüp toz alıyorum Kitap okumayı falanda aştım artk bi örgü kalıyo geriye onuda maalesf bilmiyorum kafayı yiycem boş boş durmaktan

Kizlar inanimirsiniz ben daha bi tane bisey bile alamadim
bende aynı şekilde ve benden baska alacak kimse de yok işte herşey tamam gibi turdum şeker yapıyorum :) ya herşey her yerde var zaten buyuk beşik araba zaten belli baslı alınır giysi ve diğer ufak tefeklerde buyuk bir magazaya girilir bi iki saatte alınır die dusunuyorum :)

kızlar bebek çantası olarak ne almayı nasıl birşey almayı düşünüyorsunuz. ben sırt çantası tarzında olanlardan istiyorum sanki daha kullanışlı gibi geliyor bana ama . alan var mı aranızda
valla bende ona bakıyorum şimdi herkez sırt çantası al diyor tatlım.Bende sırt çantasına akıyorum.Markafonide kampanya var.Stylo markanın orda beğendim 100 lira diyor.Sanırım onu alacam.

Canm inan okadar çok boş vaktim varki günde 3kere falan ev süpürüp toz alıyorum Kitap okumayı falanda aştım artk bi örgü kalıyo geriye onuda maalesf bilmiyorum kafayı yiycem boş boş durmaktan
aynı durumdayım calışıyorum sözde ama ölecem boş boş bilgisayarla ugrasmaktan öyle olunca da iyice sarıyoruz herseye bazen dusunuyorum cocuk olunca zaman kalmıyormus nasıl bişey felan ki die ki ben temizlik yapmayı da sevmem zorla yaparım ancak mutfaga girip yemek pasta yapsam :) sonra yiyecek kimse yok nuda ben yiyorum :)

sende topluca alırsıj. öylede güzel oluyor bi anda birsürü alışveriş :)
Evet annemle bayiliriz zaten ogle deli gibi birden her sey almaya
Aynen ya tabii ki canim cekiyo bazen kucuk kucuk almaya ama internetden de alamiyorum bogle bi sorunum var benim de dokunmadan bakmadan mumkun degil alamam ondan hepsini bi gune sakladim

valla bende ona bakıyorum şimdi herkez sırt çantası al diyor tatlım.Bende sırt çantasına akıyorum.Markafonide kampanya var.Stylo markanın orda beğendim 100 lira diyor.Sanırım onu alacam.
bende n11.comda beğendim birtane kırmızı oda 100 tl ama emin olamıyorum işte. markafoniyede bi bakayım hemen o zaman :)

o zaman sen kendıne uyanı yapmışsın. ben netten bi iki bi iki aldım birikti hep :)

sende annenle deli gibi alışveriş yaparsın ozaman. en sevdiğinden :=))

kızlar birşey sorucam bu prima nın indirimi uygun mu sizce markafoni deki
Bende markofoniden almıştım 2 numara 136 lık 36 TL ye. 1 numarada 80 lik 26 TL ye. Bez fiyatlarına bakarken fiyatını içindeki adete böl. Canım kaç kuruşa denk geliyor. Oyle hesap yapabilirsin

o zaman sen kendıne uyanı yapmışsın. ben netten bi iki bi iki aldım birikti hep :)

sende annenle deli gibi alışveriş yaparsın ozaman. en sevdiğinden :=))
insallah canim amma ben annemden annem de benden beter kararsizdir o alisverisi dusunemiyorum bile sonunuz hayir ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…