Ay hesabı biraz farklı oluyor ya 26. Haftamdayım. Doğum şubat başı diyor doktor tam 3 ay var o zaman 6.ayımı doldurmuş oluyorum.Aslında yapıyorlar canım bn öyle biliyorum 6 ayı doldurdun demi cnm .
Canım sakin ol lütfen senin gibi bir cok gebeyle karşılaştım hiç sorun olmadı cünkü çok kücük bir fark laboratuvardan laboratuvara bile değişebilir insanlarındeğerleri öyle yükseliyor ki onda bile sorun olmadığı oluyor içini rahat tut :)Günaydın kızlar...
Ya benim içimi acayip bir huzursuzluk kapladı
6 senedir hipotiroidi hastasıyım ilaç kullanıyorum. Gebelik süresince de kadın doğum doktorum aralıkların normal olduğunu söyledi sadece geçen ay kontrol amaçlı endokrin uzmanına gittim o da normal olduğunu söyledi ilk 3 ay geçmiş zaten dedi. O zaman anlamamıştım neden ilk 3 ay dediğini.
Dün bi yazı okudum gebeliğin ilk 3 ayında TSH en fazla 2,5 olmalı diyor. Benim şimdiye kadar en yüksek 2,95 çıktı ama o çıkan değer de gebeliğin ilk 3 ayındaydı doktorum neden bişi söylemedi normal dedi(
Bu hormonun ilk 3 ayda yüksekliği Bebek'te zeka geriliği yapabiliyormuş(
İlk 3 aydaki diğer tahlillerim 2,1 flan ama sonuçta 1 kere de olsa 2,95 çıkmış doktor niye uyarmadı ya çok moralim bozuldu. Bu saatten sonra elimden bişi de gelmez ama o dönem ya daha da yükseldiyse bebeğimin zekasını etkilediyse diye içim içimi yiyor dünden beri(
Anladım cnm bnm le aynı o zaman cnm bnde 26 hafta 3 günlükAy hesabı biraz farklı oluyor ya 26. Haftamdayım. Doğum şubat başı diyor doktor tam 3 ay var o zaman 6.ayımı doldurmuş oluyorum.
Doktor yapmadı bişey dişetlerim kötüymüş antibiyotik gerekiyormuş. On6n içinde izin kagıdı almalıymışım
Aynen öyle :) zaten atlet giymeyen bir insanım eşim elini attıkça laf ediyor Bu gibi üşütecen cocugu die :)Günaydın güzel tatli annisler:) 3.ayimdan bu yana göbeğim buz gibi ne giysem ne yapsam hep soguk sürekli buda tedirgin yapiyo haliyle sizde de böyle mi?
Benim 25+1 canım 26. İçindeyim doldurmadım daha aramızda 1 hafta var :) :) önümüzdeki hafta doktor kontrolum var onun ertesi gününe bi daha randevu aldım. Ataşehir diş hastanesinden 1 hafta sonraya randevu bulabiliyorsun . İyiymiş bu :)Anladım cnm bnm le aynı o zaman cnm bnde 26 hafta 3 günlük
İyiymiş canım dış ağrısı zor hemde çok zorBenim 25+1 canım 26. İçindeyim doldurmadım daha aramızda 1 hafta var :) :) önümüzdeki hafta doktor kontrolum var onun ertesi gününe bi daha randevu aldım. Ataşehir diş hastanesinden 1 hafta sonraya randevu bulabiliyorsun . İyiymiş bu :)
Ağız diş sağlığı poliklinikleri ücretsiz canım diş devlet hastanesi gibi düşün :)Günaydın kızlar birşey soracagım. Diş ağrısı çekiyorum diye devlet hastanesinden randevu almıştım gittim. Hiçbirşey yapmadıdpktordan kanaltedavisi ve antibiyotik için izin kagıdı almam gerekiyormuş.
Birde agız ve diş polikliniğine yada üniversite hastanesine gitsem yaparlarmış.
Bu agız ve diş saglıgı poliklinikleri ücretli mi? Bilen varmı?
İyi bir doktor olup olmadığını bilmeden özel doktora gitmek istemiyorum. Kartal civarında iyi bir bayan dişçi bulmam lazım.
Sagol canım teşekkürlerAğız diş sağlığı poliklinikleri ücretsiz canım diş devlet hastanesi gibi düşün :)
Evet çok zor birde hamilelikte bu dişetleri ne kötü oluyormuş ya resmen çekildiler. B12 vitamini yapıyormuşİyiymiş canım dış ağrısı zor hemde çok zor
Sınır değer 4,5 lar.bnmde hipotroidim var 4 ün altını önemsemıyo bile çoğu dr.yüreğini ferah tut.bnm ıkıncı gebelığimde 6 ya çıkmıştı çok şükür bişey olmadı,nette okuduklarıma göre 10 un üstü tehlike olabılıyomuş.....
Canım sakin ol lütfen senin gibi bir cok gebeyle karşılaştım hiç sorun olmadı cünkü çok kücük bir fark laboratuvardan laboratuvara bile değişebilir insanlarındeğerleri öyle yükseliyor ki onda bile sorun olmadığı oluyor içini rahat tut :)
Ellerine saglik canimm cook sirin olmusler farkli farkli daha hos olmusEveeet bittiler :) çeşitlerimiz bunlar :) isimsiz olduğumuz için etiketsiziz:)
Ewet cnm ya. Annelik bambaşka bnm hamileliğim çok zor geçiyor bulantı çıkarma halen devam ve astımım da arttı sürekli öksürmekten balgam çıkartmaktan yoruldum ilaç kullanıyorum mecbur. Sağ salim kucağımıza alırız inşallahEvet çok zor birde hamilelikte bu dişetleri ne kötü oluyormuş ya resmen çekildiler. B12 vitamini yapıyormuşonuda mecbur içecegim çok düşük çıktı. Allah yardımcımız olsun.
Dün eşime diyorumki bu dünyada ne yaparsan yap sadece şu karında taşıma olayı için bile anne hakkı ödenmez. Annelerimizin kıymetini iyice anlıyoruz
Dogum sonrasi annenin içi tam temizlenmiyor kan geliyormus.hatta kütle kütle dusuyirmus bazen.benim tanidijlarim bu külot gibi bezlerden giyip gaz birikmesi olmasın diye koridorda yuruyorlardi.oyle cok rahat oluyor mus.taaa bekarken bana bu bezleri tavsiye etmislerdi.cirtcirt filan ugrasmiyorsuncnm bu kanama için mi gerekli bizim arkadaslar bebek bezı kullanmıslar bilemedim ki
Agiz ve dis poliklinikleri ucretsiz bakiyorlar.Günaydın kızlar birşey soracagım. Diş ağrısı çekiyorum diye devlet hastanesinden randevu almıştım gittim. Hiçbirşey yapmadıdpktordan kanaltedavisi ve antibiyotik için izin kagıdı almam gerekiyormuş.
Birde agız ve diş polikliniğine yada üniversite hastanesine gitsem yaparlarmış.
Bu agız ve diş saglıgı poliklinikleri ücretli mi? Bilen varmı?
İyi bir doktor olup olmadığını bilmeden özel doktora gitmek istemiyorum. Kartal civarında iyi bir bayan dişçi bulmam lazım.
Magnezyum alıyor musunuzya sol bacak da 3 gundür gecmeyen bı agrı var... yürürken acı çekiyorum...
Ben 3. aydan bu yana kan hapı ile multivitamin (decavit) kullanıyorum canım b12 eksik çıktı onada doktor benexol verdi ama kullanmadım kendimi et tavuk ayran vs.. verdim umarım yükselmiştir dün kan verdim bakalım artıkınnKızlar vitamin ilacı kullanıyormusunuz
Sare adinda bi kac ogrencim oldu hepsi de cok duzgun caliskan kizlardi Rabbim sana da hayirli saglikli caliskan evlat nasip etsin biz de sanirim ikizlerimize bilge ve gokce ismini koycaz esim eski turk isimlerini cok seviyor ama tek sorun gokcemiz yarin bi gun yurt disina giderse ismindeku turkce karakterler yuzunden sikinti yasar onun yerine nasil bi isim bulacagiz bilmiyorumKizlar kizimizin adini Sare koymaya karar verdik karar Allah izin verirse son anda degistirmezsek
Bnm doktorum sadece demir ilacı verdi başkada birşey vermediBen 3. aydan bu yana kan hapı ile multivitamin (decavit) kullanıyorum canım b12 eksik çıktı onada doktor benexol verdi ama kullanmadım kendimi et tavuk ayran vs.. verdim umarım yükselmiştir dün kan verdim bakalım artıkınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?