2016 Şubat Anneleri

İnş canım bu ağrı çekilecek gibi degil zaten

Canım sen son zamanlarda kan tahlii yaptırdınmı bende çok balık yiyemiyordum b12 çok düşmüş mecbur paşa paşa başladım vitamine

20 gün sonra tahlil yaptırcam,[/QUOTE]
Balık tuketiyorum cnm kanım iyi çıktı ama b12 ile demire bakılmadı cnm

Günaydın annişler
25+1 olduk ve hala şeker yüklemesi yaptırmadım ankara uzak geldigi icin gidemedim bir turlu, ama içimden yaptırmakta gelmiyor, kararsiz kaldım. Poffff..
Valla bende kararsızdm ama doktorum çok sinirlendi kararsz olduğumu söyleyince.biz size zehir vermiyorz bırakında sizin için en iyi olana biz karar verelim dedi.sen hiç aç karnına kek yemedin mi bunda da o kadar şeker var ama karr senin bebek doğduğunda eğer havale falan geçirirse sorumluluk size ait dedi ya bi gör nasıl kızıyo bize ailemde şeker yok dedim sende gizli şeker olmadığını nerden biliyorsun dedi öyle bi konuştuki yaptırmaktan başka çarem kalmadı

canım ya onu bende beğendim aslında ama emin olamadım nasıl peki sen beğendin mi. duruşu güzel mi. sen ne kadara aldın benım bulduğum 110tl
Ben çok beğendim cnm çok şık kırmızı siyah güzel (yani siyahı çok olan) çok kırmızı olan iyi değil bence her kıyafetle uymaz memnun kalırım kesin, n11de 109 tlydi ben indirimden ve bonustan yararlandım 75e geldi

Bn yaptırdım cnm 148 çıktı ikinci kez istendi onu yaptırmayacam diyet yapacağım

Bnm hamileliğim çok zor geçiyor kuzum. Halen kusuyorum midem bulanıyor

Allah yardımcın olsun ben yaşamadım hiç ama yaşayanlar çok zor diyo. Bebeğin sağlıklı olması seni teselli etsin. çabucak geçse şu zamanda sağlıkla gelseler

Demek ahmed said ile yasemin ela aynı günlerde doğacaklar inş, ben de bugün 25+1im :)

ayy hayırlısıyla inşAllaahh :) bana zaman geçmiyor, biirde sakin bi bebek olunca hemen o gün gelsin istiyorum

benimde bişy sorduğum zaman siz bizden iyi mi bileceksiniz sözü ile karışılaşınca isteksizce yaptırıyorum
bi çok doktor makalesi okudum bu kadar da abartılacak bi durum değil, niye böyleler bilmiyorum

Kızlar çok şükür bnm de şimdilik hiç çatlağım yok 10 kg aldım
Sabah akşam ve duş sonrası mutlaka bebe yağı sürüyorum dra danıstım devam et sakıncası yok dedi

cherry_pie
Canim bende de var tiroid. 8 cikti ilac kullaniyorum. Ablamin hamileyken 4 cikmisti ilac vermemisti doktoru. Yigenim masallah 3. Sinifa gidiyor . çok akilli çok zeki. Hic sikinti yapma değerin iyi bence

Kızlar çok şükür bnm de şimdilik hiç çatlağım yok 10 kg aldım
Sabah akşam ve duş sonrası mutlaka bebe yağı sürüyorum dra danıstım devam et sakıncası yok dedi
BENDE 10 KİLO aldım bende sabah akşam bebe yağı sürüyorum ve henüz hiç çatlak yok. umarım son aylardada çıkmaz yaaaaaaaaaaaaa inşAllahhhhhhhhhh :)

Canım bence hiçbirşeyi riske atmak istemiyorlar.bide bu şeker yüklemesinin nasıl bir zararı var ben anlamadım tam çevremde ne kadar doğum yapan varsa hepsi yaptırdı ve hiç sıkıntı yaşamadılar 50 mg zararlı değildir bnce bizde abartıyorz Doktorlarda o yüzden ortayı bulamadık :)

Şimdilik çatlak yok bende banyo sonrası bebek yağı kullanıyorum

85 ile hamile kaldim su an kilo 90 !!
95i gecmek istemiyorum beenn

bu arada bende kocaman göbek başını almış gidiyor

Eklentiler

• 20151105_125137.webp
    18 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…