2016 Şubat Anneleri

Alıyorlar cnm. Bu seferde sarılık olabilir cnm. Bn sütüm gelse de ilk bir hafta emzirdikten sonra kaşıkla mama verecem çünkü ilk başta süt az gelirmiş doktor dedi bebekte sarılık olmaması için

Canim eminonunde bebek malzemeleri satan bir han var. Istanbuldaysan oraya git derim. 5-6katli buyuk bir han. Bebek ve hamilelige dair hersey var. Sabahligi polar ya da orgu olan pijama takimlari gecelikler falan vardi 60 ile 100tl arasinda degisiyor fiyatlari. Ben cok begendim oradakileri. Oradan gidip alacagim muhtemeln.

Canım istanbuldayım hanın adını biliyormusun oraları bilmeden gitmek eziyet cok karısık. Gideyim havalar iyice soğumadan ?

Evet canım

.. sen kendi dr una git. o kağıttan al sonra da soğanlıkdaki ağız diş sağlığına git canım. ihmal etme
İnş canım bu ağrı çekilecek gibi degil zaten

Canım sen son zamanlarda kan tahlii yaptırdınmı bende çok balık yiyemiyordum b12 çok düşmüş mecbur paşa paşa başladım vitamine [/QUOTE]
Benim b12 düşükk doktorum benexol verdi kullanmadım haftada bir balık yemeye çalışıyorum ete yoğurda verdim kendimi yinede pek yükselme olmamış bende paşalar gibi kullanıcam b12 vitaminini birde 3 aydan bu yana kan hapı içiyorum ama yine de demir değerim alt sınıra yakın

aventin cam biberonlarım gelmiş ( 1 büyük - 1 küçük) kaliteli görünüyor :)
böylelikle ufacıcık da olsa bişylerimiz birikiyor, mutlu olalım mutlu olsunlar :)

Heyoo benim siparisler dun gelmiss :) .. Bebek sekerlerine haftasonu girisicem bakalim nasil olcaklar hihi :)))

ben daha başlayamadım yaaaaa, kocam 4a bastırp getiremedi kalıpları
sabırsızlıkla bekliyorum kesip biçmeyi

Ohh maşallah inşallah hep öyle devam eder...

aynen çok haklısın ilk günün sonunda bmamaya geçmek bencede anlamsız.. mamanın tadını alıp bir daha memeyi hiç istemez diye korkuyorum bende o yüzden...

bir de kayınvalidem bebeğe doğduktan hemne sonra emzik verilmeliymiş yoksa memeyi tutmazmış bu doğru mu?

Aman bütün doktorlar farklı şeyler söylüyor ne yapacagız biz yaa
İnş yükselir seninde canım. Benimde demirim hep düşüktü düzelmiş çok şükür. Hapı hiç aksatmıyorum

haha maşallagh sana da . bende bazen unutuyorum ilaç içmeyi. balık hapı ben hiç kullanmadım ama haftada iki gün yiyoruz
Ben de balik yiyorum ama ilk kizimda gittigim dr turkiyedeki baliklarda cok fazla omega3 olmadigini soylemisti balik yesem de icim rahat etmiyor ilacini da iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…