2016 Şubat Anneleri

Yükselir İnşallahcanım balık tüket haftada bir kere

Canim bir kereligine yuksek ciktiysa 3un de uzerinde olmadigi icin onemsememistir dr belki. O anki strese bagli olarak yuksek cikmis olabilir icini ferah tut

canım ya onu bende beğendim aslında ama emin olamadım nasıl peki sen beğendin mi. duruşu güzel mi. sen ne kadara aldın benım bulduğum 110tl
bende ondan alacam tatlımm :) çarşıdada araştırma yapayım en azından gözümlede göreyim uygun bulamazsam internetten alacam bende.Kullanışlı olduğunu söyledi bir kaç arkadaş bakalım artık

Amiiinn hepimizin cocuklari oyle olur insallah.Cok guzel isimler Bilge ve Gokce ,bence Gokce hem kulaga gelisi hem soylenisi cok hos bence degistirmeyin :)

ben hasta bezi mi alsam en büyük boy pedlerden mi alsam emin değilim ya. hasta bezi daha mı iyi olur ki
Ilk gun bana hasta bezi de yetmemisti canim hastanede daha tam ayilmadan yatagin alezini bile degistirdiler herkeste ayni mi olur bilmiyorum sonrasinda gece pedleri yetmisti

ağız diş sağlıkları ücretsiz canım ama dr undan kağıt almadan işlem yapmıyorlar. benim kendi dr um var. soğanlık da özel klinik ve erkek. ben bayan dişçilerden çok çektiğim için gitmiyorum artık

kizlarr bikac gundur acayip oksuruyorum ve balgam cikarmaya calsiyorum bildiginiz bitkisel caylari tavsiye edermisiniz
Canim ben ihlamur ve kusburnu iciyorum sadece. Bir de esim propolis almis bagisikligi cok guclendiriyormus aktardan aldi hamilelige etkisi yokmus cocuguma da kendimize de ara ara kullaniyoruz sute veya yogurda yarim cay kasigi karistiriliyor

Kızlar merak ettim kilolar ve catlaklar ne durumda :) benim şimdi catlamam yok 6 kilo alarak 74 oldum deli gibi lierac kullanıyorum :) sadece ergenlikte bacaklarımda olan catlaklar belirginleşti tekrar cok az su içiyorum gece tuvalete bile kalkmıyorum hiç su içemiyorum napıcam böyle
Vitamin olarak da decavit vitamin oroferon demir drajesi bide krill oil omega3 kapsül kullanıyorum haftada 1de magvital magnezyum tozu içiyorum 4 aya kadar sadece folikasit kullanmıştım sonra onu bıraktım bunlara başladım

cnm bu kanama için mi gerekli bizim arkadaslar bebek bezı kullanmıslar bilemedim ki
Bebek bezi ile çok rahat etmezsin canım. Doğumdan sonra pıhtılar falan çok geliyor bezler pedlerden daha iyi. İlk gün kullanıyorsun zaten sonra ped kullanırsın
arkadaşlar tepe home sizce karyolada nasıl bir marka
Benim arkadaş oradan salon takımı almıştı çok memnun. Karyolalar nasıl bilmiyorum.
Geçmiş olsun sanada.. inş saglıkla bir doğuralım hepsi geçiyor :)
Kızlar vitamin ilacı kullanıyormusunuz
Evet baştan vermemişti doktorum ama en son tahlilde çok düşük çıktı. Decavit. Verdi
Bende istemiyorum ama eşim diş doktorları ağzının içine çok giriyor diye bayana git diyor

Bana nie vermedi ki sadece maltofer fol kullanıyorum onu da düzensiz

İnsanlar çok terbiyesiz bn çamaşır sermişim üzerine halı çırpıyorlar bn ne zorlukla seriyorum hamile hamile. Cıldırttılar beni insan haber verir ya böyle saçmalık olamaz üstümdeki sürekli çırpar altındaki öyle

ayyy söyleyecek bişey bulamıyorum, ben balkona bile çıkamıyorum ne bulsalar çırpıolar atıolar. Sabır Sabırrr

sırt çantası tatlım bebek bakım çantası :) sen aldınmı yada varmı kafanda almak istediğin bir model ?biz bunu beğendik :)
çok güzelmiş canım. eşim bir çanta almıştı .bir dk bulayım netten

çantamız bu. ben haliyle pembe - mor olsun isterdim ama. evde bu var ken masraf olsun istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…