Yükselir İnşallahcanım balık tüket haftada bir kereBen 3. aydan bu yana kan hapı ile multivitamin (decavit) kullanıyorum canım b12 eksik çıktı onada doktor benexol verdi ama kullanmadım kendimi et tavuk ayran vs.. verdim umarım yükselmiştir dün kan verdim bakalım artıkınn
Canim bir kereligine yuksek ciktiysa 3un de uzerinde olmadigi icin onemsememistir dr belki. O anki strese bagli olarak yuksek cikmis olabilir icini ferah tutGünaydın kızlar...
Ya benim içimi acayip bir huzursuzluk kapladı
6 senedir hipotiroidi hastasıyım ilaç kullanıyorum. Gebelik süresince de kadın doğum doktorum aralıkların normal olduğunu söyledi sadece geçen ay kontrol amaçlı endokrin uzmanına gittim o da normal olduğunu söyledi ilk 3 ay geçmiş zaten dedi. O zaman anlamamıştım neden ilk 3 ay dediğini.
Dün bi yazı okudum gebeliğin ilk 3 ayında TSH en fazla 2,5 olmalı diyor. Benim şimdiye kadar en yüksek 2,95 çıktı ama o çıkan değer de gebeliğin ilk 3 ayındaydı doktorum neden bişi söylemedi normal dedi(
Bu hormonun ilk 3 ayda yüksekliği Bebek'te zeka geriliği yapabiliyormuş(
İlk 3 aydaki diğer tahlillerim 2,1 flan ama sonuçta 1 kere de olsa 2,95 çıkmış doktor niye uyarmadı ya çok moralim bozuldu. Bu saatten sonra elimden bişi de gelmez ama o dönem ya daha da yükseldiyse bebeğimin zekasını etkilediyse diye içim içimi yiyor dünden beri(
bende ondan alacam tatlımm :) çarşıdada araştırma yapayım en azından gözümlede göreyim uygun bulamazsam internetten alacam bende.Kullanışlı olduğunu söyledi bir kaç arkadaş bakalım artıkcanım ya onu bende beğendim aslında ama emin olamadım nasıl peki sen beğendin mi. duruşu güzel mi. sen ne kadara aldın benım bulduğum 110tl
Amiiinn hepimizin cocuklari oyle olur insallah.Cok guzel isimler Bilge ve Gokce ,bence Gokce hem kulaga gelisi hem soylenisi cok hos bence degistirmeyin :)Sare adinda bi kac ogrencim oldu hepsi de cok duzgun caliskan kizlardi Rabbim sana da hayirli saglikli caliskan evlat nasip etsin biz de sanirim ikizlerimize bilge ve gokce ismini koycaz esim eski turk isimlerini cok seviyor ama tek sorun gokcemiz yarin bi gun yurt disina giderse ismindeku turkce karakterler yuzunden sikinti yasar onun yerine nasil bi isim bulacagiz bilmiyorum
ne alıyorsunuz kızlar. merak ettim :)bende ondan alacam tatlımm :) çarşıdada araştırma yapayım en azından gözümlede göreyim uygun bulamazsam internetten alacam bende.Kullanışlı olduğunu söyledi bir kaç arkadaş bakalım artık
decavit kullanıyorum canım, kan ilacı kullanıyorum, calcium ilacıda kullanıyorum. maşallah banaKızlar vitamin ilacı kullanıyormusunuz
Ilk gun bana hasta bezi de yetmemisti canim hastanede daha tam ayilmadan yatagin alezini bile degistirdiler herkeste ayni mi olur bilmiyorum sonrasinda gece pedleri yetmistiben hasta bezi mi alsam en büyük boy pedlerden mi alsam emin değilim ya. hasta bezi daha mı iyi olur ki
ağız diş sağlıkları ücretsiz canım ama dr undan kağıt almadan işlem yapmıyorlar. benim kendi dr um var. soğanlık da özel klinik ve erkek. ben bayan dişçilerden çok çektiğim için gitmiyorum artıkGünaydın kızlar birşey soracagım. Diş ağrısı çekiyorum diye devlet hastanesinden randevu almıştım gittim. Hiçbirşey yapmadıdpktordan kanaltedavisi ve antibiyotik için izin kagıdı almam gerekiyormuş.
Birde agız ve diş polikliniğine yada üniversite hastanesine gitsem yaparlarmış.
Bu agız ve diş saglıgı poliklinikleri ücretli mi? Bilen varmı?
İyi bir doktor olup olmadığını bilmeden özel doktora gitmek istemiyorum. Kartal civarında iyi bir bayan dişçi bulmam lazım.
Canim ben ihlamur ve kusburnu iciyorum sadece. Bir de esim propolis almis bagisikligi cok guclendiriyormus aktardan aldi hamilelige etkisi yokmus cocuguma da kendimize de ara ara kullaniyoruz sute veya yogurda yarim cay kasigi karistiriliyorkizlarr bikac gundur acayip oksuruyorum ve balgam cikarmaya calsiyorum bildiginiz bitkisel caylari tavsiye edermisiniz
Decavit gynoferrosanol kalsiyum magnezyum ve balik yagi kullaniyorum ben dedecavit kullanıyorum canım, kan ilacı kullanıyorum, calcium ilacıda kullanıyorum. maşallah bana
sırt çantası tatlım bebek bakım çantası :) sen aldınmı yada varmı kafanda almak istediğin bir model ?biz bunu beğendik :)ne alıyorsunuz kızlar. merak ettim :)
Bebek bezi ile çok rahat etmezsin canım. Doğumdan sonra pıhtılar falan çok geliyor bezler pedlerden daha iyi. İlk gün kullanıyorsun zaten sonra ped kullanırsıncnm bu kanama için mi gerekli bizim arkadaslar bebek bezı kullanmıslar bilemedim ki
Benim arkadaş oradan salon takımı almıştı çok memnun. Karyolalar nasıl bilmiyorum.arkadaşlar tepe home sizce karyolada nasıl bir marka
Geçmiş olsun sanada.. inş saglıkla bir doğuralım hepsi geçiyor :)Ewet cnm ya. Annelik bambaşka bnm hamileliğim çok zor geçiyor bulantı çıkarma halen devam ve astımım da arttı sürekli öksürmekten balgam çıkartmaktan yoruldum ilaç kullanıyorum mecbur. Sağ salim kucağımıza alırız inşallah
Evet baştan vermemişti doktorum ama en son tahlilde çok düşük çıktı. Decavit. VerdiKızlar vitamin ilacı kullanıyormusunuz
Bende istemiyorum ama eşim diş doktorları ağzının içine çok giriyor diye bayana git diyorağız diş sağlıkları ücretsiz canım ama dr undan kağıt almadan işlem yapmıyorlar. benim kendi dr um var. soğanlık da özel klinik ve erkek. ben bayan dişçilerden çok çektiğim için gitmiyorum artık
Bana nie vermedi ki sadece maltofer fol kullanıyorum onu da düzensizKızlar merak ettim kilolar ve catlaklar ne durumda :) benim şimdi catlamam yok 6 kilo alarak 74 oldum deli gibi lierac kullanıyorum :) sadece ergenlikte bacaklarımda olan catlaklar belirginleşti tekrar cok az su içiyorum gece tuvalete bile kalkmıyorum hiç su içemiyorum napıcam böyle
Vitamin olarak da decavit vitamin oroferon demir drajesi bide krill oil omega3 kapsül kullanıyorum haftada 1de magvital magnezyum tozu içiyorum 4 aya kadar sadece folikasit kullanmıştım sonra onu bıraktım bunlara başladım
haha maşallagh sana da . bende bazen unutuyorum ilaç içmeyi. balık hapı ben hiç kullanmadım ama haftada iki gün yiyoruzDecavit gynoferrosanol kalsiyum magnezyum ve balik yagi kullaniyorum ben detabi hepsini duzenli kullanamiyorum
İnsanlar çok terbiyesiz bn çamaşır sermişim üzerine halı çırpıyorlar bn ne zorlukla seriyorum hamile hamile. Cıldırttılar beni insan haber verir ya böyle saçmalık olamaz üstümdeki sürekli çırpar altındaki öyle
Bende öyle diyorum sabır sabır yok bn canı katına taşınacagım bu gidişle cnmayyy söyleyecek bişey bulamıyorum, ben balkona bile çıkamıyorum ne bulsalar çırpıolar atıolar. Sabır Sabırrr
çok güzelmiş canım. eşim bir çanta almıştı .bir dk bulayım nettensırt çantası tatlım bebek bakım çantası :) sen aldınmı yada varmı kafanda almak istediğin bir model ?biz bunu beğendik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?