2016 Şubat Anneleri

Bana nie vermedi ki sadece maltofer fol kullanıyorum onu da düzensiz
Her doktor vitamin takviyesi çok yapmıyor çocuk için en önemlisi ilk 3 ayda folikasit asit sonrada omega 3 sonrası annede kansızlık ve vitamin eksikliğini önlemek için biraz dr kararına kalmış bir durum bulunduğum ilde kadın doğumcular demir ve decavit nede olsa sağlık ocağında veriliyor diye ekstra bir eksiklik görmediği sürece vermiyo mesela

Bende istemiyorum ama eşim diş doktorları ağzının içine çok giriyor diye bayana git diyor [/QUOTE]

.. sen kendi dr una git. o kağıttan al sonra da soğanlıkdaki ağız diş sağlığına git canım. ihmal etme

2. Gebeligim ama tek catlagim yok gobekte cok sukur :)) hic birseyde surmuyorum canim 7 kg aldim ama cok zayif basladigim icin hic belli olmuyor Su bazen hic bazen bardak bardak iciyorum ama icmek lazim.

Sağlık ocağı verdi ama doktor yok sadece bunu iç dedi acaba o yüzden mi kilo almıyorum

2. Gebeligim ama tek catlagim yok gobekte cok sukur :)) hic birseyde surmuyorum canim 7 kg aldim ama cok zayif basladigim icin hic belli olmuyor Su bazen hic bazen bardak bardak iciyorum ama icmek lazim.
Suyu çok iç cnm idrar yolları enfeksiyon olma riskini azaltır cnm

M mambia hmm az gibi görünüyo dr bebeğin ağırlığına ne diyo.

yani bende arkadaşlarıma göre az aldım, dr sordum normal dedi. birazda bünyemizle alakalı galiba

Vitamin ilaçlarını kan sonucuna göre mi veriyor doktor
Evet canım
Bende istemiyorum ama eşim diş doktorları ağzının içine çok giriyor diye bayana git diyor

.. sen kendi dr una git. o kağıttan al sonra da soğanlıkdaki ağız diş sağlığına git canım. ihmal etme[/QUOTE]
İnş canım bu ağrı çekilecek gibi degil zaten
bende bu aya kadar hiç balık yemedim, dr b12 cerdi onuda kullanmadım, semizotu b12 içeriyor diye bol bol yedim, hala bulunabilirmi bilmem ama bence dene
Canım sen son zamanlarda kan tahlii yaptırdınmı bende çok balık yiyemiyordum b12 çok düşmüş mecbur paşa paşa başladım vitamine

Üç kilo aldım cnm

Evet canım

.. sen kendi dr una git. o kağıttan al sonra da soğanlıkdaki ağız diş sağlığına git canım. ihmal etme

Canım sen son zamanlarda kan tahlii yaptırdınmı bende çok balık yiyemiyordum b12 çok düşmüş mecbur paşa paşa başladım vitamine [/QUOTE]

20 gün sonra tahlil yaptırcam,

Banada hiç balık yemiyorum deyince verdi yoksa doğalı en güzeli de işte
Balık yiyemiyorsan seninde düşük çıkabilir canım. Benim ilk zamanlar iyiydi ama bebek büyümeye başlayınca bendeki bütün vittaminkeri emmiş. Çok düşük çıktı benim. İlaçlarını almazsan ve vitamin degerin yükselmezse iğne yapmam gerekecek dedi.

Canım sen son zamanlarda kan tahlii yaptırdınmı bende çok balık yiyemiyordum b12 çok düşmüş mecbur paşa paşa başladım vitamine

20 gün sonra tahlil yaptırcam,[/QUOTE]
İnş çok düşük çıkmaz bu arada baık yemeye çalış. Doktor bana ton balığı uskumru ye dedi. Kahvaltılık gevreklerdede b12 vitamini varmış. En çokda kuzu ciğerinde... ama ben ciğer yiyemiyorum

20 gün sonra tahlil yaptırcam,[/QUOTE]
Beb
Benimde b12 eksik cikti 5 tane igne oldum canim dahada duruma gore verecek.Bence ihmal etme dr dedi ki,b12 eksikligi halsizlik,yorgunluk,uyku,sinirlilik fala yapiyormus igneler iyi geldi gercekten de

K kahveyesil
20 gün sonra tahlil yaptırcam,
İnş çok düşük çıkmaz bu arada baık yemeye çalış. Doktor bana ton balığı uskumru ye dedi. Kahvaltılık gevreklerdede b12 vitamini varmış. En çokda kuzu ciğerinde... ama ben ciğer yiyemiyorum [/QUOTE]

ya ben hamsiden başka balık yiyemiyorum, çoğunu denedim başlarda ama olmadı, ciğerde olduğunu bilmiyodum. öğrendiğim iyi oldu çok saol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…