Her doktor vitamin takviyesi çok yapmıyor çocuk için en önemlisi ilk 3 ayda folikasit asit sonrada omega 3 sonrası annede kansızlık ve vitamin eksikliğini önlemek için biraz dr kararına kalmış bir durum bulunduğum ilde kadın doğumcular demir ve decavit nede olsa sağlık ocağında veriliyor diye ekstra bir eksiklik görmediği sürece vermiyo meselaBana nie vermedi ki sadece maltofer fol kullanıyorum onu da düzensiz
Banada hiç balık yemiyorum deyince verdi yoksa doğalı en güzeli de iştehaha maşallagh sana da . bende bazen unutuyorum ilaç içmeyi. balık hapı ben hiç kullanmadım ama haftada iki gün yiyoruz
2. Gebeligim ama tek catlagim yok gobekte cok sukur :)) hic birseyde surmuyorum canimKızlar merak ettim kilolar ve catlaklar ne durumda :) benim şimdi catlamam yok 6 kilo alarak 74 oldum deli gibi lierac kullanıyorum :) sadece ergenlikte bacaklarımda olan catlaklar belirginleşti tekrar cok az su içiyorum gece tuvalete bile kalkmıyorum hiç su içemiyorum napıcam böyle
Vitamin olarak da decavit vitamin oroferon demir drajesi bide krill oil omega3 kapsül kullanıyorum haftada 1de magvital magnezyum tozu içiyorum 4 aya kadar sadece folikasit kullanmıştım sonra onu bıraktım bunlara başladım
Sağlık ocağı verdi ama doktor yok sadece bunu iç dedi acaba o yüzden mi kilo almıyorumHer doktor vitamin takviyesi çok yapmıyor çocuk için en önemlisi ilk 3 ayda folikasit asit sonrada omega 3 sonrası annede kansızlık ve vitamin eksikliğini önlemek için biraz dr kararına kalmış bir durum bulunduğum ilde kadın doğumcular demir ve decavit nede olsa sağlık ocağında veriliyor diye ekstra bir eksiklik görmediği sürece vermiyo mesela
Banada hiç balık yemiyorum deyince verdi yoksa doğalı en güzeli de işte
Sağlık ocağı verdi ama doktor yok sadece bunu iç dedi acaba o yüzden mi kilo almıyorum
Üç kilo aldım cnmkaç kilo aldın canım
Suyu çok iç cnm idrar yolları enfeksiyon olma riskini azaltır cnm2. Gebeligim ama tek catlagim yok gobekte cok sukur :)) hic birseyde surmuyorum canim7 kg aldim ama cok zayif basladigim icin hic belli olmuyor Su bazen hic bazen bardak bardak iciyorum ama icmek lazim.
Evet canımVitamin ilaçlarını kan sonucuna göre mi veriyor doktor
Bende istemiyorum ama eşim diş doktorları ağzının içine çok giriyor diye bayana git diyor
Canım sen son zamanlarda kan tahlii yaptırdınmı bende çok balık yiyemiyordum b12 çok düşmüşbende bu aya kadar hiç balık yemedim, dr b12 cerdi onuda kullanmadım, semizotu b12 içeriyor diye bol bol yedim, hala bulunabilirmi bilmem ama bence dene
Üç kilo aldım cnm
Üç kilo aldım cnm
İnş canım bu ağrı çekilecek gibi degil zatenEvet canım
.. sen kendi dr una git. o kağıttan al sonra da soğanlıkdaki ağız diş sağlığına git canım. ihmal etme
Balık yiyemiyorsan seninde düşük çıkabilir canım. Benim ilk zamanlar iyiydi ama bebek büyümeye başlayınca bendeki bütün vittaminkeri emmiş. Çok düşük çıktı benim. İlaçlarını almazsan ve vitamin degerin yükselmezse iğne yapmam gerekecek dedi.Banada hiç balık yemiyorum deyince verdi yoksa doğalı en güzeli de işte
İnş canım bu ağrı çekilecek gibi degil zaten
Canım sen son zamanlarda kan tahlii yaptırdınmı bende çok balık yiyemiyordum b12 çok düşmüşmecbur paşa paşa başladım vitamine
İnş canım bu ağrı çekilecek gibi degil zaten
Canım sen son zamanlarda kan tahlii yaptırdınmı bende çok balık yiyemiyordum b12 çok düşmüşmecbur paşa paşa başladım vitamine
İnş çok düşük çıkmaz bu arada baık yemeye çalış. Doktor bana ton balığı uskumru ye dedi. Kahvaltılık gevreklerdede b12 vitamini varmış. En çokda kuzu ciğerinde... ama ben ciğer yiyemiyorum20 gün sonra tahlil yaptırcam,
İyi cnm doktor iyi dedi kanımda iyi çıktıÇok güzel canım. Eğer bebek de iyiyse harika :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?