2016 Şubat Anneleri

ilk 50 lik ile yaptırdım canım. yüksek çıkınca 100 lük yapıldı. tercih meselesi o doktorunuzun . sadece 75 lik yaptıranlar var.
75 likte 100 lüğe bakılmıyor sanırım.
İnş. Yüksek çıkmaz benimki
ben zaten çok kilolu hamile kaldım. bizim doğum kilolarımızı öğrenip yüksek olduğunu duyunca da 75'lik istedi.
ben 4100 gr, eşimde 4750 gr doğmuşuz :) bizim ortalama zaten 4 ün üzerinde..
Hay maşallah :) senin şekerin nasıl çıktı?

İnş. Yüksek çıkmaz benimki

Hay maşallah :) senin şekerin nasıl çıktı?
Yarın yükleticem :)
her ay troid için kan veriyorum orada açlık şekere falanda bakıyolar. pazartsi günü açlığım 81'di. şeker yüklemesinde kaç çıkar bilmiyorum :)

Ay süpermiş canım acıbadem de çok pahalı
Acıbaden denmısken aklıma geldı. Komsumuz olan bayan bugun acıbademde sezeyanla dogum yapacak. Dun aksam odasını suslemeye gıtmısler aman Allahım. Dugun odası gıbı olmus resmen. Ben bır tek kapı susu bır de ısım yazılı magnet, kolonya vs yaptırırız orda gelenlere vrırız dıyorum ama cıcekler susler o bıcım. Oda da oda yanı süs ıcın ayrı yr yapmıslar. Demekkı luks bu demek:) Acıbadem de dogum gercekten pahalı ama. Ben sımdıye dek sadece cebımde 177tl odedım acıbademde ayrıntılı ultrasna, onun dısında kendı hastanemde %100 karsılıyo ozel sıgortam Allahtan

Merhabalar herkese

Yogunluktan okuyamadım baya yazmıssınız

Benım de 23 hafta bıttı 23+ dıye gıdıyorum bu hafta. Haftaya bebegın odası gelecek, oda gelmeden ne kadar ıstemesem de kayınpeder> gelıp boyayacak. Turkuaz mavısıne boyatıcam cok acık bı mavi. Esyası da beyaz zaten. Duz sade bı model. Lambasını ve halısını(halı dedıgım kılım tarzı uzun bısey ancak sıgar oraya) renklı olucak zaten Perdemız vardı degıstırmıycem beyaz .Daha sonra da bebek odasına kendım ıcın bı kanepe ve odadakı esımın okul kıtapları(doktora surecınde) ıcın salona bı kıtaplık alıcam. Ev kucuk olunca baya masraf oldu bebek olayı bana. Su anda valızde duruyo kıtapları.

Henuz pek bı hazırlık yapmadık sayılır. Iste 7 parca hastane setı ponun dısında 3,4 parca yıne yenıdogan tulum vs var. Bır de gecen resmını ekledıgım alt degıstırme mınderım var. Esım belkı 10gun sonra egıtım ıcın yurtdısına gıdeceki o gıdınce bır kac gunlugune annemı cagırıcam, o zaman 2 gun de ızın alırım ve eksıklerını bıraz alırız dıyorum. Daha vaktım var dıye dusunuyorum

Canım bn bir kan testi verdim 110 tl aldılar sigorta nasıl oluyor cnm

Bn kapı süsü dahi yapmadım

Canım bn bir kan testi verdim 110 tl aldılar sigorta nasıl oluyor cnm
Canım benım mapfree sıgortam var sırketten, ornegın ayrıntılı ult 600tl ıdı ben 177 verdım. Sgk da gecıyor ama daha azını oduyor. Kendı gıttıgım hastanede ıse %80 anlasmalıyım ama kalan %20yı hastane oduyor, sırketımızın oyle bır anlasması var hastaneyle. Normalde hıc para vermıyorum yani

Ay süpermiş canım.

Daha var nasıl olsa yavaş yavaş halledersin cnm. Açık mavi ile beyaz çok güzel gider aslında duvara beyaz küçük bulutlar da koydurabilirsin çok güzel olur

Selam kızlar biz üç günlük takibi atlattık çok şükür şeker değerlerim normal çıktı hatta kendimi denemek için tatlı yediğim öğünler bile iyi doktorum aynen geçen ay gibi abartmadan istediğini yemeye devam edebilirsin ilaca gerek yok ama iki haftada bir açlık ve tokluk şekerini kontrol ettirmeye devam dedi

çok sewindim canım walla ne güzel maşallah =)

bende 26. haftamda yaptırcam. bunu yaptırırken bir cumartesi gününe denk getircem. benim doktorumda cumartesi çalışmıyor. elime kapıt verdi bu yüklemeyi yaptır dedi. yine aynı hastanemde yaptırcam ama şunu merak ediyorum. bunu yapan doktor değil hemşireler ya mesela ben cmtsi yaptırıp salı günü de muayene olurum hemde doktora sonuçlarımı göstereyim diyorum. yoksa doktora muayene olcağım zaman mı yüklemeyi yaptırmam daha doğru olur?

Şeker sonuçlarım çıktı. Çok şükür açlık 87 yükleme sonucu 75.3 çıktı.

ilk 50 lik ile yaptırdım canım. yüksek çıkınca 100 lük yapıldı. tercih meselesi o doktorunuzun . sadece 75 lik yaptıranlar var.
75 likte 100 lüğe bakılmıyor sanırım.
Senin 50 mg lıkta şekerin kaç çıkmıştı?
Yarın yükleticem :)
her ay troid için kan veriyorum orada açlık şekere falanda bakıyolar. pazartsi günü açlığım 81'di. şeker yüklemesinde kaç çıkar bilmiyorum :)
İnş yüksek çıkmaz canım.
Hiç bişey olmaz canım illa aynı gün yaptırman gerekmiyor. Bende bugun yaptırdım. Doktor randevum çarşamba günü..

Dugun odasi gibi de biraz gormemislige giriyor canim yaa.. oyle asiri sus vs komik bence Sade ve SIK olmali oda bence.. ozellikle cicek vs odaya hic girmese daha iyi olur, cocuga alerji yapmayacagin kimse garanti edemez.. gelen cicekler bile disarda beklemeli hatta :) .. bence ucan balonlar, hosgeldin yazisi, kapi susu tamadir ya :))

banada vermiyor canım dr. extra vitamin. kan hapım vardı bitek birde kalça ağrısı için dün mg verdi okadar. buna rağmen benimde bebiş 1 hafta önde. korkma bence düzgün beslen yeter.
bende gerilim romanları çok seviyorum, aksiyon filmleride
yüreğim hop hop izliyorum bazen. aslında daha sakin geçirmek gebeliği.
dediğin doğru bebiş her şeyi duyup öğreniyormuş. kelime öğrenmesini, erken konuşmasını bende duydum. onunla konuşmamız gerek. ama ben çok yapmıyorum malesef

yaptırdım canım. benimkinde sorun yok. kan hapları içerisinde bir miktar b12 ve folik asit var zaten . onu versin yeter bnece. bir sürü hap bilmiyorum ya

Canım tekrar mı yükleme yapıldı yoksa açlık tokluğuna mı bakıldı Bnmde 50 mg yüklemede 148 çıktı 75 mg yapalım dediler bn yaptırmadım nasıl bir diyet uyguladın

Hiç bişey olmaz canım illa aynı gün yaptırman gerekmiyor. Bende bugun yaptırdım. Doktor randevum çarşamba günü..

Haaa iyi o zaman sorun yok bende öyle yaptırayım aynı güne sıkışmasın. hem bişey olsa bana hemşireler var nöbetçi doktorlar var bencede rahat rahat yaptrayım sonra hem sonuç gösteririm hem muayene olurum =)

peki sonuçlar aynı gün mü çıkıyor yoksa ertesi gün mü çıkıyor?

bir de 50 gram yükleme kaç bardak ediyor?

benimde 50 lik yükleme sonucu 142 çıktı ve endokrine yolladı dr.um. ben gitmedim

İyi günler anneler.bişey sorcam sizde elinizi karnınıza koyduğunuzda 2 3 dk süren pıt pıt atışlar hissediyormusunz.acaba diyorum bebek hıçkırıyor mu

benimde 50 lik yükleme sonucu 142 çıktı ve endokrine yolladı dr.um. ben gitmedim
Ne yapmayı düşünüyorsun canım bnde doktor endokrinoloji ye gönderdi o da 75 mg lık tekrar yükleme yapalım yüksek çıkarsa diyet yaparsın dedi bn yaptırmadım sen ne düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…