2016 Şubat Anneleri

Ay orasi da dogru bizim yapyiklarimizin yaninda bi de ben kocama karsi cocugummus gibi davraniyorum adami simartdim bayaga
Aslında şımartmak ve şımartılmak için sayılı günlerimz kaldı canım işten geldiğinde bana sarılan eşim eminm bebek olunca yüzüme bile bakmadan içeri fırlar şu günleri iyi değerlendirmeli

Ne yapmayı düşünüyorsun canım bnde doktor endokrinoloji ye gönderdi o da 75 mg lık tekrar yükleme yapalım yüksek çıkarsa diyet yaparsın dedi bn yaptırmadım sen ne düşünüyorsun
canım bizim hastanede yine para vericem hem muayene hem kan için. her ay zaten düzenli ödüyoruz. açıkçası maddiyatta gittikçe batıyor :) sağlık olsun tabide. devlete gitsem sanırım direkt randevu vermiyorlar endokrine. vakitte çok yok. aslında çok yüksek değil diyet yaparım kendimce dedim tatlı yemem dedim. ama duramıyorumda bi devleti zorlucam pazartesi bakalım. olmazsa belki giderim kendi hastaneme. sen peki ne düşünüyorsun ?

Bn diyet yapıp canım açlığıma tokluğuma baktırayım diyorum sağlık ocağında. Sonuçta çok yüksek değil die düşünüyorum seker yüklemesi zararlı sonuçta glukoz içeriyor bazı kişiler böyle yapmış

Sağol canım normal mi diye merak ettim bebişler mideyi genişletiyor o halde
Ewet cnm hatta şimdi bnm midem pıt pıt ediyor artık büyüdüğü için ordada hissediyorum bn acıkmıyordum şimdi sürekli kendimi aç hissediyorum

yaptırdım canım. benimkinde sorun yok. kan hapları içerisinde bir miktar b12 ve folik asit var zaten . onu versin yeter bnece. bir sürü hap bilmiyorum ya
Haklısın canım herşeyin normal çıktıysa gerek yok gerçektende..
1 saatte çıkıyor. Ben 2 plastik bardak içtim. Canım sonucun yüksek çıkarsa da hemen müdahale edilmiyor. Diyet veriyor doktorlar. Aynı gün göstermen gerekmiyor.
benimde 50 lik yükleme sonucu 142 çıktı ve endokrine yolladı dr.um. ben gitmedim
Yediklerine dikkat etsen düzelir belki ama yinede doktoruna sor bence..
İyi günler anneler.bişey sorcam sizde elinizi karnınıza koyduğunuzda 2 3 dk süren pıt pıt atışlar hissediyormusunz.acaba diyorum bebek hıçkırıyor mu
Evet bundan sonra tekmelerden başka en çok hıçkırıkları hissedecegiz

diyet yapmak çok güç canım. bana biri demediği sürece tatlıdan kaçınmam zor olacak :) evet aslında çok yüksek değil. kepek ekmeği, hamur işi, tatlı biraz ara versek yeterlidir bence

kızlar tsh baktırıyor musunuz arada ? ben ilk 3 ay 2 defa baktırdım sorun yoktu. ama sonra hiç baktırmadım. dr. da istemedi hiç. durduk yere yükselir mi acaba ? hep aklımda bi sağlık ocağına gidip yaptırayım diyorum.

diyet yapmak çok güç canım. bana biri demediği sürece tatlıdan kaçınmam zor olacak :) evet aslında çok yüksek değil. kepek ekmeği, hamur işi, tatlı biraz ara versek yeterlidir bence
Bencede cnm yanlış mı düşünüyorum tekrar yükleme bebeğe zarar vermez mi ucunda diyet var sende tatlı yersin makarna beyaz ekmek pirinç filan yemezsin

Ben zorla optururum vallaha kendimi

Kızlar e bebek nuna park yatakda indirim var. Bir bakın isterseniz
Can'ım sadece siyah rengine indirim koymuşlar ya çok sinir bozucu
Evet canim. Keşke başka renklerinde de olsaydi
Ben bu nuna yı bir süre takip ettim. 400 tl fiyatı genelde. 29 Ekim kampanyasında 250 tl ve üzerine 50 tl indirim vardı. 350 tl ye aldım fuşya rengini. Yatak odama koydum çok güzel ve şık duruyor, diğer park yataklardan apayrı görünümü var ben çok beğendim. Bazı arkadaşlar park yatakları doğumdan bir süre önce kurun kokusu çabuk çıkmıyor demişti. Birkaç gündür kurulu duruyor ama hiç plastik kokusu vs yok bunda

Hayırlı olsun cnm Güle güle kullansın. Sağlıkla büyüt kuzunu bn daha almadım

Kızlar 75mg şeker yüklememi yaptırdım bugun sonuçları 10dk verdiler. Çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı mutluyum. Normalde referans değerleri yazıyor yardımcı olur belki size, Sonuçlar şu şekildeydi. İnşallah sizlerinde iyi çıkar..

Ewet cnm hatta şimdi bnm midem pıt pıt ediyor artık büyüdüğü için ordada hissediyorum bn acıkmıyordum şimdi sürekli kendimi aç hissediyorum
Benimde iştahım arttı ama tok karnına tartırtıldm toplamda 7 kilo almışm kendimi tutmaya çalışıyorum

Evet bundan sonra tekmelerden başka en çok hıçkırıkları hissedecegiz
Ay yerim ben onu bi doğsaydı hayırlısıyla.bide eskisi gibi kayma hissi yok sadece vuruyor sanırm yeri daraldı dönemiyo kuzum
Ben zorla optururum vallaha kendimi

Hayırlı olsun cnm Güle güle kullansın. Sağlıkla büyüt kuzunu bn daha almadım
sağol canım. Ben de uzun süre araştırdım baya bi kararsızlık yaşadım. Bir anda karar verdim içime de sindi. İnş. sen de içine sinen bi karar verirsin daha vaktimiz var

Benimkinde var canım uygun olsun derken hata yaptık sanırım gerçi sabun tozuyla silince geçiyormuş bir ay önceden kurup silcem bende

askiminaskiyim canım kaç çıkmıştı sonucun?

Çok şükür iyi çıkmış. Benimde öyle :) en çok bundan korkuyordum
Artık kaymıyorlar tabi :) nereye kaysınlar anca tekmeliyorlar benimki birde kafa atıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…