2016 Şubat Anneleri

Artık kaymıyorlar tabi :) nereye kaysınlar anca tekmeliyorlar benimki birde kafa atıyor ya
Canım kafa atsa iyi idrar torbasına vurmaktan büyük zevk alıyo bizimki ben tuvalete koşturunca içerden kıskıs gülüyor heralde Birde acıyorki.

Cnm ikinci yükleme mi bu çok sevindim iyi çıkmasınq

diyet yapmak çok güç canım. bana biri demediği sürece tatlıdan kaçınmam zor olacak :) evet aslında çok yüksek değil. kepek ekmeği, hamur işi, tatlı biraz ara versek yeterlidir bence
Canim seninki biraz sinirda cikmis inisulin'e gerek yoktur umarim, bence bir daha baktirman iyi olucaktir.. bende haftasonu toklugu olcturucem.. bazi durumlarda diyette yeterli olamayabiliyormus..

firkan canım sağol geçmiş olsun ikimize de :)
Cnm ikinci yükleme mi bu çok sevindim iyi çıkmasınq
Çok sağol Canım yok ilk yüklememde sonuç bu. ben 2 defa kendimi aç bırakmak zorunda kaldım kan tahlili vereceğim diye o sıra açlık kan şekerim düşmüştü. Bayılmaya yakın bir durum geçirdim. Dün doktorumla paylaşınca yaptıralım demişti. çok korktum fakat çok şükür mutluyum. şimdi içim nasıl rahatladı anlatamam. Doktoruma sonuçları yolladım cevap gelmedi henüz. Ama aç bırakma kendini az az sık ye demişti kontrolümde. Hiç birimizin sıkıntısı yokken gebelikte böyle komplikeler, durumlar yaşayabiliyoruz annelik görevimiz, zorlugumuz şimdiden başlıyor. İnşallah hepimiz güzelce cocuklarımızı kucağımıza sağlıcakla alırız da mutlu oluruz başka bir isteğim yok

ben normalde de troid hastası olduğum için 6 haftada bir bakılıyor. hamileliğin 4. ayında 1,07 olan TSH sonraki kontrolde 3,05'lere çıkt. şimdi 2,5 lara indi ama yinede 6 haftada bir gidip tahlil yaptırıyorum. sonradan çıkmış olabilir bence bi yaptır derim.

Kızlarrr dün bunları aldım bütün günümü incik boncuk kumaş bakmakla geçirdim nitekim sabaha kadar bel agrısından uyumadım olsun kuzuma bişeler yapmak için değer :) lavanta kesesi yapıcam hastane odasına hediyelik bitince paylaşırım umarım güzel olur

Eklentiler

• image.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 218
Canım tekrar mı yükleme yapıldı yoksa açlık tokluğuna mı bakıldı Bnmde 50 mg yüklemede 148 çıktı 75 mg yapalım dediler bn yaptırmadım nasıl bir diyet uyguladın
Canım bana bir kez yükleme yapıldı geçen pazartesi 75 mg 184 çıktı değerim doktorda 3 gün boyunca sabah aç, kahvaltıdan bir saat sonra ve öğlen yemekten bir saat sonra yani günde 3 kez şeker takibi verdi bugünde sonuçlarımı aldım doktora gösterdim değerlerim hep normal sınırda çıkmış hatta dediğim gibi öğlen tatlı yediğim öğünlerde bile normaldi diyet konusuna gelince ben 68 kilo ile hamile kaldım 71 72 aralığında şuan kilom bir ay önceki kontrolde 3 kilo birden aldığım için uyarmıştı doktorum bende bu ay dikkat edip sadece 400 gr kadar almışım ekmek tam tahıllı tüketiyorum öğünümün biri mutlaka sebze yemeği oluyo ve her gün en az yarım saat yürüyorum birde doktordan şunu öğrendim meyve yediğim gün tatlı varsa sadece ucundan alıyorum tatlı yediğim günde meyveyi sadece bir mandilina olarak yiyorum dengelemeye çalışıyorum yani

Cumartesi yaptırabilirsin canım hemşirelerde suyu içirip kan alıyolar başka yaptıkları bişey yok cumartesi yaptırıp alırsın sonuçlarını zaten yüksek olursa önce kilona göre diyet yada şeker takibi isteyebilir doktorun inşallah güzel sonuçlar alırsın

Bende öyle yapayım cnm. Sağlık ocağında ölçtürebiliyoruz demi cnm

Bnde tekrar yükletme yaptırmak istemediğim için seninki gibi yapayım

Bende öyle yapayım cnm. Sağlık ocağında ölçtürebiliyoruz demi cnm
Evet canım sağlık ocağında yaptırabilirsin bende orda yaptırdım parmaktan kan alıp baktılar yoksa günde üç kez damardan verseydim kollar felç olurdu heralde zaten çok ince damarlarım

Evet canım sağlık ocağında yaptırabilirsin bende orda yaptırdım parmaktan kan alıp baktılar yoksa günde üç kez damardan verseydim kollar felç olurdu heralde zaten çok ince damarlarım
Hemen çıkıyor mu sonuç canım e yüklemeden kaç gün sonra kanına baktırdın çok soru sordum ama

Bnde tekrar yükletme yaptırmak istemediğim için seninki gibi yapayım
Canım bana doktor yüksek çıkınca takip verdi eğer o sonuçlarında yüksek olursa endokrinolojiye yönlendiricem dedi bildiğim kadarıyla ikinci yüklemeyi endokrinolojide yapıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…