- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
Ayyy den ne guzel dedin oyleee bal damliyo agzindannnsen artık sırada kalp atışını duyacaksın inşAllah :)
Canim korkma sakin bisey olmaz o lekeden calisirken nasilsin masa basindaysan bi onerim var sana ayaginin altina hafif yukseltecek bisey koy progestan benegi fazlasoyla korur merak etmeKIZLAAARRE COK ACIL YARDIM
dun dr dan sonra karni. Hafif yanmaya basladi.. birazda stress yasadim kardesim.yuzunden.. gece uyumadim dogru duzgun agridan.. bugunde ise gittim sanki regel gelecekmis gibi hep agrim vardi.. oglenleyin silince kahverengi pembeli leke geldi bi ara biraz cok oldu sonra az olmaya basladi.. dr aradim hastaneye geliyim diye.. gerek yok dedi.. panik yapma dedi burda bisey yapamam dedi.. progesteron 2×2 al dedi... esime anneme bisey demedim.. hala agrim var belim kopacak sanki.. leke cokaz.. korkuyorum.. dua edin.. bide akil verin nolur aglicam nerdeyse.. sizdede leke geldimi az da olsa hic... dun cok iyidi bisey olmaz dedi dr ama sen gelde onu benim kalbime anlat. Cok kotuyum suan..
4+4 canım ultrasyon sonucuna göreKac haftalikken 4900 kusur cikti canim
2, ayım ama ılk ay stres olduk kaçmalar oldu felan 2. ay daha sakındık canım eşin test verdı mı pekıcanım bu tedavideki ilk ayın mıydı? ben de aynı tedaviyi oldum sadece klomen yerine serophene kullandım ayrıca inofolic de kullandım. umarım ben de hamileyimdir
innşAllah canım inşAllahAyyy den ne guzel dedin oyleee bal damliyo agzindannn
Ben pazartesi rapor icin gidecektim ama sanirim gerek kalmayacak semineri merkezde alicaz insallah o zaman biraz daha bekleyip dogrudan kalp atisi icin giderim
Insallahhhh hepimiz vaktinde duyariz beklemedennninnşAllah canım inşAllah
benim içinde dua et bende salı günü kalp atışını duymayı çok istiyorummm
sen ne zaman yumurtladın bılgın varmı canım ben gec yumurtladım 4+4 ultrasyon sonucu bıde pazartesi 407 cıkmıstı ona oranla yuksek oldugunu düşünüyoruz doktorumda bende haftaya netlesır bıde kesenın tek olması tek gebelık demek degıl tek yumurta ıkızı tek kesede oluyor :)Benim dee 5657 çıktı canım 3 gün önce ama tek kesem var normal heralde .. hem de senden gerideyim ben sat 7 Mayıs
canım korkma yaşayan cok var yakın arkadasımda da oldu ılaclarını al bıde ımkanın varsa dınlen mecburı ıs dısında bır sey yapmamaya calıs korkma doktorun rısk olsa cagırırdı zatnKIZLAAARRE COK ACIL YARDIM
dun dr dan sonra karni. Hafif yanmaya basladi.. birazda stress yasadim kardesim.yuzunden.. gece uyumadim dogru duzgun agridan.. bugunde ise gittim sanki regel gelecekmis gibi hep agrim vardi.. oglenleyin silince kahverengi pembeli leke geldi bi ara biraz cok oldu sonra az olmaya basladi.. dr aradim hastaneye geliyim diye.. gerek yok dedi.. panik yapma dedi burda bisey yapamam dedi.. progesteron 2×2 al dedi... esime anneme bisey demedim.. hala agrim var belim kopacak sanki.. leke cokaz.. korkuyorum.. dua edin.. bide akil verin nolur aglicam nerdeyse.. sizdede leke geldimi az da olsa hic... dun cok iyidi bisey olmaz dedi dr ama sen gelde onu benim kalbime anlat. Cok kotuyum suan..
Bu arada agrim sizim kalmadi bi sorun mu var diyen arkadaslar endişe etmeyin sakin
Beliniz kopacak gibi agirmiyorsa surekli buyuk tuvaletiniz var gibi hissetmiyorsaniz ve kanama yoksa kanamadan kastim pembe kahverengi akinti degil normal kirmizi kanama yoksa endise etmeyin gebelik saglikli bir sekilde devam ediyordur bunu da az once ebeye sordum geldim
kaçmalar derken ne demek istedin? ben de çok tedirginim çok fazla taktım kafama ya. hayır eşim test yaptırmadı canım2, ayım ama ılk ay stres olduk kaçmalar oldu felan 2. ay daha sakındık canım eşin test verdı mı pekı
bu ay olmazsa yaptır sperm kaçagı canım tuhaf bır sey gerıldıkçe olmuyor emın olkaçmalar derken ne demek istedin? ben de çok tedirginim çok fazla taktım kafama ya. hayır eşim test yaptırmadı canım
ınsallah oyle olmustur cnm ben de aynı sekılde nıye bı yerım agırmıyor dıye telaş yapmıstımHerkesin içini rahatlattın :)
arkadaşlar tatlı hamişler size bir şey sorabilir miyim?
süreç nasıl işliyor öğrenmek istiyorum...
şimdi diyelim bat tarihinde idrar testti yaptım pozitif çıktı diyelim yani
ve doktor muayenesi almadan direk kan testine gittim onaylattım diyelim,
ardından hemmen doktordan randevu almalı mıyım kese falan hemen gözüküyo mu yoksa biraz beklemeli miyim?
boşa para vermeyelim yani
Bende oyle yaprim insallah ama daha sinirlenmem...aynen canım moralini hep yüksek tutmaya çalış. hep sakin ve huzurlu ol ki bebekte hzuurlu doğsun :=))
ben herhangi azıcık telaş yapınca elimi göbeğime koyup salavat çekiyorum hemen huzur çöküyor
Ewt masa basindayim butun gun 9 la 12 saat arasi.. cok bilgisayar karisinda oturmakda zararli belki bilmiyorumkiCanim korkma sakin bisey olmaz o lekeden calisirken nasilsin masa basindaysan bi onerim var sana ayaginin altina hafif yukseltecek bisey koy progestan benegi fazlasoyla korur merak etme
kızlar genelde akıntım arttı demiş herkes ama bende hiç akıntı artması falan yok. yani önceden nasılsa şimdide öyle arada oluyor. sizin akıntınız arttı mı ? artmayan var mı :/
Bana soruyorsan olmamistidaha önce hiç olmuşmuydu canım böyle birşey
yerleşme ıcın gec ama dedıgın durum cok olagan bısey korkmana hıc gerek yok bı tahta platform gıbı bısey bulma ımkanın varsa onu ayklarının altına koy bıde ıkı saatten fazla oturma cnm karın ıcı basıncını arttırıyor uzanma ımkanın yoksa arada kalk yuru dolaş evde de ayaklarının altına yastık koy uzan bu aralar pek bı ıs yapma evde deEwt masa basindayim butun gun 9 la 12 saat arasi.. cok bilgisayar karisinda oturmakda zararli belki bilmiyorumkisuan bisey yok iyi.. bu yerlesme lekesi olurmu sence yoksa onun icin cokmu gec bugun 6+2 yim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?