2016 Şubat Anneleri

sen artık sırada kalp atışını duyacaksın inşAllah :)
Ayyy den ne guzel dedin oyleee bal damliyo agzindannn

Ben pazartesi rapor icin gidecektim ama sanirim gerek kalmayacak semineri merkezde alicaz insallah o zaman biraz daha bekleyip dogrudan kalp atisi icin giderim

Canim korkma sakin bisey olmaz o lekeden calisirken nasilsin masa basindaysan bi onerim var sana ayaginin altina hafif yukseltecek bisey koy progestan benegi fazlasoyla korur merak etme

canım bu tedavideki ilk ayın mıydı? ben de aynı tedaviyi oldum sadece klomen yerine serophene kullandım ayrıca inofolic de kullandım. umarım ben de hamileyimdir
2, ayım ama ılk ay stres olduk kaçmalar oldu felan 2. ay daha sakındık canım eşin test verdı mı pekı

Ayyy den ne guzel dedin oyleee bal damliyo agzindannn

Ben pazartesi rapor icin gidecektim ama sanirim gerek kalmayacak semineri merkezde alicaz insallah o zaman biraz daha bekleyip dogrudan kalp atisi icin giderim
innşAllah canım inşAllah
benim içinde dua et bende salı günü kalp atışını duymayı çok istiyorummm

Benim dee 5657 çıktı canım 3 gün önce ama tek kesem var normal heralde .. hem de senden gerideyim ben sat 7 Mayıs
sen ne zaman yumurtladın bılgın varmı canım ben gec yumurtladım 4+4 ultrasyon sonucu bıde pazartesi 407 cıkmıstı ona oranla yuksek oldugunu düşünüyoruz doktorumda bende haftaya netlesır bıde kesenın tek olması tek gebelık demek degıl tek yumurta ıkızı tek kesede oluyor :)

canım korkma yaşayan cok var yakın arkadasımda da oldu ılaclarını al bıde ımkanın varsa dınlen mecburı ıs dısında bır sey yapmamaya calıs korkma doktorun rısk olsa cagırırdı zatn

Bu arada agrim sizim kalmadi bi sorun mu var diyen arkadaslar endişe etmeyin sakin

Beliniz kopacak gibi agirmiyorsa surekli buyuk tuvaletiniz var gibi hissetmiyorsaniz ve kanama yoksa kanamadan kastim pembe kahverengi akinti degil normal kirmizi kanama yoksa endise etmeyin gebelik saglikli bir sekilde devam ediyordur bunu da az once ebeye sordum geldim

Herkesin içini rahatlattın :)

Ben idrar da çıkınca kanda netleştirdim 2 hafta sonrayada randevu aldım pazartesi gidicem. Diğer türlü zırt pırt çağıracak yok kese yok kalp atışı falan. Bi kerede hepsini görmüş olcam inşallah

Canim korkma sakin bisey olmaz o lekeden calisirken nasilsin masa basindaysan bi onerim var sana ayaginin altina hafif yukseltecek bisey koy progestan benegi fazlasoyla korur merak etme
Ewt masa basindayim butun gun 9 la 12 saat arasi.. cok bilgisayar karisinda oturmakda zararli belki bilmiyorumki suan bisey yok iyi.. bu yerlesme lekesi olurmu sence yoksa onun icin cokmu gec bugun 6+2 yim...

kızlar genelde akıntım arttı demiş herkes ama bende hiç akıntı artması falan yok. yani önceden nasılsa şimdide öyle arada oluyor. sizin akıntınız arttı mı ? artmayan var mı :/

bende de yok canım merak etme . kuru bile geçtiği oluyor hatta.kişiye göre değişiyor o

Ewt masa basindayim butun gun 9 la 12 saat arasi.. cok bilgisayar karisinda oturmakda zararli belki bilmiyorumki suan bisey yok iyi.. bu yerlesme lekesi olurmu sence yoksa onun icin cokmu gec bugun 6+2 yim...
yerleşme ıcın gec ama dedıgın durum cok olagan bısey korkmana hıc gerek yok bı tahta platform gıbı bısey bulma ımkanın varsa onu ayklarının altına koy bıde ıkı saatten fazla oturma cnm karın ıcı basıncını arttırıyor uzanma ımkanın yoksa arada kalk yuru dolaş evde de ayaklarının altına yastık koy uzan bu aralar pek bı ıs yapma evde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…