2016 Şubat Anneleri

Cnim

Cnim beni bi maden suyu birde ilik sut geciriyor. Ayaklarini usutme daha cok yaniyo mide. Bende cekiyorum gece uyutmuo bazen. Evde kuru yada yas nane vars bi bardk kaynamis suya at 10 dk bekle demini alinca ic oda cok iyi gelio.

Şekerli su içtim gecti canım. Ardından da soğuksut içtim. Maden suyu bitmiş o olsaydı keşke.

Günaydın annişleeerrr,
uykusuz bir günün ardından erken kalkmanın yorunluğu bi başke oluyor
can yanmam yok ama sağa ya da sola dönerken sanki üzerimde bi ağırlık var zorluk çekiyorum
illa yatakta doğrulcam öyle döneceğim yoksa ağır cekimde zar zor dönüyorum

Günaydın canım ayyy valla bende öyleyim dönemiyorum. çok zor dönüyorum yatakta dün bacaklarım çok rahatsızlandı. bacaklarımın canı sıkılıyordu panik gelir gibi oldum nefes alamadım yaaa... bacaklarımın arasına yastık koydum öyle uyudum. yaaa bazen sırt üstü de yatıyorum sonra çocuk sıkışır die sağa sola dönerek uyumaya çalışıyorum ayyy napcam bilemedim

Bana kesin dokunur
Insallah birsey cikmaz ayin 19unda gitcem yuklemeye

M masal2014 bende bacaklarımın arasına yastık koyuyorum ama olmuyor, sürekli sırt üstüne gidiyorum
zorluyorum sağ sol için ama ağır çekimde oluyor oda canımı sıkıyor, 2 günüdr altta adet sızı gibi bişy hissediyorum
o yüzden de zorlamıyorum sırt üstü uyuma için korktum

Sırt üstü uyumak iyi değil diye biliyorum bebek sıkışır diyorlar en iyisi solda uyumakmış daha iyi oksijen alıyormuş. solda kan aışı fazlaymış. ama hep aynı şekilde de yatamıo insan çünkü kalçam ağrıo bu sefer. ayyy ne zor yaaa... bi de bacaklarım huzursuzlaşınca genleşiorum arada çok tutuluo gibi oluyorum bazen ama genleşmeyede korkuyorum... hep diken üstündeyim valla

o ağrılar olcak artık bazen bende de ouyor geçiyor.. bebek büyüdüğü için rahme baskı yapıo.

Gunaydinn canim..
Aynen bende oyleyim sagdan sola zor donuyorum.. sol tarafima yatip uyumak istiyorum bende ama gece sanirim farketmeden donuyorum yine... ben sirt ustu yattim mi acayip bel agrisiyla kalkiyorum..ama doktoruma sordum nasil yatarsan yat bisey olmaz dedi.. son aylarda ben seni uyaracagim dedi..

M masal2014 annenin atar damarını sıkıştırıp bebeğe zarar verilmemesi için sırt üstü yatmak tehlikeliymiş,
valla aksamdan sabaha benim gibi biri zor sol tarafta uyur

madam_pasakli bende çok cabalıyorum zaten idrar için sık sık uyanıyorum bi bakıyorum ya sırt üstü ya sağ taraftayım solda uyuyunca da cok uzun süre dayanamıyorum, valla şimdiden alışıyoruz uykusuzluğa :)

aaaa öyle mii bilmiyorudm bende sıkışır diorum sırt üstü yatınca :)

aynen şimdiden alışıyoruz hakkaten Allah yardımcımız olsun :) Bir de çalışıyorum ben benim için o kadar zorkii cumaartesi bile çalışıyorum.. bari şu cumrtesi günlerini hamilelere yasaklasalar

Canım ya ben sırt üstü yatınca karnım geriliyor gibi hissediyorum ve rahatsız ettiği için zaten uyuyamıyorum, ben pek tavsiye etmem sırt üstünü bu yüzden

Gunaydin..doktor kontrolu icin sira bekliyoruz..kizlar doktorumu degistirsemmi ki ya..iki doktor vardi biri bayan biri erkek..biz erkege gittik..demin arkadssi girdum bayanda dogum yapmis ikigun oldu..cok iyi bence onu tercih etmelisin dedi..ayy okadar kararsizim hemen etkilendim..gerci artik azbi sure kaldi ..aslinda kapaliyimda bayanda rahat ederdim ..sezeryan olucagi icin bayandan tirstim biraz

Cnm doktorundan memnunsan değiştirme. Bn kadın doktoru sevmiyorum başıma bir kaç olay geldi kadın doğumcu kadın doktorunu sevmiyorum

Kizlar selam seker yüklemesi yaptırdım. Sonuçlarda referans aralığı olmadığı icin size sormak istiyorum. 75lik yükleme yapıldı.
Açlık:81
1.saat:155
2.saat:130
Bu sonuclar nasil sizce?

Güz
Kizlar selam seker yüklemesi yaptırdım. Sonuçlarda referans aralığı olmadığı icin size sormak istiyorum. 75lik yükleme yapıldı.
Açlık:81
1.saat:155
2.saat:130
Bu sonuclar nasil sizce?
Güzel canım şekerin yok cnm ilk yükleme mş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…