- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Cnim
Cnim beni bi maden suyu birde ilik sut geciriyor. Ayaklarini usutme daha cok yaniyo mide. Bende cekiyorum gece uyutmuo bazen. Evde kuru yada yas nane vars bi bardk kaynamis suya at 10 dk bekle demini alinca ic oda cok iyi gelio.
cnm ellerinize saglik gule gule dagitin ins :))Eki Görüntüle 1680625 Eki Görüntüle 1680627
Yorulduk ama değdi teyzemiz de yardım etti sağolsun sadece kolonyasini doldurmak kaldı :)
Günaydın annişleeerrr,
uykusuz bir günün ardından erken kalkmanın yorunluğu bi başke oluyor
can yanmam yok ama sağa ya da sola dönerken sanki üzerimde bi ağırlık var zorluk çekiyorum
illa yatakta doğrulcam öyle döneceğim yoksa ağır cekimde zar zor dönüyorum
Bana kesin dokunurAyy inş şekerim yüksek çıkmazda 100 lük yaprırmam. Benim içtiğim resmen şekerli suydu. Her hastane ne kadar farklı...
Ahahahhhaaaa koptum yaaaaa
Sagol canım
Hımm oda bir sebep demekki doktor sana kaç kg doğdunuz diyemi sordu
Ben bugun yaptırdım 50 mg. Her hastane farklı yapıyor ama kesin olan şu aç karnına kanına alıyorlar. Yarım saat sonra gel dedi. Gittim açlık şekerin çok yüksekse zaten şeker hastasısın diye yükleme yapmıyorlar. Yüksek çıkmadığı için birşey içiriyorlar sana benimki şekerli su gibiydi. Kimisi elmalı gazoz gibiymiş. (Aromalıları var demekki :) ) 1 saat yine hiçbişey yemeden bekliyorsun yine kan alıyorlar. Bu kadar. 50 mg lık böyleymiş. 1 saat sonra sonuç çıkacak. Eger yüksek çıkarsa 75 lik 100 lük isteyebiliyormuş doktor. İlk hamileliğimdede içince problem olmamıştı bundada olmadı azıcık midem bulandı o kadar... bazılarına dokunabiliyormuş
Gunaydinn canim..Günaydın annişleeerrr,
uykusuz bir günün ardından erken kalkmanın yorunluğu bi başke oluyor
can yanmam yok ama sağa ya da sola dönerken sanki üzerimde bi ağırlık var zorluk çekiyorum
illa yatakta doğrulcam öyle döneceğim yoksa ağır cekimde zar zor dönüyorum
M masal2014 annenin atar damarını sıkıştırıp bebeğe zarar verilmemesi için sırt üstü yatmak tehlikeliymiş,
valla aksamdan sabaha benim gibi biri zor sol tarafta uyur
madam_pasakli bende çok cabalıyorum zaten idrar için sık sık uyanıyorum bi bakıyorum ya sırt üstü ya sağ taraftayım solda uyuyunca da cok uzun süre dayanamıyorum, valla şimdiden alışıyoruz uykusuzluğa :)
Çok tesekkür ederim canım. Benim de annem gelecek şehir sışından belki ona yaptırırım.
pamuktan çok çok memnun kaldım canım ben. O yüzden bi arayış içinde değilim... Pamuk kullanmayı düşünüyorum yine.Canım uni baby nın ıslak pamuk mendili var onu kullanabilirsin
Canım ya ben sırt üstü yatınca karnım geriliyor gibi hissediyorum ve rahatsız ettiği için zaten uyuyamıyorum, ben pek tavsiye etmem sırt üstünü bu yüzden
Cnm doktorundan memnunsan değiştirme. Bn kadın doktoru sevmiyorum başıma bir kaç olay geldi kadın doğumcu kadın doktorunu sevmiyorumGunaydin..doktor kontrolu icin sira bekliyoruz..kizlar doktorumu degistirsemmi ki ya..iki doktor vardi biri bayan biri erkek..biz erkege gittik..demin arkadssi girdum bayanda dogum yapmis ikigun oldu..cok iyi bence onu tercih etmelisin dedi..ayy okadar kararsizim hemen etkilendim..gerci artik azbi sure kaldi ..aslinda kapaliyimda bayanda rahat ederdim ..sezeryan olucagi icin bayandan tirstim biraz
Güzel canım şekerin yok cnm ilk yükleme mşKizlar selam seker yüklemesi yaptırdım. Sonuçlarda referans aralığı olmadığı icin size sormak istiyorum. 75lik yükleme yapıldı.
Açlık:81
1.saat:155
2.saat:130
Bu sonuclar nasil sizce?
Eki Görüntüle 1680625 Eki Görüntüle 1680627
Yorulduk ama değdi teyzemiz de yardım etti sağolsun sadece kolonyasini doldurmak kaldı :)
Evet canim ilk yukleme. Şeker çıkmamasına çok sevindim :)Güz
Güzel canım şekerin yok cnm ilk yükleme mş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?