Bnm ki de sürekli parmaklarını emiyor ve eliyle yüzünü kapatıyor sıpamCanım bende tatlı yedim epey dolaştım birazcık gösterdi sanırım o gün rahatsız edilmek istemedi
Canim annelerimiz ultrasonmu gordu cok sukur saglikla dogduk hepimiz) Son ayda girilmesi mutlaka gerekiyor tabi ki yani 8-9 aylarda sezeryan olup olmadigina karar verilmesi icin mesela benim bir arkadasimda hamileliginin 5-7 ay arasi sezeryan oneriyordu doktor sonra sorun kendiliginde cozuldu ve normal doguma karar verildi cok sukur normal dogum yaptieee nasıl ölçülüp biçiliyor canım peki bebek ? sonuçta çok uzun tutmuyorlar zaten ayrıntılı dışında. sakıncası yok bence. olsaydı bütün doğan bebekler, istisnalar dışında, problemli olurdu. helede son 3 aya girdik. Allah korusun kordon dolanması falanda kontrol edilecek. benim yeğenimde oldu dolanma. sürekli kordon kontrol edildi ve çok zor bir doğum oldu. keşke sezeryan olsaymış. hem bebeğimi görmezsem ben stresten ölürüm. bebeğede banda zarar yani. her muayene çıkışı havalarda oluyorum çünkü.
ay benimki gibi tatli seviyo galiba bizim kizlarda bi tatli sevdasidir gidiyorCanım bende tatlı yedim epey dolaştım birazcık gösterdi sanırım o gün rahatsız edilmek istemedi
Ay yerim o parmaklari benimki de oynuyodu bi de kulaklarini gosteriyodu soylediklerinizi duyuyorum der gibuNeler yaptım yok cnm ellerini yüzüne götürmüş sürekli parmaklarıyla oynuyor
Benimki de bu sefer öyleydi iki eli de yuzundeydi sürekli.. bir an yakaladı dr sonra sıpa tekrar kapadı :)Bnm ki de sürekli parmaklarını emiyor ve eliyle yüzünü kapatıyor sıpam
Olsun canim gecmis ya sükür :) dikkat et ayaklarinida usutme baya siddetlendirio mide yanmasini Allaha emanetsin.
eeeee arkadaşım sende hem soruyorsun cevap yazıncada anneleremizde usg mi vardı diyorsunCanim annelerimiz ultrasonmu gordu cok sukur saglikla dogduk hepimiz) Son ayda girilmesi mutlaka gerekiyor tabi ki yani 8-9 aylarda sezeryan olup olmadigina karar verilmesi icin mesela benim bir arkadasimda hamileliginin 5-7 ay arasi sezeryan oneriyordu doktor sonra sorun kendiliginde cozuldu ve normal doguma karar verildi cok sukur normal dogum yapti
ay benimki gibi tatli seviyo galiba bizim kizlarda bi tatli sevdasidir gidiyor
Ay yerim o parmaklari benimki de oynuyodu bi de kulaklarini gosteriyodu soylediklerinizi duyuyorum der gibu
Yok bosa vermedin cevap ben kendime teselli veriyomeeeee arkadaşım sende hem soruyorsun cevap yazıncada anneleremizde usg mi vardı diyorsun
ama sormuşsun bende cevapladım
sen halinden memnunsan diyecek bişey yok yani. demekki dert etmemişsin bunu boşa yazmışsın. bizde boşa cevap vermişiz :)
cherry_pie çok geçmiş olsun canım, inşAllah önemli bir sıkıntın yoktur
bence birde devlet hastahanesinde aynı tahlilleri yaptır bir uzman daha görsün seni
keton ve bolca lökosit bendede çıktı canım. 2 çeşit antibiyotik verdi dr.um. ama protein için sen hemen git dr.a umarım önemli derecede değildir. sonuçta onunda bir sınırı var.
cherry_pie canım inşallah bir hal çaresi vardır üzüldüm gerçekten bende de bol bakteri epitel lökosit diyordu doktorum enfeksiyon dedi ama genelde tuvaletimizi yaparken akıntımızda karışıyor ya onunda etkisi oluyormuş sonuca enfeksiyon geçici durum ama diğerini gerçekten bilmiyorum. umarım tez vakit atlatırsın bol su iç gerçekten o herşeye şifa zaten ama bildiğim kadarıyla idrar yollarından ciddi anlamda sıkıntı olunca bebek ya başta ilk haftalar gelişmeden ölüyor ya da erken doğuma sebebiyet verebiliyor sen dua et.. Gerisi Allahtan. Çok geçmiş olsun
Dogru diyorsun oyle kiloya sekeri olup olmayana bakmiyor bu durum, hep tetikte olmak lazim :)) sende cok dadanma tatliya ne olur ne olmaz garantisi yok sonradanda cikabilir
Canim dur hele doktor riskli buldumu olcuyu sen bilemezsinki.. Sen birde devlette yaptir ozellere ben nedense cokta guvenmiyorum, olmadi en hizli aile doktoruna git birde o yapsin..
Cok gecmis olsun canim..
İdrar yolu enfeksiyonuna bağlı olarak protein çıkmıştır canım olabiliyor bazen gebelik zehirlenmesi için daha vakit var son aylarda oluyor o korkmana gerek yok bence
Canım çok geçmiş olsun,hemen korkup panik yapma,özel bir hastane demişsin sanırım kendi doktorun değil. Bence kendi doktoruna ulaş durumu anlat tekrar tahlil iste,eser miktarda demek sanırım idrarda bulunuyor örnek olacak şekilde ama yoğun değil demek. Umarım bir sıkıntı yoktur yada ilaç tedavisiyle falan hallolur
Yok bosa vermedin cevap ben kendime teselli veriyom
Canım odaya kanepe yerine baza alabilirsn hem altına eşyalarını koyarsn ilerde ikinci olursa bu bebeğini Bazaya geçirirsn.temizlik özellikle banyo benim içinde sıkıntı çamaşır suyu ile temizlemeyince rahatsz oluyorm ve o fayanslarda dediğin sabun ve kreç lekesi oluyor ben duşakabine cifin banyo spreyini kullanıyorum baya zahmetsiz ve temiz oluyor.daha bunlar iyi günlermz son iki ay napcaz acabaGünaydınlar herkese
Sabahın korunda kalktım, bır suru ev ısı beklıyor benıTemızlık de yapıcam banyolar heryer berbat.Banyo ıclerını temızlıyemıyorum ne zamandır hem kırec oldu, hele o fayansların arası sıyah sıyah mantar olmus sılmeye calıstım ama gecmez cunku derz kuf tutmus. Artık kadın almam lazım temızlıge ama esım saolsun butun paramı aldı ,1 ay daha alamıycam kadın. Esımden odeme beklıyorum anlıyacagınız
Koca gobegımle ıs yapmak zorlasmaya basladı artık. Haftasonları da ısı cıkıyo esımın ben kendım yapmak zorunda kalıyorum. Haftaıcı bebek odası boyanacak babası gelecek boyayaBabası cekılır dert degıl ama babası varken baskasına yaptırmaz o yuzden katlanmak zorundayım. Cumartesı de bebek odası gelecek. Evde hersey ustuste doldu. Kendı evımız ama balkonsuz ve 2+1. Esımın ders kıtapları valızlerde beklıyor. Salona kıtaplık ve bebek odasına kanepe de alıcam daha. Once bı oda gelsın de gerısını halledıcem artık. Bebek odasının perdesı var beyaz ve yenı sayılır . Esyalar geldıkten sonra cok bos alan kalmıyacagı ıcın halıyı kucuk bısey alıcam bı de avıze alıcam. Kanepe de olunca oda dolucak ama bı sure bebekle yatacagım ıcın kanepe sart.
Utu masası, elektrık supurgesını tıktım banyoya, keske zamanında ev alırken acele etmeseydım de en azından bızım sıtede 2+1 balkonlu baksaydım. Insanın ıvır zıvırının ortada olması cok can sıkıcı bırsey.
Sağol cnm bnm gittigidiyor..com dan aldımCok güzel olmuş Cnm ellerinize sağlık şişeleri nerden aldın ?
Ben 2 haftada bi gdyodm kontrole her seferinde giriyorm smdi 1 ay sonra gel dediKizlar ultrasona her ay giriyirmusunuz?
cuma gecesi 01:00gibi sipariş verdim cuma günü kargoya verildi msjı geldi bu sabah da elime ulaştı bukadar hızlı beklemiyordum çok mutlu oldum :) favorim birmax bundan sonra :)Ctesi gece sipariş verdim çarş elimdeydi
Ne guzel ya sik sik bebeklerinizi goruyorsunuzBen 2 haftada bi gdyodm kontrole her seferinde giriyorm smdi 1 ay sonra gel dedi
Pek gordgmz söylenemez devlet hastanesinde bakıp gönderiyorlarNe guzel ya sik sik bebeklerinizi goruyorsunuz
Canım aslında bızım temızlık malzemesı kullanmamız zararlı, cıf kullanıyorum ben de ama solumamak lazım o yuzden cok kalamıyorum banyoda. Artık 1 ay sonra kadın alınca ona temızletıcem enıne boyuna camları ve banyolarıCanım odaya kanepe yerine baza alabilirsn hem altına eşyalarını koyarsn ilerde ikinci olursa bu bebeğini Bazaya geçirirsn.temizlik özellikle banyo benim içinde sıkıntı çamaşır suyu ile temizlemeyince rahatsz oluyorm ve o fayanslarda dediğin sabun ve kreç lekesi oluyor ben duşakabine cifin banyo spreyini kullanıyorum baya zahmetsiz ve temiz oluyor.daha bunlar iyi günlermz son iki ay napcaz acaba
Tansiyon un kaç oluyor cnmKizlar ya birden tansiyonum dustu bayilacak gibi oldum son 2 gecedir kalbim rahatsiz gibu uyutmuyir bi de beni hemen kostum kahve yaptim iciyorum simdi su dusuk tansiyon biktirdi valla
Canim mesela az once 90/55 diTansiyon un kaç oluyor cnm
Bnm ki ile aynı canım bnm de 9o 60 oluyor sarımsak yememeye çalışıyorumCanim mesela az once 90/55 di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?