2016 Şubat Anneleri

Şeker yüklemesi konusunda kafam karma karışıktı, ama pazartesi karar verdim ve sağlık ocağında 50 ml yükleme yaptırdım , çok şükür sonucum iyi çıktı ; 116 cikti sonuç. . Onun sevincini yaşarken geçen gece karın ve bel ağrısıyla uyandım, adet sancısı gibi.. yarim saat sürdü gecti, ertesi gün dr aradım, fazla yürüyüş yapmışsındır, 25-28 haftalar riskli, bol bol yat dinlen , kalkma dedi.. yatiyorum ama kızım o geceden beri asagida, sanki kasiklarimda gibi endiseleniyorum,korkuyorum.. kontrolüme 15 gün var daha, erken gitsem mi acaba bilemedim
Aklınızda olsun, 25 -28 hafta arasındaki arkadaşlar fazla ayakta kalmayın, uzun yürüyüş yapmayın

Ben vajinismus olduğum için hiç yapmıyoruz :) aglanacak halime guluyorum ya neyse dua edin bna lütfen bu durum geçsin ((

İdrar yolu enfeksiyonuna bağlı olarak protein çıkmıştır canım olabiliyor bazen gebelik zehirlenmesi için daha vakit var son aylarda oluyor o korkmana gerek yok bence

Sana 75 lik mi yapıldı cnm sevindim cnm iyi.çıkmasına
Evet sordugumda neden diye 50 gr yapinca bi sorun cikarsa 100 gr yapmak zorindayiz dedi ama ben iki yukleme olmasin diye 75 gr yaptirdim dedi.

Merhaba kizlar ya benim bi haftadir filan sol alt tarafimdan kaburgam batiyor oksuremiyorum acisindan egildigimde filan aciyor iki hafta once filan grip olmustum cok oksurdum bide hapsirik ondanmi oldu acaba icinizde benim gibi olan varmi?

Merhaba kizlar ya benim bi haftadir filan sol alt tarafimdan kaburgam batiyor oksuremiyorum acisindan egildigimde filan aciyor iki hafta once filan grip olmustum cok oksurdum bide hapsirik ondanmi oldu acaba icinizde benim gibi olan varmi?
Canim o bende onceden olmustu fazla zorlamaktan olmustur, oksururken kaburgami zedelemistim ne iyi gelir dersen kendini sicak tut, oksurugunu azalticak seyler yap, sicak balli sut cok guzel yumusatiyor mesela .. Gecmis olsun

Cnim
Sanki ilk aylardaki gibi midem bulanıyor. Midem çok yanıyor nasıl geçer. Doktora daha var. Dayanamazsam arayacagim ama şimdi evde nasıl geçer. Çok yanıyor
Cnim beni bi maden suyu birde ilik sut geciriyor. Ayaklarini usutme daha cok yaniyo mide. Bende cekiyorum gece uyutmuo bazen. Evde kuru yada yas nane vars bi bardk kaynamis suya at 10 dk bekle demini alinca ic oda cok iyi gelio.

Canim o bende onceden olmustu fazla zorlamaktan olmustur, oksururken kaburgami zedelemistim ne iyi gelir dersen kendini sicak tut, oksurugunu azalticak seyler yap, sicak balli sut cok guzel yumusatiyor mesela .. Gecmis olsun
Sağol canım gülemiyorum bile bazen

sabahtan geceye kadar sandalye tepelerinde totom bi hal oldu, her ne kadar 10 dk da 1 kalksam da artık belim tutmuyor arkadaş sevgili oğlum annesine kızıyordur ama yapacak bişy yok işlerin yetişmesi lazım

cnm tebrik ederim... bende ins pdr alaninda istiyorum hangi univ de yaptin ben ankaradayim gazide doktora ders doneminde... ama savunma sureci heyecanli bir surec ...
Sagol canim. Erciyeste yaptim. Insallah sen de kolayca yeterliligini verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…