2016 Şubat Anneleri

Çok canım sıkkınn dün kontrolüm vardı kızımı hiç göremedim ayaklarını kafasına koymuş uyuyordu son iki gündür kıpır kıpırdı ama iki gündür de nerdeyse dıyeyim hiç tekme atmadı (((((((( çok korkuyorum doktorum hareketlerini tskip et 5 saati geçmemeli dedi çok stres yapıyorum sizlerinde böyle oluyor mu?? bide üstüne üşütmüşüm bugün boğazlarım iltihaplı halsizlik yatıyorum öyle

Aynı durumdayım seninle benimde grip musallat oldu boğazlarım aşırı kötü ve Bebek'te az oynuyo sanırım onlarda etkileniyo bu durumdan normalde daha kıpır kıpır bi bebek benim ki ama şimdi o kadar az oynuyo ki

gripten midir ki bütün keyfim kaçık bu sebepten inşallah hareketlenirler anne ben iyiyim derler

gripten midir ki bütün keyfim kaçık bu sebepten inşallah hareketlenirler anne ben iyiyim derler

Bana öyle geliyo çünkü vücut zaten dirençsiz şuan bide grip gibiyiz haliyle zavallım etkileniyolar hareket etmeyince aynı bende evham yapıyorum senin gibi o hareket etsin de ben gribi bi şekilde çekerim diyorum ama işte

Kizlar kasilmalar basladi bende yaa...adet sancisi gibi...solda toplanio bide kizim.sisiriyo orayi..bi arkadasim doktora sor dedi..benimde oyleydi 20 gun erken dogdu dedi

geçmiş olsun hanımlar,

bende tam atlatmış değilim ama daha iyiyim bu günlerde 2 hafta grip ve bogaz perişandım bebeğim ilk günlerde sadece pıt pıt yaptı. zamanlar eski hareketleri başladı. doktorumla konuşup bitki çayı içip özellikle bogazımı hafiflettim. c vitamini de şart tabii.

İnşallah öyledir canım yaa Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın bende her sıkıntıya razıyım yeter ki iyi olsun hareketli olsun meleğim

Ne geçmez ağrıdır yaaa
2 gündür kasıklarım çok fena sızlıyor, sanki oraya tekme yemisim de morarmışda sızlıyor. Yürürken cok kasıldı aşağısı

İştahım da yok ama zorla yiyorum bebeğim için napimm inşallah biraz toparlanınca hareketlenir kendimi mandalina ve portakala vericem :)

Kızlar , geçmiş olsun.. Ne oluyor böyle ya. Nazar mi degdi .. Bizim kızlara
Kendinize dikkat edin, Koruyun , kollayin. Ihlamur için. Bol sıvı tüketin. Zencefil zerdeçal bal katın süte az miktarda . bağışıklık güçlendiriyor.

İyi akşamlar kızlar benim arkadaşımın bebegi 6 aylık oldu. Baştan beri ıslak mendil yerine bu temizleme pamuklarından kullanıyor. Zor degilmiş. Sadece su ile ıslatıyorsun siliyorsun. Gece içinde yatarken ıslatıp koyuyormuş hemende kurumuyormuş. Bir yere giderken yol içinde ıslatıp bir kutuya koyuyormuş. Aynı ıslak mendil gibi dedi. Bir tanesi çok büyükmüş ikiye bölerek kullanıyorum 1 paketi bayagı uzun bir süre gidiyor dedi. Bende bunlardan alacagım. En azından en başından kullanacagım. Baktım zorluğu yok devam ederim
E bebekte var. 6 paketi 30 TL. Bir paketi ıslak mendille karşılaştırırsak ne kadar gider bilmiyorum. Deneyecegim.

http://mobil.e-bebek.com/baby-me-temizleme-pamugu-6li-paket_BAE-20030

Eklentiler

• lBAE-20030_1.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 109
Ne geçmez ağrıdır yaaa
2 gündür kasıklarım çok fena sızlıyor, sanki oraya tekme yemisim de morarmışda sızlıyor. Yürürken cok kasıldı aşağısı
Bende birkac gundur nedense korkuyla uyaniyorum geceleri ozellikle agrilarim oluyo korkudan dogum yapicagimi dusunuyorum sanirim psikolojik bu aralar cok yoruluyorum halbuki evde yatiyorum ama strestenmidir nedir bilmiyorum korkuyorum resmen daha erken sanki

Canım. Esinle aranla nasıl oldu yazmıştın birara üzülmüştüm iyisindir umarim

Ya 2 gündür aklımda benimde acaba bebeğim çok aşağı mi indi de o kadar altta canım yanıyor. Karnımı uzunca ovalıyorum kıpırdı aşağıda oluyor. Sali günü randevu aldım bakalım insAllah iyiyizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…