Gercekten erkek bebeklerin kiyafetleri cok az ustelik memur kiyafeti gibi simdiden kahverengi ve lacivert cogunlukta. Benim bi kizim var cicili bicili almaya alistim 2.hamileligimde gozum yine kiz kiyafetlerine kayiyordu ikizlerim de kizÇok güzelmiş güle güle giyinsin. Kızlara çok güzel şeyler var erkeklere yok
Ozellikle cok is yaptiktan sonra oturdugumda kuduyorlar canim yemekten sonra da oyle. Bi kac gundur isleri yavas yavas yapiyordum hareketleri de yavasti hafta sonu isin icine temizlik girdi oturdugumda karnimdan cikacak sandimÇok canım sıkkınndün kontrolüm vardı kızımı hiç göremedim ayaklarını kafasına koymuş uyuyordu son iki gündür kıpır kıpırdı ama iki gündür de nerdeyse dıyeyim hiç tekme atmadı (((((((( çok korkuyorum doktorum hareketlerini tskip et 5 saati geçmemeli dedi çok stres yapıyorum sizlerinde böyle oluyor mu?? bide üstüne üşütmüşüm bugün boğazlarım iltihaplı halsizlik yatıyorum öyle
Canim ben normal pamugu zeytinyagli suya batirarark kullaniyordum bunlarin normal pamuktan ne farki varmisİyi akşamlar kızlar benim arkadaşımın bebegi 6 aylık oldu. Baştan beri ıslak mendil yerine bu temizleme pamuklarından kullanıyor. Zor degilmiş. Sadece su ile ıslatıyorsun siliyorsun. Gece içinde yatarken ıslatıp koyuyormuş hemende kurumuyormuş. Bir yere giderken yol içinde ıslatıp bir kutuya koyuyormuş. Aynı ıslak mendil gibi dedi. Bir tanesi çok büyükmüş ikiye bölerek kullanıyorum 1 paketi bayagı uzun bir süre gidiyor dedi. Bende bunlardan alacagım. En azından en başından kullanacagım. Baktım zorluğu yok devam ederim
E bebekte var. 6 paketi 30 TL. Bir paketi ıslak mendille karşılaştırırsak ne kadar gider bilmiyorum. Deneyecegim.
http://mobil.e-bebek.com/baby-me-temizleme-pamugu-6li-paket_BAE-20030
canim ins sorun cikmaz... gonlunu rahat tutmaya calis... hem alaninda iyi hocalar birlikte degerlendircek... iyi sonuclar alirsin ins... dualarimiz sizinle...Capa da doktorum kendi hocalarinin numaralarini verdi. 4kisilik heyet bakacakmis durumumuza. 100bebekten 1inde gorulen sik bir durum olmasina ragmen cok tespit edilemeyen birsey dedi.
Yarin arayip randevu alacagim bu hafta icin heyet olacagi icin(4 prof) korkuyorum acikcasi. Ciddi demek ki diye. Bir yandan da tespit edildigi icin seviniyorum. Internette bu vakalari okudum 30yasinda yeni tespit edilenler bile oluyormus. Kalpte sorun yok diye cektigi nefes darligi icin depresan verilenler falan olmus
Ins diger damarlara etkisi yoktur da hayatinda zorluk cikarmaz yavrumaErkek cocugu birde agir nefes darligi falan cekmez umarim kosup oynamak isteyecek sonucta
reflor canım evet reflor baya geç oldu çok sık girmiyorumFerlor ne canım reflormu?? Sanada geçmiş olsun
İkisinden de var canım hem ince aldım kv d3 kalın almışYazmalar ince olmuyor mu? Ben kizima bi suru mendil almistim bi kismi inceydi bi kismi kalin 2yasina geldi hala kullaniyorum kalinlar bi yerine su dokuldugunde yerlediginde acil cozum icin cok iyi oluyor hala kullaniyorum kalin olanlari
Normal pamuk biraz yapışabiliyormuş birde bu hazır ince ince ıslak mendil gibiymiş. O yüzden pamuktan rahat sadece ıslattığında bile hazır ıslak mendil gibi oluyor dedi. Yağ sürmeye gerek kalmaz yaniCanim ben normal pamugu zeytinyagli suya batirarark kullaniyordum bunlarin normal pamuktan ne farki varmis
Günaydıncanım bende dün eşimle tartıştım bni delirtti. Gönlümü almaya çalışıyor ama bn uzatacam. Sabah kasık ağrısı ile uyandım normaldir demi canımGunaydin kizlar dunden oturu hic moralim yok, esimle tartistik bende pek yemek yemedim, ama bugun yeni gun kendime guzel bir kahvalti yaparak baslamayi dusunuyorum gune.. Maalesef bebek sekerlerime haftaya baslicam bugun son malzemeleri alicak gucum yok maalesef
Bende ıslak pamuk mendil aldım canım pamuk ve ıslatılmış su varmış sadeceNormal pamuk biraz yapışabiliyormuş birde bu hazır ince ince ıslak mendil gibiymiş. O yüzden pamuktan rahat sadece ıslattığında bile hazır ıslak mendil gibi oluyor dedi. Yağ sürmeye gerek kalmaz yanişu kalın ıslak mendiller varya onun gibi....
etrafımda çok fazla erken doğum örneği var onlardann etkileniyorum sanırımKuzum bos yere kendini yipratma yaa.. bendede hep bir sezeryan korkusu var, doktorlar allem edicek kullem edicek sezeryana surukleyecek diye.. sonra amaaan saglikli dogsunda nasil dogarsa dogsun diyorum..
Tatlum kendini korkutma bence,
Kuzenim 29 haftalık doğurdu kizimiz su an 9 aylik tosun gibi. Bir müşterim 32 haftalik dogurdu oda 6aylik oldu.
Ve ikisinde gozlemledigim erken dogum riski olanlar 3 aydan iitibaren belirtilerini veriyor. Eger bi sıkıntnın yoksa aklini bbaşka yerlere ver
Dinleme cnm bn dinliyormuş gibi yapıyorum ama dinlemiyor um en güzeli bu yoksa kafayı yeriz
Kizlar dun randevumuz vardi 25+4duk. 930gram olmus bebesimiz. Gelisimi gayet iyi dedi doktor.
Ama sag aort damarinda sorun ciktisag aortik ark diye birsey yazip fetal kardiyolojiye yonlendirdi. Bu hafta oraya gidecegiz. Ama cok uzuldum. Benim kalbimde ritim bozuklugu var ama bu oyle birsey degil ki
Ileride nasil bir sorunu olur falan dusunmeden edemiyorum. Doktor tek basina bir sorun teskil etmiyor diger damarlarda sorun var mi diye fetal kardiyolojiye mutlaka gidin dedi. Normalde sag aort damari sol ile kesismeliyken bizimkinde paralel devam ediyormus
Neren agrıyor?Kızlar bugün çok ağrım var
Kasığım canım sanki adet olacakmış gibi ağrıyor. Belime vuruyor ağrıNeren agrıyor?
Gecmis olsun ama nar suyunu cok fazla tuketmeyin cunku dusuge sebep oluyor. Doktor ilacli degil tuzlu karbonatli sulu gargara oneriyor birde hassas disler icin macunSlm lar
kizlar dis eti iltihap i olan varmiii? Su durumda dis doktoruma gitmek hic istemiyorum bayadir var ara ara bitiyo sonra tekrar basliyooNAr suyu iyi die onu iciyorum dogal yoldan gecsin die ama gecmiyooo
Dinlenmen lazım dikkat bu adet sancıları kasılmadan oluyormuş.Kasığım canım sanki adet olacakmış gibi ağrıyor. Belime vuruyor ağrı
Çok geçmiş olsun canm dün geceden beri aynı ağrı bende de var artk okadar şiddetlendiki dedm heralde doğuruyorumKasığım canım sanki adet olacakmış gibi ağrıyor. Belime vuruyor ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?